Preminula tužiteljica Dijana Milić - KO JE SLJEDEĆI ?

Max Bunker

#26 Re: Preminula tužiteljica Dijana Milić - KO JE SLJEDEĆI ?

Post by Max Bunker »

tzipiripi wrote:
Max Bunker wrote: Pa vidi druze, nisam bas puno upoznat sa ovim ( i koliko sam shvatio, niko tu nije bas cist ) ali sudije i tuzioci, MORAJU BITI VISOKO MORALNE OSOBE.
Sem toga, ako je rusena, sigurno nije rusena zbog toga sto je pokrenula istragu protiv profesora. Ti profesori nemaju vise snage i moci u hali da se kurce a ne u drzavi.

Imam neki osjecaj
, da je ona u dusi bila tuzna i depresivna, zbog nekih desetih stvari i da je ovo samo kap koja ju je dokrajcila.[/size]
Pa što onda tako lupaš ako već ne znaš!?!?!
Ima neki osjećaj!!!! Svašta. Image
Dajte ukinite komentare da ne moramo čitati ovo.!
Ne lupam i pazljivo, pazljivo procitaj sta sam napisao :) :D
Sem toga, imas oko nje bruku prica ( mislim i da ju je Avdic u nekom od ranijih brojeva " SB " pljuvao i napadao ) pa tako, pogledaj obadvije strane medalje i donesi zakljucak :-D
Max Bunker

#27 Re: Preminula tužiteljica Dijana Milić - KO JE SLJEDEĆI ?

Post by Max Bunker »

sitno wrote:R.I.P. pokojnoj tuziteljici Milic :( Ovo je doslovno ubistvo!
Max Bunker wrote: Pa vidi druze, nisam bas puno upoznat sa ovim ...Sem toga, ako je rusena, sigurno nije rusena zbog toga sto je pokrenula istragu protiv profesora. Ti profesori nemaju vise snage i moci u hali da se kurce a ne u drzavi.

Kljucno je da TI nisi upoznat sa ovim. I da, rusena je jer je barnula u pravosudnu mafiju!
Ti "profesori" su mocni toliko da ne mozes ni zamisliti!

Kazem da nisam ali idem na taj fakultet ( u Sarajevu ) i nesta ja bas ne vidim da ih iko vise spominje ni na fakultetu ali ni u javnosti. Oni su svoje odradili...
zonbirile

#28 Re: Preminula tužiteljica Dijana Milić - KO JE SLJEDEĆI ?

Post by zonbirile »

zato što su govna,a oni mjeso u muriji,suspendovani iz,ćuj sad,naučno predavačkog angažmana.Prevedeno,nisu ni nogu dobili,neće predavati,ali će se tu motati,na plati normalno,do penzije,jal kakvog uhljebljenja.Jebem ti bananu i školstvo u nje.
popajic

#29 Re: Preminula tužiteljica Dijana Milić - KO JE SLJEDEĆI ?

Post by popajic »

@max bunker
Pa vidi druze, nisam bas puno upoznat sa ovim ( i koliko sam shvatio, niko tu nije bas cist ) ali sudije i tuzioci, MORAJU BITI VISOKO MORALNE OSOBE.
Sem toga, ako je rusena, sigurno nije rusena zbog toga sto je pokrenula istragu protiv profesora. Ti profesori nemaju vise snage i moci u hali da se kurce a ne u drzavi.

Imam neki osjecaj, da je ona u dusi bila tuzna i depresivna, zbog nekih desetih stvari i da je ovo samo kap koja ju je dokrajcila.
Nase sudije i tuzioci kao visoko moralne osobe :roll: :D bogami kao da si sad aterirao sa Marsa.
A to sto se usudila i pomisliti da takne ishrdanog kvazi svalera Saltagu & comp.nema nikakve veze sa njenom smrcu :roll: :shock: :shock:
Neka joj je laka zemlja.
Max Bunker

#30 Re: Preminula tužiteljica Dijana Milić - KO JE SLJEDEĆI ?

