PRERANA EJAKULACIJA

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Prerana ejakulacija?

Dozivio / Dozivjela
40
71%
Do sad nisam imao / imala tih problema
16
29%

Total votes: 56

anais_nin

Post by anais_nin »

Fair Life wrote:Image

Fair_Life inace se uvijek nasmijem ovim dodacima koje ti ubacis :oops: ovaj je izuzetak.... :roll: kad je ovo tek pocelo kruziti po internetu, a i kad je postavljeno na nekim drugim forumima, stvarno mi nije bilo jasno sta ljudi pronalaze smijesnim u cijelom ovom slucaju :roll: mozda pronalaze humor u naslovu clanka, jer ne citaju sadrzaj :? djevojka u pitanju je MALOLJETNA....uz to je bezopasni deduka vec bio ozenjen njenom sestrom koju je vratio roditeljima jer je "nosila mini suknje i nije htjela nista da radi" :roll: A ako pogledate malo bolje sliku, mozda vam i padne na pamet ono sto je palo i meni i zbog cega sam se malo raspitala o njoj, a to je cinjenica da je ona dijete sa posebnim potrebama (ne, nema bezobrazluka ovaj put), i da jos uvijek je "dijete"....samo sto kod nas vecina ljudi za to ne haje :oops: bitno je da deduka od 77 prica okolo kako on moze i koliko on moze :roll: :roll: :roll:
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

hajde sto je deda mrcina, ali sto je roditelji pustise da se uda i sto novine pisu ovakve gluposti.
Leonid Breznjev

Post by Leonid Breznjev »

callmethebreeeze wrote:hajde sto je deda mrcina, ali sto je roditelji pustise da se uda i sto novine pisu ovakve gluposti.
pustili? pa mozes li zamisliti kako joj je tek kod kuce bilo, kad mora da trpi ovako nesto.. tuga... al fakat... :roll:
Michun

Post by Michun »

E sjecam se kad je bio ovaj text - ja sam psovala i drzavu i novine i sirotinju :(
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

Michun wrote:E sjecam se kad je bio ovaj text - ja sam psovala i drzavu i novine i sirotinju :(
i ja isto :(
jos vidi naslova "Dodji dedi" :(
danas

Post by danas »

da, sjecam se ovoga -- fakat uzas... :roll:
anais_nin

Post by anais_nin »

callmethebreeeze wrote:hajde sto je deda mrcina, ali sto je roditelji pustise da se uda i sto novine pisu ovakve gluposti.
pa ne samo da su nju "pustili" nego je za istog covjeka prethodno bila udata njena sestra :roll: koja je vracena kuci babi jer nije adekvatno ispunjavala "bracne duznosti" osim onih u krevetu :oops: :roll: fakat.....
Post Reply