I ja kreten otvorih link, sad sam pravo gladna.abrinjaDonjo wrote:http://www.sarajevosushi.com/Sorel wrote:
Gdje taj Sushi Bar?
ulica iznad muzicke skolei nemoj ocekivati da ces se najesti ni jeftino proci, al vrijedi isprobati ako nisi dosad
PREVARA U M'CDONALDSU
-
Keiko
#51 Re: PREVARA U M'CDONALDSU
-
kakavdanakneiskustvu
#52 Re: PREVARA U M'CDONALDSU
može li se u mcdonaldsu plaćati kreditnim karticama?
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#53 Re: PREVARA U M'CDONALDSU
Kod mene je BIGMEHAK!CVIKERASH wrote:Big Mac is a BiG Mac but they call it Le Big Mac
Najbolji su ćevapi na ''Narodnoj pijaci'' vis-vis Interex-a u restoranu-ćumezu ''Kod Meme'', ustvari, kod Hasiba. 5 KM = ''10 upola s lukom''.
-
Gauchos
- munevera44
#55 Re: PREVARA U M'CDONALDSU
Slučajno danas čujem da u mc donaldsu primaju radnike i to na mjesec ili dva i tako stalno produžavaju takve ugovore. Naravno to im se itekako isplati jer kad dodje novi radnik mjesec dana radi besplatno ko biva volonter...... I onda nakog godinu ili godinu i po daju otkaz, primaju mlado i neiskusno osoblje. Čujem i plate im smanjili tako da za mjesec crnačkog rada nema šanse da naguraš na 500 KM naravno tu je uračunat i nočni rad.........
Posebna je priča da doprinose ( zdravstveno) uplate ako se radnik razboli....... a plata e to vam je kad je vidiš nacrtaj je......................
????????????????????????????' I N S P E K C I J O????????????????????????????????????????
Posebna je priča da doprinose ( zdravstveno) uplate ako se radnik razboli....... a plata e to vam je kad je vidiš nacrtaj je......................
????????????????????????????' I N S P E K C I J O????????????????????????????????????????
-
AmirBaa
#56 Re: PREVARA U M'CDONALDSU
munevera44 wrote:Slučajno danas čujem da u mc donaldsu primaju radnike i to na mjesec ili dva i tako stalno produžavaju takve ugovore. Naravno to im se itekako isplati jer kad dodje novi radnik mjesec dana radi besplatno ko biva volonter...... I onda nakog godinu ili godinu i po daju otkaz, primaju mlado i neiskusno osoblje. Čujem i plate im smanjili tako da za mjesec crnačkog rada nema šanse da naguraš na 500 KM naravno tu je uračunat i nočni rad.........
- munevera44
#57 Re: PREVARA U M'CDONALDSU
Taze vijesti................. uposlenici zadnji put u mc dobili pola plate za decembar...??????????? što znači ni doprinosi, zdravstvo i ostalo nema malo morgen...................... a gazda Hare kupio auto bmw trojka ganc nov ................ a inspekcije ni na mapi..................... .....?????????????????????????? 
- MyTao
#58 Re: PREVARA U M'CDONALDSU
Jos kad bi znali sta proturaju za "hranu" onda bi svatili sta je prava prevara.
-
StupskaBitanga
#59 Re: PREVARA U M'CDONALDSU
pitaj Fahrumunevera44 wrote:Taze vijesti................. uposlenici zadnji put u mc dobili pola plate za decembar...??????????? što znači ni doprinosi, zdravstvo i ostalo nema malo morgen...................... a gazda Hare kupio auto bmw trojka ganc nov ................ a inspekcije ni na mapi..................... .....??????????????????????????
-
mefistofilis
#60 Re: PREVARA U M'CDONALDSU
ja samo jednom uletio u taj MCd i uzeo onaj djacki hamburger. haj reko da probam (jeo sam i ranije u mekdonaldsima negdje drugo al kontam bosna je ovo pa da ipak provjerim). donosi momak ono nesto na tablji a meni nista nije jasno, gledam ja u njega i on skonta pa se malo ko osmjehnu a ja se bas nasmijah. i odem tako sjesti da to pojedem mada za sjedanje apsolutno nije bilo potrebe. pojedem ja taj djacki iz tri zalogaja da ne bude seljak strp'o "citav hamburger" u usta.
i tako izlazim s djevojkom iz MC i 'nako s vrata: e dobro, gdje cemo sad sta pojesti
i tako izlazim s djevojkom iz MC i 'nako s vrata: e dobro, gdje cemo sad sta pojesti
- limeni
#61 Re: PREVARA U M'CDONALDSU
koliko amburgera toliko muzikeatorniji putnik wrote:ja samo jednom uletio u taj MCd i uzeo onaj djacki hamburger. haj reko da probam (jeo sam i ranije u mekdonaldsima negdje drugo al kontam bosna je ovo pa da ipak provjerim). donosi momak ono nesto na tablji a meni nista nije jasno, gledam ja u njega i on skonta pa se malo ko osmjehnu a ja se bas nasmijah. i odem tako sjesti da to pojedem mada za sjedanje apsolutno nije bilo potrebe. pojedem ja taj djacki iz tri zalogaja da ne bude seljak strp'o "citav hamburger" u usta.
