"ocemo pobjedu"
hahahha
dobice
Moderators: Charuga, Tomahawk11
pobedu pobedu druzekokuz_sa wrote:ja navijanja na tekmi borca
"ocemo pobjedu"
hahahha
dobice![]()
ko imalo prati zna to,ali cyprus mora kontrirati..neka ga ,dobar je deckoultima_palabra wrote:Hapoel-Rapid 5:1
Rapid-Hapoel 0:3
Ako to ne govori o jačini austrijske i izraelske lige, ne znam šta govori...austrijski koeficijent drži jedino Salzburg, koji bi se jedini mogao nositi sa 3-4 najjača izraelska tima.
Ne govorim da su Izraelci neka sila, pogotovo ne tražim neku izvlakušu za Želju...Široki ipak igra Evropu svake godine, zasluženo ili ne...
jah, necemo vase bruke spominjatisamo_ovaj_put wrote:godinama pokusavamo nabiti taj koeficijent,da sto blize budemo toj evropi,i onda nam ga zeljo umanji za 120% sa svojom peticom![]()
![]()
i onda uzmu spominjati neke bazele i bestiktase
u svoju avliju prvo,cibaliju i famosa pobjedjujte,sa njima ste u rangu
a nadam se da ovo sranje sa savezom nece prerasti u nesto vise,da se omoguci igranje lige,vidim pojacao se celik,sloboda,pa cak je i borac doveo par finih pojacanja
ocekujem uzbudljivo sezonu i sarajevo medju 3
ne treba razmisljati o tituli unaprijed,jer ne stvaramo klub od danas do sutra,nego klub koji ce konstantno uzimati titule i igrati u evropi
ps.izralelska liga i engleska su tu negdje
Jel to sjedeljka u Hotelu Evropa, pa se malo šuplje bacilosamo_ovaj_put wrote:godinama pokusavamo nabiti taj koeficijent,da sto blize budemo toj evropi,i onda nam ga zeljo umanji za 120% sa svojom peticom![]()
![]()
a nadam se da ovo sranje sa savezom nece prerasti u nesto vise,da se omoguci igranje lige,vidim pojacao se celik,sloboda,pa cak je i borac doveo par finih pojacanja
ne treba razmisljati o tituli unaprijed,jer ne stvaramo klub od danas do sutra,nego klub koji ce konstantno uzimati titule i igrati u evropi
...ako vec postavljamo stvari na taj nacin, onda mozemo samo pretpostaviti kako bi protiv tog istog hapoela prosao, recimo petoplasirani klub nase ligesamo_ovaj_put wrote:godinama pokusavamo nabiti taj koeficijent,da sto blize budemo toj evropi,i onda nam ga zeljo umanji za 120% sa svojom peticom![]()
![]()
pa sigurno bolje od vas... s obzirom da vi taj petoplasirani klub ne mozete dobit' pa da vam se o glavi radial_akhisari wrote:
...ako vec postavljamo stvari na taj nacin, onda mozemo samo pretpostaviti kako bi protiv tog istog hapoela prosao, recimo petoplasirani klub nase lige...cuj molim te, u rangu famosa, dobar smisao za humor
...kad je vec otpocela ova "umna" raspra...mislio sam da je logika nesto drugo, ocigledno sam zivio u zabludi ( za navijace fcs sam znaoglade wrote:pa sigurno bolje od vas... s obzirom da vi taj petoplasirani klub ne mozete dobit' pa da vam se o glavi radial_akhisari wrote:
...ako vec postavljamo stvari na taj nacin, onda mozemo samo pretpostaviti kako bi protiv tog istog hapoela prosao, recimo petoplasirani klub nase lige...cuj molim te, u rangu famosa, dobar smisao za humor
pa ne znam kome se tu o glavi radilo. Želji kome je bod trebao da bi mirno, u narednoj tekmi protiv laktasa, rahat kuci, u domacem ringu osvojili titulu ili srjvu kome je trebala pobjeda za evropu...glade wrote:pa sigurno bolje od vas... s obzirom da vi taj petoplasirani klub ne mozete dobit' pa da vam se o glavi radial_akhisari wrote:
FKS da je otišlo u europu umjesto zrinjskog, naša uprava NIKAD ne bi otišla iz kluba jer bi počeli govoriti "mi smo ostvarili cilj a to je odlazak na međunarodnu scenu" a ovako pošto nas nema u europi stanje je već bolje zato je bolje halaliti jednu sezonu nego da svake godine gledam iste ljude u upraviJoey Tribbiani wrote: pa ne znam kome se tu o glavi radilo. Želji kome je bod trebao da bi mirno, u narednoj tekmi protiv laktasa, rahat kuci, u domacem ringu osvojili titulu ili srjvu kome je trebala pobjeda za evropu...
malo smo bukvalni a? dusaJoey Tribbiani wrote:
pa ne znam kome se tu o glavi radilo. Želji kome je bod trebao da bi mirno, u narednoj tekmi protiv laktasa, rahat kuci, u domacem ringu osvojili titulu ili srjvu kome je trebala pobjeda za evropu...
A ovo je garant jedan od njihJoey Tribbiani wrote:pa pusti forumske bisere nek pisu sta hoce, to nekih fula u glavi mali milion ima koje ne moze ni milion pametnih postova ispravit
Nisam u toku, šta bi sa dotičnim temama?cyprus wrote:Pozdravljam izdvajanje SA - ŽE tema![]()