Pretjerano prijateljstvo

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

ho oponopono

#26 Re: Pretjerano prijateljstvo

Post by ho oponopono »

...latentni egzibicionizam! :mrgreen:
Avetinho

#27 Re: Pretjerano prijateljstvo

Post by Avetinho »

To je istinsko prijateljstvo. Obraz je obraz, al jezik je jezik.
Dioda

#28 Re: Pretjerano prijateljstvo

Post by Dioda »

m@m@ wrote:kurvanjska posla
:thumbup:
sha_ba

#29 Re: Pretjerano prijateljstvo

Post by sha_ba »

here she goes again.....

pazi mislim da pocinjem polako konatati i svijecu i kondom poslije ove teme...
malsal

#30 Re: Pretjerano prijateljstvo

Post by malsal »

majmunce wrote:Sta mislite za ona zenska prijateljstva gdje se ljube na usta, cak sa jezikom i slicno? Kako bi vama momcima bilo da imate djevojku koja vas ljubi na isti nacin kao jaranicu? Meni je to pravo odvratno, covjek bi rekao da su lezbejke kad se tako ponasaju. Sta mislite za to ponasanje? Jel to danas IN ili sta? :?
------
Da, lezbejke su odvratne, pogotovo heteroseksualnim muskarcima :dance:
majmunce

#31 Re: Pretjerano prijateljstvo

Post by majmunce »

Fazon je sto nisu lezbejke zato ne razumijem to odvratno ponasanje, kurvanjska posla kao sto je jedna napisala vec. Valjda postoji momak tu da je dira i ljubi a ne neka jaranica.
photomag

#32 Re: Pretjerano prijateljstvo

Post by photomag »

eno sad kurvanjska posla.
cure se zezaju, isprobavaju nesto novo, neistrazeno ili jednostavno pokazuju prisnost. mozda zavrse u krevetu.
ne vidim nista lose u tome.
smeta vam ljubljenje cura u usta a ne smeta vam sto se djeca mlate po skolama, nose nozeve u skolu, maltretiraju mladju djecu od sebe, otimaju, pljackaju, kradu, siluju i slicno.
lupate glavu o curama koje se ljube.
svasta.
malsal

#33 Re: Pretjerano prijateljstvo

Post by malsal »

majmunce wrote:Fazon je sto nisu lezbejke zato ne razumijem to odvratno ponasanje, kurvanjska posla kao sto je jedna napisala vec. Valjda postoji momak tu da je dira i ljubi a ne neka jaranica.
------
Meni nije jasno sta je tu odvratno ? Ovo ozbiljno pitam, valjda mogu da grle i ljube i jebu koga hoce ?
majmunce

#34 Re: Pretjerano prijateljstvo

Post by majmunce »

malsal wrote:
majmunce wrote:Fazon je sto nisu lezbejke zato ne razumijem to odvratno ponasanje, kurvanjska posla kao sto je jedna napisala vec. Valjda postoji momak tu da je dira i ljubi a ne neka jaranica.
------
Meni nije jasno sta je tu odvratno ? Ovo ozbiljno pitam, valjda mogu da grle i ljube i jebu koga hoce ?
Piih, vi UOPSTE niste skontali na kakve djevojke mislim ncnc. Lijepo sam napisala da nije vezano za lezbejke vec za djevojke koje inace vole muskarce ili imaju momka a sa jaranicama se ljube ma usta, fataju jedna drugu i jos se slikavaju tako. MENI JE TO ODVRATNO I VULGARNO PONASANJE, gotova prica a vi mislite sta hocete i smijete. I ovdje nije rijec o djeci koja se mlate vec o djevojkama i njihovo vulgarno ponasanje kako bi paznju privukle.
majmunce

#35 Re: Pretjerano prijateljstvo

Post by majmunce »

Kakvo je to prijateljstvo gdje se tako ponasaju? To za mene nije normalno prijateljstvo. Da ste procitali post znali bi o cemu je rijec.
malsal

#36 Re: Pretjerano prijateljstvo

Post by malsal »

majmunce wrote:
malsal wrote:
------
Piih, vi UOPSTE niste skontali na kakve djevojke mislim ncnc. Lijepo sam napisala da nije vezano za lezbejke vec za djevojke koje inace vole muskarce ili imaju momka a sa jaranicama se ljube ma usta, fataju jedna drugu i jos se slikavaju tako. MENI JE TO ODVRATNO I VULGARNO PONASANJE, gotova prica a vi mislite sta hocete i smijete. I ovdje nije rijec o djeci koja se mlate vec o djevojkama i njihovo vulgarno ponasanje kako bi paznju privukle.
-----
Da, egzibicionizam i privlacenje paznje. Jeste malo kretenski, ali ne mjenja poentu - mogu da rade sta zele.
To sto sti smatras da je odvratno i vulgarno je tvoj problem.
majmunce