- sorcerer
#62 Re: PREVARA U M'CDONALDSU
mene su prije 10 god izvarali u zagrebu i nece vise dok kraja zivota

-
Bodkin
#63 Re: PREVARA U M'CDONALDSU
abrinjaDonjo wrote:http://www.sarajevosushi.com/Sorel wrote:
Gdje taj Sushi Bar?
ulica iznad muzicke skolei nemoj ocekivati da ces se najesti ni jeftino proci, al vrijedi isprobati ako nisi dosad
ali zato u sushi sanu onaj box od 20 maraka nije dovoljan ne da se najedes nego je toliko malo da moras jos nesto uz to. Napucao cijene, jeftinije u becu jedti. A mcd meni 8km. Eto zasto svi idu u mcd
Sent from my Lumia
- rtmper44
#64 Re: PREVARA U M'CDONALDSU
Ovo preko slika izgleda ko da je preko čitavog tanjira, a kad odeš ono 4 kockice.Bodkin wrote:abrinjaDonjo wrote:http://www.sarajevosushi.com/Sorel wrote:
Gdje taj Sushi Bar?
ali zato u sushi sanu onaj box od 20 maraka nije dovoljan ne da se najedes nego je toliko malo da moras jos nesto uz to. Napucao cijene, jeftinije u becu jedti. A mcd meni 8km. Eto zasto svi idu u mcd
Sent from my Lumia
-
quarterback
#65 Re: PREVARA U M'CDONALDSU
300 grama krompiruse 2,5 marke, hvala vozdra 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#66 Re: PREVARA U M'CDONALDSU
nas troje smo u jednom eu gradu da se ne hvalim kojem naručili pravu piramiduatorniji putnik wrote:ja samo jednom uletio u taj MCd i uzeo onaj djacki hamburger. haj reko da probam (jeo sam i ranije u mekdonaldsima negdje drugo al kontam bosna je ovo pa da ipak provjerim). donosi momak ono nesto na tablji a meni nista nije jasno, gledam ja u njega i on skonta pa se malo ko osmjehnu a ja se bas nasmijah. i odem tako sjesti da to pojedem mada za sjedanje apsolutno nije bilo potrebe. pojedem ja taj djacki iz tri zalogaja da ne bude seljak strp'o "citav hamburger" u usta.
ljudi gledaju niš im nije jasno
gledam uokolo... svi naručuju jedan + eventualno s krompirom i neki sladiš.... nije to da se najedeš nego da prezalogajiš preguraš dan...
a ovo za plate...fakat katastrofa... jel se može kakav e mail sklopit za centralu
-
StupskaBitanga
#67 Re: PREVARA U M'CDONALDSU
a što ne mogu ovog pre***nja. Cuj suši bar a do jučer ti isti krkali jagnjetinu ili 5 u pola. Ajdeeee
- kingofsnake
#68 Re: PREVARA U M'CDONALDSU
Pa eto javi ti inspekciji. Ili očekuješ da ovde pročitaju?munevera44 wrote:Taze vijesti................. uposlenici zadnji put u mc dobili pola plate za decembar...??????????? što znači ni doprinosi, zdravstvo i ostalo nema malo morgen...................... a gazda Hare kupio auto bmw trojka ganc nov ................ a inspekcije ni na mapi..................... .....??????????????????????????
- sorcerer
#69 Re: PREVARA U M'CDONALDSU
quarterback wrote:300 grama krompiruse 2,5 marke, hvala vozdra
- insomnia78
#70 Re: PREVARA U M'CDONALDSU
Kad se sjetim "svrsavanja" na forumu kad je ovo cudo trebalo biti otvoreno 
Donjece radna mjesta, pogurati ekonomiju
, zemlje koje imaju Mc Do nemaju rata 
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Donjece radna mjesta, pogurati ekonomiju
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- alanx
#71 Re: PREVARA U M'CDONALDSU
Ako jedete u McDonaldsu, jedete govna. Doslovno.
- Russki
#72 Re: PREVARA U M'CDONALDSU
alanx wrote:Ako jedete u McDonaldsu, jedete govna. Doslovno.
- relax11
#73 Re: PREVARA U M'CDONALDSU
Upravo to krenu napisati u Bosni se unistis pite ili u Forinu za petaka, miran do vecerequarterback wrote:300 grama krompiruse 2,5 marke, hvala vozdra
- SmokingMan
#74 Re: PREVARA U M'CDONALDSU
Ne bi me čudilo ti da stavljaju u svoje "magične burgere" ono jefitno GMO meso iz Argentine,staro (duboko zamrznuto) najmanje 5 godina.alanx wrote:Ako jedete u McDonaldsu, jedete govna. Doslovno.
-
quarterback
#75 Re: PREVARA U M'CDONALDSU
odem ja u mcd povremeno ali meni one cijene nemaju logike, a ne volim nelogicne stvarirelax11 wrote:Upravo to krenu napisati u Bosni se unistis pite ili u Forinu za petaka, miran do vecerequarterback wrote:300 grama krompiruse 2,5 marke, hvala vozdra
na kraju krajeva za 2 "velika" menija u mcdonaldsu mozes pojesti 2 prilicno pristojna jela u restoranu, a neuporediv je kvalitet jednog i drugog...