Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
said huseinovic...mali izgleda iz slobode ode u werder.. od ovog bi nesto moglo da bude..osim carlos alberta svi transferi dua schaaf/allofs su bili pun pogodak...
dnaxy wrote:said huseinovic...mali izgleda iz slobode ode u werder.. od ovog bi nesto moglo da bude..osim carlos alberta svi transferi dua schaaf/allofs su bili pun pogodak...
komeba wrote:@pape
Nije ti fazon.Ne desava se svaki dan da jedan igrac iz bh lige potpise za klub petice.Ako to ne zasluzuje temu,onda ne znam cemu sluzi forum.
komeba wrote:@pape
Nije ti fazon.Ne desava se svaki dan da jedan igrac iz bh lige potpise za klub petice.Ako to ne zasluzuje temu,onda ne znam cemu sluzi forum.
dnaxy wrote:said huseinovic...mali izgleda iz slobode ode u werder.. od ovog bi nesto moglo da bude..osim carlos alberta svi transferi dua schaaf/allofs su bili pun pogodak...
Eto nek si ti sad došao na svoje,pa izvoli Miško pljuj po momku boli te briga...eto likuj...cccc jao lika
a sta je sa tobom? ne mozes normalno pricat?gdje vidis da ja pljujem po momku? ja kazem kako ste ga previse nahvalili..ni manje ni vise.. idi ba izadji malo medju svijet..opusti se..duboko udahni koji put..
Eto nek si ti sad došao na svoje,pa izvoli Miško pljuj po momku boli te briga...eto likuj...cccc jao lika
a sta je sa tobom? ne mozes normalno pricat?gdje vidis da ja pljujem po momku? ja kazem kako ste ga previse nahvalili..ni manje ni vise.. idi ba izadji malo medju svijet..opusti se..duboko udahni koji put..
Izadji i ti malo i udahni zraka,nece ti škoditi sigurno...nisi ismijavao momka,jel?
Evo šta si pisalo
PS: smjesno sto neki pricaju o stilicu kako je vanserijski talent..
Pojasni sad,šta je tu smješno i što pominješ bezze momka bez ikakve potrebe.
a sta je sa tobom? ne mozes normalno pricat?gdje vidis da ja pljujem po momku? ja kazem kako ste ga previse nahvalili..ni manje ni vise.. idi ba izadji malo medju svijet..opusti se..duboko udahni koji put..[/quote]Izadji i ti malo i udahni zraka,nece ti škoditi sigurno...nisi ismijavao momka,jel?
Evo šta si pisalo
Pojasni sad,šta je tu smješno i što pominješ bezze momka bez ikakve potrebe.[/quote]
Svaka cast LSD!!!
Stila je dobar igrac i bolje je sto nije otisao u neki "zvucniji" klub da se ne bi proslavio kao Hrgovic, Baljic,... Ja vam garantujem da je njegov sljedeci transfer u neki top-beton klub!
Kakve veze Stilic ima sa ovim? smiješno kakvih sve kompleksaša ima ovdje na forumu
Svaka cast LSD!!!
Stila je dobar igrac i bolje je sto nije otisao u neki "zvucniji" klub da se ne bi proslavio kao Hrgovic, Baljic,... Ja vam garantujem da je njegov sljedeci transfer u neki top-beton klub!
LSD wrote:Izadji i ti malo i udahni zraka,nece ti škoditi sigurno...nisi ismijavao momka,jel?
Evo šta si pisalo
smjesno mi je sto ga vi dizete u zvijezde kao najboljeg igraca premijer lige.i valjda imam pravo da spominjem koga ja hocu..a tebi ako se ne svidja ne moras citat moje postove.
LSD wrote:Izadji i ti malo i udahni zraka,nece ti škoditi sigurno...nisi ismijavao momka,jel?
Evo šta si pisalo
smjesno mi je sto ga vi dizete u zvijezde kao najboljeg igraca premijer lige.i valjda imam pravo da spominjem koga ja hocu..a tebi ako se ne svidja ne moras citat moje postove.
Evo šta si pisalo
dnaxy wrote:LSD, sve si rekao sa transfermarktom..
Šta nije u redu sa ovom stranicom?? lazu i izmišljaju,jelde? možda više vjeruješ avazu ili San-u,ko ce ga znati...sve i jedan transfer tj. cifra na ovom site-u je tacna,ali valjda to objasniti bošnjaku...težak je to posao
LSD wrote:Još kad bi on to znao,nebi se ovako provaljivao po forumu.
Transfer Štilica je iznisio 600.000 eura,dakle upola manje od njegove vrijednosti na tržištu evo link http://www.transfermarkt.de/de/verein/2 ... sicht.html
vrijednost na trzistu... pa nije polovni auto pa da se tek tako odredjuje vrijednost, to klubovi i menadzer igraca lupe neku cifru i to je kao njegova "vrijednost".
igrac je vrijedan onoliko koliko su klubovi voljni platiti za njega.