#37 Re: Pretjerano prijateljstvo

Post by majmunce »

Da, egzibicionizam i privlacenje paznje. Jeste malo kretenski, ali ne mjenja poentu - mogu da rade sta zele.
To sto sti smatras da je odvratno i vulgarno je tvoj problem.[/quote]
Imam pravo na svoje misljenje kao i drugi, postavila sam temu da vidim tudja misljenja, sta drugi misle o tome a ne samo zato sto je to "moj" problem.
madnessa

#38 Re: Pretjerano prijateljstvo

Post by madnessa »

Bilo kakvo pretjerano iskazivanje "seksualnosti" u javnosti, pa i ono između momka i djevojke, mi se gadi i smatram vulgarnim i nepristojnim. Posebno kada se to radi zarad prisutnie "publike", a ne zarad iskazivanja privrženosti partneru. Nažalost uvijek je u nekim ljudima postojala ta mahalska nit, koja ih je tjerala da život kroje prema drugima i zarad drugih, a ne zbog vlastitih potreba.
majmunce

#39 Re: Pretjerano prijateljstvo

Post by majmunce »

madnessa wrote:Bilo kakvo pretjerano iskazivanje "seksualnosti" u javnosti, pa i ono između momka i djevojke, mi se gadi i smatram vulgarnim i nepristojnim. Posebno kada se to radi zarad prisutnie "publike", a ne zarad iskazivanja privrženosti partneru. Nažalost uvijek je u nekim ljudima postojala ta mahalska nit, koja ih je tjerala da život kroje prema drugima i zarad drugih, a ne zbog vlastitih potreba.
Slazem se ali ovdje se radi o prijateljstvu, sa ovim zelim reci da to za mene nije normalno prijateljstvo jer prijatelji nisu tako bliski fizicki, jaranice (prijatelji) se ne ljube na usta i fataju...
madnessa

#40 Re: Pretjerano prijateljstvo

Post by madnessa »

Ma našle se dvije-tri stuhe i privlače pažnju... O prijateljstvu se nema šta pričati generalno... Znam mnogo takvih djevojaka, koje su u svoje vrijeme na isti način privlačile pažnju... Misli jesam dobra i svi me žele. Idemo malo zavoditi zagorjele štrebere po Slogi, nek se lože, a nećemo im ništa dati. To je isto najlakši način da im priđe jedan takav i da ih časti po svu noć, da se naliju, a da marke nisu potrošile. Znam djevojke koje mjesecima nisu ništa plaćale koristeći se ovim i sličnim fazonima.
Seyfo

#41 Re: Pretjerano prijateljstvo

Post by Seyfo »

Majmunce, sta od tebe sve necemo procitati...svijeca, kondom, sad i ovo...sta je sljedece?

"Ako popusis svome drugu, da li ce misliti da si lahka" ???

"Momak je zaspao na meni, da li mu se svidjam"???

"Rekli su mi ako se nabobam da se mogu sexati do mile volje. Bila sam na strava derneku kojeg se ne sjecam i sad imam spolnu bolest. Da li su me lagali"?

"Da li je zaista moguce da ima zena koje se ne sexaju prije braka"?

"Moj drug misli da trebamo biti goli kad zajedno ucimo. Bojim se hocemo li ista nauciti"?
majmunce

#42 Re: Pretjerano prijateljstvo

Post by majmunce »

Seyfo wrote:Majmunce, sta od tebe sve necemo procitati...svijeca, kondom, sad i ovo...sta je sljedece?

"Rekli su mi ako se nabobam da se mogu sexati do mile volje. Bila sam na strava derneku kojeg se ne sjecam i sad imam spolnu bolest. Da li su me lagali"?

