Lijepo je biti Mostarac večeras.
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Kome ovaj salutira?Silkwood wrote:
ma mozes se ti naglavu nasadit al dzaba ti kad igrate u premier ligi te sugave bosne i hercegovineHomerLI wrote:Idi liječi se te frustracije prema Hrvatima. Zrinjski je prvak i sva vaša velikomuslimanska politika iz sahrejeva nije mogla to spriječiti,zato patite mošnjaci!!! ZRINJSKI ŠAMPION!!! I da prvaci smo ove šugave banana države ,zvane BiH koja će postojati samo dok je to u interesu stranih moćnika.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I da,sinoć se pjevale prave lijepe HRVATSKE NAVIJAČKE PJESME
jel ovo najljepse sto imate?Silkwood wrote:
Mostarke.
Klasični muslimanski mitovi.FrancescoTotti wrote:Interesantna je majica na kojoj pise Aluminij Mostar , simbol rasizma i diskriminacijekao i sam Zrinjski . Otmi stadion i opljackaj ga , protjeraj sve velezovce itd itd . I zapad sve to mirno gleda vec 16 godina .
Dobro neko rece , uglavnom su to "duhandzije " iz zapadne Hercegovine . Pa uglavnom i prije onog rata mjesto rodjenja mostarskih hrvata nije bio Mostar vec Listica , Citluk i ostala pitoreksna mjesta u kamenjaru.
Nego vratimo se ovoj farsi zvanoj PL BiH . Drago mi je da je Orasje ispalo iz lige tako da dogodine imamo samo dva kluba iz kamenjara koji su po svim pravilima trebali zbog dokazanoh namjestanja izletit iz lige . Dakle Siroki i Zrinjski ostaju sami a nadam se da ce jedan od ta dva izletit dogodine pa cemo na kraju imati jedan klub kojeg ce svi namlacivatiI budala zna da su Orasje i Zrinjski namjestili utakmicu
Za to "Vehlež" bih te banirao na mjesec dana na forumu, da se ja nešto pitam, a kad bih te sreo, nabio bih te nogom da dođeš pameti, pa ti ne bi nikad palo na pamet da ubaciješ slova tamo gdje im nije mjesto. Bezobrazan si i nekulturan. Ako se pitaš zašto, onda si duplo bezobrazan.Silkwood wrote: Stadion nije bio u vlasništvu Vehleža već Grada Mostara...
A "svinjski" je kulturno?kebele wrote:Za to "Vehlež" bih te banirao na mjesec dana na forumu, da se ja nešto pitam, a kad bih te sreo, nabio bih te nogom da dođeš pameti, pa ti ne bi nikad palo na pamet da ubaciješ slova tamo gdje im nije mjesto. Bezobrazan si i nekulturan. Ako se pitaš zašto, onda si duplo bezobrazan.Silkwood wrote: Stadion nije bio u vlasništvu Vehleža već Grada Mostara...