Post by Max Bunker »

Kako me par ljudi napade na forumu a ne volim pricati o necemu o cemu ne znam, ukucah tuziteljicino ime i imena i profesora i evo sta dobih:
http://www.neznase.ba/vijesti/bih/6687- ... tuzli.html
popajic

#31 Re: Preminula tužiteljica Dijana Milić - KO JE SLJEDEĆI ?

Post by popajic »

Bajro Golić i Zdravko Lučić, profesori Pravnog fakulteta u Sarajevu, doživotno su suspendirani, odnosno zabranjen im je rad sa studentima. Sanjin Omanović bit će isključen iz nastavnog procesa u naredne dvije godine, a dekan Fuad Saltaga javno je ukoren, prenosi Federalna televizija. Sve su ovo jednoglasne odluke Senata Univerziteta u Sarajevu.
Paradoksalno je da vrijede samo za Sarajevski univerzitet, jer profesori vični seks skandalima sa studenticama mogu nastaviti raditi na drugim sveučilištima.
Saltaga - ukoren :-)
Ostali ce elegantno preci na studentkinje na drugim fakultetima...tresla se gora , rodio se mis !
Dijana ih je pokusala staviti tamo gdje im je mjesto. Iza resetaka .
ZATO je danas nema , ZATO ce se izmisljati gadosti da se njen rad i licnost degradiraju.
Nesto je tru(h)lo u zemlji bosanskoj . ( cuj , nesto ... :-) )
zvrk

#32 Re: Preminula tužiteljica Dijana Milić - KO JE SLJEDEĆI ?

Post by zvrk »

profesori su najmanji problem

svakome ko se ogrijesio neka je na dusu
popajic

#33 Re: Preminula tužiteljica Dijana Milić - KO JE SLJEDEĆI ?

Post by popajic »

zvrk wrote:profesori su najmanji problem

Svakome ko se o zakon ogrijesio - murija !
Grijehovi na dusi su u sferi privatluka.
zvrk

#34 Re: Preminula tužiteljica Dijana Milić - KO JE SLJEDEĆI ?

Post by zvrk »

popajic wrote:
zvrk wrote:profesori su najmanji problem

Svakome ko se o zakon ogrijesio - murija !
Grijehovi na dusi su u sferi privatluka.
kako murija fercera i postenje na dunjaluku / vidjelo se iz javne podrske kolega ili barem jednog kolege

zato je dusa i grijehovi na dusu nesto u sto se mora vjerovati... ali da ne ulazimo u vjersko....

to je moj stav

i ja strasnije nista ne mogu reci
ljubav_aha

#35 Re: Preminula tužiteljica Dijana Milić - KO JE SLJEDEĆI ?

Post by ljubav_aha »

ne razumijem:zena je svijesno prestala jesti , a tokom nekoliko mjeseci njeno zdrastveno stanje se pogorsalo :?
MyCore

#36 Re: Preminula tužiteljica Dijana Milić - KO JE SLJEDEĆI ?

Post by MyCore »

BILA JE TUZILAC U SLUCAJU U KOJEM JE OSUDJEN SAMO VOZAC !!!!
Sada je kao zrtva i treba da je zalimo. Nasekirala se ! Fujjj
Gothic princess

#37 Re: Preminula tužiteljica Dijana Milić - KO JE SLJEDEĆI ?

Post by Gothic princess »

BILA JE TUZILAC U SLUCAJU U KOJEM JE OSUDJEN SAMO VOZAC !!!!
Šta želiš ovim reći ? Da nije radila svoj posao kako treba, je li to ? Nije ona kriva što je osuđen samo vozač...
Sada je kao zrtva i treba da je zalimo. Nasekirala se ! Fujjj
Ona i jeste žrtva. Žrtva ove država i korumpirane vlasti. I trebaje žaliti. Pokušala je izganjati pravdu i to je platila svojim životom. :(
Ovo "fuj" dosta govori o tebi.
MyCore

#38 Re: Preminula tužiteljica Dijana Milić - KO JE SLJEDEĆI ?

