Premier Liga BiH 2008/2009
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- campa_xxx
#76 Re: Premier Liga BiH 2008/2009
Hajde vi ta prepucavanja rijesite preko PP, ne zacatavajte temu !
-
zoka213
#77 Re: Premier Liga BiH 2008/2009
velež nam je oka sjaj haj haj 
-
zoka213
#78 Re: Premier Liga BiH 2008/2009
Ok.campa_xxx wrote:Hajde vi ta prepucavanja rijesite preko PP, ne zacatavajte temu !
- red army
#79 Re: Premier Liga BiH 2008/2009
ma ti si super upucen..vjerovatno si bivsi navijac Veleza! A znas kako se kaze PRODANE DUSE MOGU DA NAM PUSEzoka213 wrote:velež nam je oka sjaj haj haj
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!
- Josip
#80 Re: Premier Liga BiH 2008/2009
meni kao nadam se pravom navijaču je glupo ono presera....e na stadionima. treba biti pošten i reći da i jedni i drugi (ultrasi i red army) među sobom imaju primitivaca, kojima je cijeli život ljenčariti i gledati kako nered napraviti. glupo mi je i bezobrazno kada se skandiraju uvredljivi slogani tipa nož, žica, Sre..... ili kolji ustaše i sl. pa da li ste svjesni što izgovarate? znate li da je to poziv na smrt? da li znate kada se dogodi neka tuča pa se nemilosrdno udara i batina da tako čovjek može umrijeti? pa udaranje po glavi nogom nije ko udaranje po lopti-tako ljudi ginu. vi imbicili ljeni, neradnički, zli i u svoj tor zadrti.
(ovo se ne odnosi na istinske Ultrase i Red Army)
(ovo se ne odnosi na istinske Ultrase i Red Army)
- KPNCTNJAH
#81 Re: Premier Liga BiH 2008/2009
Jos bi samo trebalo da ova tema propadne zbog Mostaracacampa_xxx wrote:Hajde vi ta prepucavanja rijesite preko PP, ne zacatavajte temu !
- since1921
- Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije
#82 Re: Premier Liga BiH 2008/2009
Grbavica je opet pokazala koliko je dostojna svoga imena.Zanima me da li su se jos na nekom stadionu navijaci onako posuli pepelom kao mi danas.Gospoda bili i ostali igraci Posusja su svojim aplauzom sve rekli o nama.A ovi Rodjeni sto prozivaju jeste li vi to nekad ucinili?ne vi nemate ponos zato cete opet na vucaranje po livadama druge lige.Cestitka Zrinjskom na pobjedi bez navijaca
- Vaso
#83 Re: Premier Liga BiH 2008/2009
de ba, spani. dosadan si i ti i tvoj ultra fasisticki klub i fasisticki navijaci 
poredit pljuvanje i veličanje ustastva
pod kojim je pobijeno na desetine/stotine hiljada nevinih ljudi, moze sasmo sljedbenik jure i bobana i sl. junaka
jeste, trebali ste i vi doci...pa da opet nekom kulturno otsjecete ruku
-------------------------------------
zalim sve one koji pune dzepove samiru i teletu...sado-mazo, sta li...
poredit pljuvanje i veličanje ustastva
- Djavolica
#84 Re: Premier Liga BiH 2008/2009
Vaso wrote:de ba, spani. dosadan si i ti i tvoj ultra fasisticki klub i fasisticki navijaci
poredit pljuvanje i veličanje ustastvapod kojim je pobijeno na desetine/stotine hiljada nevinih ljudi, moze sasmo sljedbenik jure i bobana i sl. junaka
Nezna on to
Nezna on kako je zivjeti u jednom gradu sa fasistima koji mrze svoju drzavu, ciji klub ima predznak druge drzave u kojoj nas nazivaju psima.
Neka ga nek velica i Juru i Bobana.
MA PRODANE DUSE MOGU DA NAM PUSE
RED ARMY
- Josip
#85 Re: Premier Liga BiH 2008/2009
šahovnica i crven-bijel-plav zastava to su simboli hrvatskog naroda.
i razlikuje se zastava Hrvata iz BiH i zastava Hrvata iz Hrvatske, razlika je u grbu. dakle, Hrvati imaju svoju zastavu. tako da na grbovima dresova ne nose tuđe zastave i grbove.
i razlikuje se zastava Hrvata iz BiH i zastava Hrvata iz Hrvatske, razlika je u grbu. dakle, Hrvati imaju svoju zastavu. tako da na grbovima dresova ne nose tuđe zastave i grbove.
