PREVARA U M'CDONALDSU
- munevera44
#126 Re: PREVARA U M'CDONALDSU
Zna li iko kad će plata u MC za februar.................... 
- McMoy
#127 Re: PREVARA U M'CDONALDSU
Moraju i oni nešto jesti...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#128 Re: PREVARA U M'CDONALDSU
Imaju dobar sladoled ocam. 
- strong69
#129 Re: PREVARA U M'CDONALDSU
Radis u McD?munevera44 wrote:Zna li iko kad će plata u MC za februar....................
- vjesticanametli
#130 Re: PREVARA U M'CDONALDSU
losi su i s placanjem dobavljacimamunevera44 wrote:zaposleni u mcdonaldsu dobili drugu polovinu plate za decembar.............. a januar, a februar..........................
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#131 Re: PREVARA U M'CDONALDSU
kako to
a zapad
pitanje je
a zapad
pitanje je
- Mr.Sojic
#132 Re: PREVARA U M'CDONALDSU
Imam kolegu koji radi u McD u Austriji.
Plate su redovne ali zato od plate ODBIJAJU i ako je vani lose vrijeme, a i satnica je ko muda.
Ovdje u Austriji u McD radi SAMO KO MORA, a ko je pronasao imalo sta bolje pobjegao je od njih.
Naravno i skoro svi uposlenici su, pa barem 99%, auslenderi.
A da ne pominjem sto je hrana fuj - pa bolje za te pare poderati cevape ili sniclu u restoranu.
McD Tjaoooooooooooooo od mene

Plate su redovne ali zato od plate ODBIJAJU i ako je vani lose vrijeme, a i satnica je ko muda.
Ovdje u Austriji u McD radi SAMO KO MORA, a ko je pronasao imalo sta bolje pobjegao je od njih.
Naravno i skoro svi uposlenici su, pa barem 99%, auslenderi.
A da ne pominjem sto je hrana fuj - pa bolje za te pare poderati cevape ili sniclu u restoranu.
McD Tjaoooooooooooooo od mene
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#133 Re: PREVARA U M'CDONALDSU
Sta ja znam, ne treba biti tako iskljuciv, tipa 'ta ce mcd, bolji su cevapi.
Pored toga sto nijedno od to dvoje nije primjer zdrave ishrane, svaka dalja diskusija spada u raspravu o ukusima (i bukvalno
), a o njima se ne raspravlja. Barem tako kazu.
Ja licno volim otic u mcd s vremena na vrijeme, jer mi se svidja ukus. Za svoj novac i svoj cejf, ha ya. Sta se ima ko petljat? Kome se ne svidja, nek ne jede i to je to. Meni se npr doner ne svidja, ali nemam nista protiv da to jede ko voli. Ja necu. Cevapa i pite je uvijek bilo, tako da mi to nije neka sad aman zaman alternativa. Iako naginjem da sto manje jedem meso, Big Macu ili New Yorku tesko odolim.
Sto se tice radnih uslova, zna se da je na zapadu to medju zadnjim poslovima. Sto kaze Mister Šojik
Gdje sam god na zapadu isao u McD obicno me posluzivala africka faca, a bilo je i nasih narocito u Austriji
Kod nas je svako radno mjesto zlata vrijedno, pa samim tim usporedba nije realna.
Pored toga sto nijedno od to dvoje nije primjer zdrave ishrane, svaka dalja diskusija spada u raspravu o ukusima (i bukvalno
Ja licno volim otic u mcd s vremena na vrijeme, jer mi se svidja ukus. Za svoj novac i svoj cejf, ha ya. Sta se ima ko petljat? Kome se ne svidja, nek ne jede i to je to. Meni se npr doner ne svidja, ali nemam nista protiv da to jede ko voli. Ja necu. Cevapa i pite je uvijek bilo, tako da mi to nije neka sad aman zaman alternativa. Iako naginjem da sto manje jedem meso, Big Macu ili New Yorku tesko odolim.
Sto se tice radnih uslova, zna se da je na zapadu to medju zadnjim poslovima. Sto kaze Mister Šojik
Kod nas je svako radno mjesto zlata vrijedno, pa samim tim usporedba nije realna.
- munevera44
#134 Re: PREVARA U M'CDONALDSU
Zna li iko kad će plata za mart...............

- karanana
#135 Re: PREVARA U M'CDONALDSU
znaci bila februarska?
pa valjda ce onda za mart za mjesec dana.
- munevera44
#136 Re: PREVARA U M'CDONALDSU
karanana wrote:znaci bila februarska?
- munevera44
#137 Re: PREVARA U M'CDONALDSU
Pitnje a kad će plata za maj??????????????????????????????????????