Post by MyCore »

Ma naravno niko nije kriv! Samo se.
MyCore

#39 Re: Preminula tužiteljica Dijana Milić - KO JE SLJEDEĆI ?

Post by MyCore »

tzipiripi

#40 Re: Preminula tužiteljica Dijana Milić - KO JE SLJEDEĆI ?

Post by tzipiripi »

Max Bunker wrote: Pa vidi druze, nisam bas puno upoznat sa ovim ...
Kako me par ljudi napade na forumu a ne volim pricati o necemu o cemu ne znam, ukucah tuziteljicino ime i imena i profesora i evo sta dobih:
http://www.neznase.ba/vijesti/bih/6687- ... tuzli.html
De se odluči, jesi l' il' nisi upoznat sa ovim slučajem? I da, baš češ saznat' istinu o ovome na internetu ili po drugim BH medijima. A svašta nešto pišu.
Max Bunker wrote:Ne lupam i pazljivo, pazljivo procitaj sta sam napisao :) :D
Sem toga, imas oko nje bruku prica ( mislim i da ju je Avdic u nekom od ranijih brojeva " SB " pljuvao i napadao ) pa tako, pogledaj obadvije strane medalje i donesi zakljucak :-D
Lako je meni za mene, ali de ti čitaj ono što si napisao.
I pusti ba puste priče (upoznao sam Dijanu lično a moja žena se sa njom jedared družila i zajedno u SA putovala i nejma šanse da je istina ono što su joj podmetali).
Jedini zaključak koji mogu donijeti čitajući SB ili bilo koju drugu novinu kod nas, je da smo u takvim govnima da nam spasa nema. I što već neko reče da me već pomalo hvata strah kad pomislim u kakvom društvu i okolini živimo. Ko će sad stisnuti i dirnuti u osinje gnijezdo mafijaškog vrha koji nam državu vodi u 3pm?
popajic

#41 Re: Preminula tužiteljica Dijana Milić - KO JE SLJEDEĆI ?

Post by popajic »

MyCore wrote:Ma naravno niko nije kriv! Samo se.
Ima krivih , kako da nema - dekan fakulteta , primitivac Saltaga je kriv i zato je sasvim pravedno i dobio USMENI prijekor :-) :roll: Sve 100% po zakonu :roll:
ljubav_aha

#42 Re: Preminula tužiteljica Dijana Milić - KO JE SLJEDEĆI ?

Post by ljubav_aha »

zasto je svjesno prestala jesti :skoljka:
Warhead

#43 Re: Preminula tužiteljica Dijana Milić - KO JE SLJEDEĆI ?

Post by Warhead »

Ovo sto su joj uradili nije ni klasicna namjestaljka, ne znam kako bih to nazvao. Rijec je o toliko jadnom i providnom pokusaju diskreditacije, sad vec pokojne, Dijane Milic da je to smjesno.

Na osnovu "iskaza" prostitutke-ulicarke pokrenuti medijsku kampanju i jos podici optuznicu?! I Staljinov NKVD je imao cvrsce dokaze kad je progonio nevine ljude. :x :x :x

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JgY8mtch ... ms&index=1[/youtube]
Last edited by Warhead on 05/08/2011 21:15, edited 2 times in total.
Gothic princess

#44 Re: Preminula tužiteljica Dijana Milić - KO JE SLJEDEĆI ?

ljubav_aha wrote:zasto je svjesno prestala jesti :skoljka:
Nije mogla jesti zbog stesa.
Ja sam na poslu bila u baš groznoj situaciji, kad su mi neke osobe pokušale nešto "napakovati i natovarati". Ne da nisam jela, nego nisam mogla pomisliti na hranu, bilo mi je muka i vode kad se napijem, nisam noćima spavala i završila sam na bolovanju. Imala sam gušenja i predinfarktno stanje. Ne znam ni sama odakle mi snaga da se izčupam iz svega. Borila sam se, ali sam i uspjela. Koštalo me dosta živaca. Ne znam ni sama koliko sam tableta za smirenje popila... A iste sam struke kao i Dijana... Znam odlično kako se osjećala, prošla sam kroz sve to. Naravno da nije namjerno prestala da jede, jednostavno izgubiš apetit... Ko nije prošao kroz to, ne zna kako je.
I definitivno se kriva Drina ne može ispraviti...
ljubav_aha

#45 Re: Preminula tužiteljica Dijana Milić - KO JE SLJEDEĆI ?