- red army
#86 Re: Premier Liga BiH 2008/2009
Mozes li mi samo odgovoriti na pitanje,gdje zivis u Bosni ili u Hercegovini?Josip wrote:šahovnica i crven-bijel-plav zastava to su simboli hrvatskog naroda.
- Djavolica
#87 Re: Premier Liga BiH 2008/2009
red army wrote:Mozes li mi samo odgovoriti na pitanje,gdje zivis u Bosni ili u Hercegovini?Josip wrote:šahovnica i crven-bijel-plav zastava to su simboli hrvatskog naroda.
- Josip
#88 Re: Premier Liga BiH 2008/2009
u Mostaru
- red army
#89 Re: Premier Liga BiH 2008/2009
a nisi ti iz Mostara care,ne bi ti takav opstao medju njimaJosip wrote:u Mostaru
- Josip
#90 Re: Premier Liga BiH 2008/2009
dobro nisam iz Mostara.
ja jesam za Zrinjski i kao većina ljudi koja navija za Zrinjski sam umjeren. nisam kao skupina krkana koja kvari sliku o svima. isti je slučaj i kod vas.
ja jesam za Zrinjski i kao većina ljudi koja navija za Zrinjski sam umjeren. nisam kao skupina krkana koja kvari sliku o svima. isti je slučaj i kod vas.
-
Elvo
#91 Re: Premier Liga BiH 2008/2009
Pitar sam ali kazem "hebem ti FKS" kad te jedna zvijezda iz nekog sela nadigra!!! Ja bi za ovu bruku i sramotu kaznio igraci isto kao i trenera. Zele biti neko i nesta u drzavi, a gube od neke ekipe , koja je ja mislim prvi put u elitnom drustvu. SRAMOTA!!!!
-
LSD
#92 Re: Premier Liga BiH 2008/2009
Sve to stoji jarane...ali posipamo se mi navijaci pepelom,a uprava-banda lopovska se ne posipa i još uvijek mlati pare,placa sudije i unitavaju ono malo Želje što je ostalo...pitanje je dali je Grbavica dostojna svog imena s obzirom ko danas vodi tim sa Grbavice...danas je na Grbavici bio prvorazredni cirkus i treba da se ja crvenim i stidim umjesto nitkova koji nam vode tj.uništavaju klub i uz to sve mlate pare...sramotasince1921 wrote:Grbavica je opet pokazala koliko je dostojna svoga imena.Zanima me da li su se jos na nekom stadionu navijaci onako posuli pepelom kao mi danas.Gospoda bili i ostali igraci Posusja su svojim aplauzom sve rekli o nama.A ovi Rodjeni sto prozivaju jeste li vi to nekad ucinili?ne vi nemate ponos zato cete opet na vucaranje po livadama druge lige.Cestitka Zrinjskom na pobjedi bez navijaca
-
radijator
#93 Re: Premier Liga BiH 2008/2009
Nisi ti pitar, ti si kloc.Elvo wrote:Pitar sam ali kazem "hebem ti FKS" kad te jedna zvijezda iz nekog sela nadigra!!! Ja bi za ovu bruku i sramotu kaznio igraci isto kao i trenera. Zele biti neko i nesta u drzavi, a gube od neke ekipe , koja je ja mislim prvi put u elitnom drustvu. SRAMOTA!!!!
Prvo bi ti svašta reko za ovo pod navodnicima, ali neću, Ramazan je.
A drugo, Gradačac je sve samo nije selo.
Haj sad, mrš...
- Vaso
#94 Re: Premier Liga BiH 2008/2009
a ste vi ocekivali
..da vam se samo naguze.
...da proste ove zemske
Zvijezda ima odlicnu ekipu i kvalitetnu organizaciju. Ocekivana pobjeda.
Zvijezda ima odlicnu ekipu i kvalitetnu organizaciju. Ocekivana pobjeda.
Last edited by Vaso on 14/09/2008 01:33, edited 1 time in total.
-
Elvo
#95 Re: Premier Liga BiH 2008/2009
radijator wrote:Nisi ti pitar, ti si kloc.Elvo wrote:Pitar sam ali kazem "hebem ti FKS" kad te jedna zvijezda iz nekog sela nadigra!!! Ja bi za ovu bruku i sramotu kaznio igraci isto kao i trenera. Zele biti neko i nesta u drzavi, a gube od neke ekipe , koja je ja mislim prvi put u elitnom drustvu. SRAMOTA!!!!
Haj sad, mrš...
