emigrazione wrote:
Ti fakat mislis da je bjelosvjetski milijarder skrsio milione u FKS da bi se khurcio po Maleziji kako u vitrinama ima pehare PLBIH

Jok ba, misli s vama Ligu prvaka osvojiti.
jeza u ledja wrote:
Cuj luzerski mentalitet. Ja bih prije nazvao luzerskim mentalitetom nacin na koji pisete zadnjih par dana.
Vratio se unazad na ovu temu, prvi moj post na istoj 3. augusta 2013e. Ako hoces od prethodnih sezona, bujrum ima pretrazivas pa potrazi. Mescini da sam bas tebi prije par mjeseci postavio moj post od prije 3-4 godine koji predvidja upravo ovo sto se desilo, i to u trenutku kad je cak i malo koji pitar vjerovao u to. (ako se ne varam, nakon utakmice sa Sirokim kad je bilo ulijetanje u teren). Toliko o tome, jer dalje nemam namjeru nekome objasnjavati koliko, kada i na koji nacin pratim PLBiH, te opravdavati frekvenciju javljanja na temu sa ubjedljivo najvise banova na forumu.
Izvoli imas zadatu temu pa ako imas sta da dodas ispucaj se.
Ne, ne i NE! Nikad, ali nikad nisi pisao po temama PLBiH, osim ovako pred derbije, kad se svakva sus sjati na forum! Pisao si svake prestupne na temama, jer si znao da ti je klub u banani, nisi pratio, jer ti je nezanimljivo bilo, sad je dosla lova, sad je sansa da se uzmu titule i sad si se odjednom sjetio da ima tamo neko Sarajevo za koje si mozda navijao.
Ne izsmiljas da si pis'o, ustvari jesi ali 3 puta u godini!
Nemam nista protiv, ali je malo licemjerno sad ovdje se ljudima predstavljati kao veliki navijac i ti nesto podbadati, zajebavati, a na temama si bi aktivan k'o ja na muzici.