Preparati za oziljke na kozi

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

VenomousV

#101 Re: Preparati za oziljke na kozi

Post by VenomousV »

ja im vratila :D
tj rekla da nema sanse da platim toliku postarinu i da vrate (nakon razgovora sa "dobavljacem" ili s kim vec)
ne placam postarinu iz faking kine :-)

btw ako gdje naletis na cike molim te javi ovdje :D

i jos jedan btw, rece mi mama da su bili neki dan na hepoku dok je bio neki sajam meda ili sta vec, ne znam jel jos uvijek traje
Sephora

#102 Re: Preparati za oziljke na kozi

Post by Sephora »

de facto. wrote:E moja Venom,pretjeraše sa poštarinom.Treba naći čike koje to prodaju po gradu.Prije sam stalno nailazila na njih,a sad kad želim da kupim nigdje ama baš niti jednog. :roll:
Pitanje je onni sto prodaju po gradu , da li je rijec o orginalnom preparatu, ja bih radije i postarinu platila,nego onim " ulicnim pordavcima " vjerovala..Ali opet svako zna svoje...
de facto.
Location: ...jer me more uvik spasi,život krade,more vrati,vrime prođe,al' stoje sati.Tu san dite,to me hrani.

#103 Re: Preparati za oziljke na kozi

Post by de facto. »

Nisu to draga moja ulični prodavači,već njihovi distributeri.Upravo tako se ta kremica i uzima u najvećem procentu,jer je njihova misija da produkte učine dostupnim na taj način.Danas skoro svaki proizvod ima repliku zato valja naučiti oko da prepozna original. :wink:
Naravno da svako zna svoje,da nema tvojih istomišljenika niko im poštarinu ne bi plaćao. :thumbup:
mokra_carapa

#104 Re: Preparati za oziljke na kozi

Post by mokra_carapa »

de facto. wrote:Nisu to draga moja ulični prodavači,već njihovi distributeri.Upravo tako se ta kremica i uzima u najvećem procentu,jer je njihova misija da produkte učine dostupnim na taj način.Danas skoro svaki proizvod ima repliku zato valja naučiti oko da prepozna original. :wink:
Naravno da svako zna svoje,da nema tvojih istomišljenika niko im poštarinu ne bi plaćao. :thumbup:

Upravo tako, ti "ulični" i promovišu na svojim štandovima ne hodaju okolo po gradu. Ja sam baš neki dan uzeo na štandu kod BBI. Za pohvale su :thumbup:
Goldyna

#105 Re: Preparati za oziljke na kozi

Post by Goldyna »

Gdje u Sa trenutno kupiti ovu dr.Gabriels kremu od ćurokota????
Post Reply