"Moj drug misli da trebamo biti goli kad zajedno ucimo. Bojim se hocemo li ista nauciti"?
Sejfo, pretjerao si, haj brisi ako ti ne pase. Kako se usudis tako nekog zezati? Ncnc
majmunce

#43 Re: Pretjerano prijateljstvo

Post by majmunce »

madnessa wrote:Ma našle se dvije-tri stuhe i privlače pažnju... O prijateljstvu se nema šta pričati generalno... Znam mnogo takvih djevojaka, koje su u svoje vrijeme na isti način privlačile pažnju... Misli jesam dobra i svi me žele. Idemo malo zavoditi zagorjele štrebere po Slogi, nek se lože, a nećemo im ništa dati. To je isto najlakši način da im priđe jedan takav i da ih časti po svu noć, da se naliju, a da marke nisu potrošile. Znam djevojke koje mjesecima nisu ništa plaćale koristeći se ovim i sličnim fazonima.

Ma uzasno, i ja mislim da zele zavoditi muskarce tako a ako to privuce nekog muskarca, onda zaista nemam rijeci. Ocigledno da takve djevojke ne mogu zavoditi na drugi nacin.
majmunce

#44 Re: Pretjerano prijateljstvo

Post by majmunce »

Seyfo wrote:Majmunce, sta od tebe sve necemo procitati...svijeca, kondom, sad i ovo...sta je sljedece?

I moji postovi se rade o stvarima koje se desavaju u stvarnom zivotu a ne glupim pitanjima kao sto si ti naveo ili navela ako si zensko, mrsko mi i pogledati sta si ako ti uopste pise jer me nije briga uopste.
majmunce

#45 Re: Pretjerano prijateljstvo

Post by majmunce »

moda56 wrote:
majmunce wrote:
Ma uzasno, i ja mislim da zele zavoditi muskarce tako a ako to privuce nekog muskarca, onda zaista nemam rijeci. Ocigledno da takve djevojke ne mogu zavoditi na drugi nacin.
'naci poljubi jaranicu i tako zavodi muskarce,to neka nova metoda ? :D
Tako izgleda jer mnogi muskarci se valjda loze na to :-)
sha_ba

#46 Re: Pretjerano prijateljstvo

Post by sha_ba »

haj ti sad iskreno reci koja je svrha ove teme??

ok vidjeli smo da osudjujes i sta sad, trazis od forumasa potvrdu da se radi o ku....?? jel to?? da ti lakse bude?? zbog cega?? svijece?
Seyfo

#47 Re: Pretjerano prijateljstvo

Post by Seyfo »

majmunce wrote:

I moji postovi se rade o stvarima koje se desavaju u stvarnom zivotu a ne glupim pitanjima kao sto si ti naveo ili navela ako si zensko, mrsko mi i pogledati sta si ako ti uopste pise jer me nije briga uopste.
Ok, sorry nemoj se ljutiti, ako treba nek me i banuju.
Iskren da budem, to sam napisao jer me tvoje razmisljanje snažno podsjetilo na mnoge djevojke, cure, žene koje sam sretao kroz život a od kojih sam čuo gore navedene stvari. Budući da zadnjih par godina vodim miran obiteljski život, ove stvari me podsjete na ta neka davna vremena i mnogo me zabavljaju :-)
Peace :thumbup:
majmunce

#48 Re: Pretjerano prijateljstvo

Post by majmunce »

Ok, sorry nemoj se ljutiti, ako treba nek me i banuju.
Iskren da budem, to sam napisao jer me tvoje razmisljanje snažno podsjetilo na mnoge djevojke, cure, žene koje sam sretao kroz život a od kojih sam čuo gore navedene stvari. Budući da zadnjih par godina vodim miran obiteljski život, ove stvari me podsjete na ta neka davna vremena i mnogo me zabavljaju :-)
Peace :thumbup:[/quote]

Ne ljutim se nego si osudu o meni napravio unaprijed kao da sam djevojka koja postavlja tako glupa pitanja kao sto si ti naveo. Mozda se tebi ne svidjaju moji postovi i kako mozes ti znati kakvo ja razmisljanje imam? Ja imam super razmisljanje, tako mi kazu.
Neradnik

#49 Re: Pretjerano prijateljstvo

Post by Neradnik »

majmunce wrote: Ja imam super razmisljanje, tako mi kazu.
covjek ne zna bil se smijo il bi plako :D
sha_ba

#50 Re: Pretjerano prijateljstvo

Post by sha_ba »

Gospodin_bez_kravate wrote:
majmunce wrote: Ja imam super razmisljanje, tako mi kazu.
covjek ne zna bil se smijo il bi plako :D
:lol:
usputno pitanje za doticnu, je li to samo muskima odgovaras na postove ??
Post Reply