Preporuka za servis
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
SPQR.SA
#1 Preporuka za servis
Ima li ko u Sarajevu preporuciti neki manji servis gdje bih mogao na Feliciji 1.9D zamijeniti ulje, pakne prednje, zadnje i jos par sitnica!
- shlauf
#2 Re: Preporuka za servis
LAUDA 061/148-070 Nahorevska ulica, iza Pionirske doline
Aleee aleeeeeeeeee
Aleee aleeeeeeeeee
- AmADin_gospo
#3 Re: Preporuka za servis
te radove možeš i sam kuči uraditi, a razlika u cjeni od servisa do servica ti je 10 kerma max.
al ako hočeš neku pp+reporuku, eto, možeš otiči u ZEBAX Auto u Radjlovcu, na glavnoj đadi s desne strane na pola puta od briješča do otpada Far
al ako hočeš neku pp+reporuku, eto, možeš otiči u ZEBAX Auto u Radjlovcu, na glavnoj đadi s desne strane na pola puta od briješča do otpada Far
-
gurabija78
#4 Re: Preporuka za servis
djafko, na tranzitu, lijevo od pekare ASSPQR.SA wrote:Ima li ko u Sarajevu preporuciti neki manji servis gdje bih mogao na Feliciji 1.9D zamijeniti ulje, pakne prednje, zadnje i jos par sitnica!
-
maxell_sarajevo
#5 Re: Preporuka za servis
Preporuka i od mene za Dzafka,brzo i kvalitetno urade.gurabija78 wrote:djafko, na tranzitu, lijevo od pekare ASSPQR.SA wrote:Ima li ko u Sarajevu preporuciti neki manji servis gdje bih mogao na Feliciji 1.9D zamijeniti ulje, pakne prednje, zadnje i jos par sitnica!
-
SPQR.SA
#6 Re: Preporuka za servis
Lauda, katastrofa, kaze ne radim ja to, i ne volim Felicie!
Hajde reko' da ne smaram covjeka, ovo je ionako zenino auto koje vozamo po gradu zadnje 3 godine i koji se extra pokazao za sto je kupljen! A mrzim taj nadrkani pristup majstora!
Kod Dzafke sam isao ranije, pa reko zasto ne otici ponovno, ali je na odmoru do 11.08!
Sacekacu ipak njega! Hvala svima za preporuke!
Hajde reko' da ne smaram covjeka, ovo je ionako zenino auto koje vozamo po gradu zadnje 3 godine i koji se extra pokazao za sto je kupljen! A mrzim taj nadrkani pristup majstora!
Kod Dzafke sam isao ranije, pa reko zasto ne otici ponovno, ali je na odmoru do 11.08!
Sacekacu ipak njega! Hvala svima za preporuke!