Post by ljubav_aha »

Gothic princess wrote:
Ja sam na poslu bila u baš groznoj situaciji, kad su mi neke osobe pokušale nešto "napakovati i natovarati". Ne da nisam jela, nego nisam mogla pomisliti na hranu, bilo mi je muka i vode kad se napijem, nisam noćima spavala i završila sam na bolovanju. Imala sam gušenja i predinfarktno stanje. Ne znam ni sama odakle mi snaga da se izčupam iz svega. Borila sam se, ali sam i uspjela. Koštalo me dosta živaca. Ne znam ni sama koliko sam tableta za smirenje popila... A iste sam struke kao i Dijana... Znam odlično kako se osjećala, prošla sam kroz sve to. Naravno da nije namjerno prestala da jede, jednostavno izgubiš apetit... Ko nije prošao kroz to, ne zna kako je.
mogla se povuci, u takovm drustvu boriti se za istinu je doslovno nemoguce,jednostavno je trebala postediti sebe i svoj zivot,ne vrijedi izgubiti zivot :|
Gothic princess

#46 Re: Preminula tužiteljica Dijana Milić - KO JE SLJEDEĆI ?

ljubav_aha wrote:
Gothic princess wrote:
mogla se povuci, u takovm drustvu boriti se za istinu je doslovno nemoguce,jednostavno je trebala postediti sebe i svoj zivot,ne vrijedi izgubiti zivot :|
Ne možeš se uvijek povući. Nekad to nije moguće ili ti ne daju. :(
ljubav_aha

#47 Re: Preminula tužiteljica Dijana Milić - KO JE SLJEDEĆI ?

Post by ljubav_aha »

Gothic princess wrote:
ljubav_aha wrote: mogla se povuci, u takovm drustvu boriti se za istinu je doslovno nemoguce,jednostavno je trebala postediti sebe i svoj zivot,ne vrijedi izgubiti zivot :|
Ne možeš se uvijek povući. Nekad to nije moguće ili ti ne daju. :(
KO tacno blokira osobu od odlaska :|
Gothic princess

#48 Re: Preminula tužiteljica Dijana Milić - KO JE SLJEDEĆI ?

Zavisi od slučaja i situacije.
madner

#49 Re: Preminula tužiteljica Dijana Milić - KO JE SLJEDEĆI ?

Post by madner »

Dajte, ista je vjerodostojnost kao i one od Straus Kahna pa je i on optuzen. Koliko je spekulacija to je cudo, izgleda da su neki svijecu drzali.
Warhead

#50 Re: Preminula tužiteljica Dijana Milić - KO JE SLJEDEĆI ?

Post by Warhead »

madner wrote:Dajte, ista je vjerodostojnost kao i one od Straus Kahna pa je i on optuzen. Koliko je spekulacija to je cudo, izgleda da su neki svijecu drzali.
Ovo je jos gore. Strausa je optuzila sobarica, Dijanu je optuzila profesionalna prostitutka. Ulicarka koja vjerovatno ima jako izrazen osjecaj za moralne vrijednosti, pravdu i koja, pretpostavljamo, nije lako potkupljiva.

Koji je debil iz zenickog tuzilastva potpisao optuznicu na osnovu izjave kurve? Njega bi trebalo pritisnuti da propjeva po cijem nalogu je potigao optuznicu. Pa ljudi, sutra bilo ko od nas moze biti optuzen na ovaj nacin za ko zna kakvu gnjusobu. Pa se ti brani i dokazuj da nisi kriv.
Post Reply