Jok ,neto zvijezda je iz nekog vele grada i metropole BiH......
a marskaj ti svog nekog najblizeg a ne mene!!!
- Baltazar_khan
#96 Re: Premier Liga BiH 2008/2009
radijator wrote:Nisi ti pitar, ti si kloc.Elvo wrote:Pitar sam ali kazem "hebem ti FKS" kad te jedna zvijezda iz nekog sela nadigra!!! Ja bi za ovu bruku i sramotu kaznio igraci isto kao i trenera. Zele biti neko i nesta u drzavi, a gube od neke ekipe , koja je ja mislim prvi put u elitnom drustvu. SRAMOTA!!!!
Haj sad, mrš...
Kloc nije, ima pravo šta govori, Zvijezda je tek ove sezone ušla u ovu nakaradnu ligu, i odjednom niže samo takve rezultate. Mene je stid toga, klubovi kao što su Zvijezda, Široki, Laktaši, su u vrhu. Klubovi iz kojekakvih vukojebina. Jadan je naš fudbal kad nam ovi klubovi vode glavnu riječ u našoj ligi koja ima bombastičan naziv PREMIJER LIGA.
Kako u Hrvatskoj i Srbiji haraju klubovi kao što su Dinamo-Hajduk i Crvena Zvezda-Partizan. Nije tamo kao kod nas. Zamisli da u Hrvatskoj bude šampion jedan recimo Hrvatski Dragovoljac. Klub koji je u rangu sa Modričom po nekoj recimo slavi i rezultatima...
Ja jesam pitar, i volim svoj klub, Želju smatram rivalskim klubom, ali gledajući ovo sve, stid me i žalim ova dva Sarajevska kluba na šta su spali. U mom klubu glavnu riječ vodi jedan ugostitelj, onda je predsjednik kuba čovjek koji ne može dvije da sastavi kad priča na TV-u, i na golu nikako ne možemo da skinemo Muhameda Alaima, političara. Sramota. Slično je i kod komšija, ali objektivno, mislim da je za nijansu Željo u goroj situaciji, nego Sarajevo.
Skidam kapu onome ko je napravio transparent na grbavici "samo je ime ostalo". Ja bi dodao na to "Samo je ime ostalo od Sarajevskih klubova".
Ne znam zbog čega napadaš čovjeka, ima pravo da se nervira zbog toga što je Sarajevo izgubilo od Zvijezde. To je jedna bruka i sramota za Sarajevo. Izgubimo od kluba kojeg prije nije bilo na mapi, i odjednom igraju najviši rang u BH ligaškom nogometnom takmičenju.
P.S. Kako više nije stid onog Šenera da na klupi drži vrhunski talentovanog golmana kao što je Dino Hamzić. Daje priliku Alaimu, koji je ko trokrilni ormar. Hamzić je u puno boljoj fizičkoj formi, i red bi bio da on i bude prvi golman Sarajeva.
- JThomas
#97 Re: Premier Liga BiH 2008/2009
realno, zvijezda ima za ovu ligu dobre igrače, odlične navijače i odličnu organizaciju. ljudi igraju dobro, i bod na grbavici su zaslužili.
ne treba njih prozivati zato što smo mi jadni, mi smo krivi što smo jadni...ime treba i opravdati, a transparent je pogodio u srž.
(osim toga, ekonomski gledano, treba ti jedno duplo manje para da bi u gradačcu napravio dobar klub nego u sarajevu. a sigurno imaš i manje lešinara i zlonamjernih ljudi da se motaju okolo, lakše je napraviti stabilnu organizaciju)
ne treba njih prozivati zato što smo mi jadni, mi smo krivi što smo jadni...ime treba i opravdati, a transparent je pogodio u srž.
(osim toga, ekonomski gledano, treba ti jedno duplo manje para da bi u gradačcu napravio dobar klub nego u sarajevu. a sigurno imaš i manje lešinara i zlonamjernih ljudi da se motaju okolo, lakše je napraviti stabilnu organizaciju)
- olduser
#98 Re: Premier Liga BiH 2008/2009
a ko je dobrim dijelom za to zasluzan - navijaci -Baltazar_khan wrote:Zvijezda je tek ove sezone ušla u ovu nakaradnu ligu, i odjednom niže samo takve rezultate. Mene je stid toga, klubovi kao što su Zvijezda, Široki, Laktaši, su u vrhu. Klubovi iz kojekakvih vukojebina.
koji samo sute, gledaju na stadionu, i na forumima seru...
koji nista ne rade da se smijenje kriminalne uprave u klubovima i u savezu..
radijator wrote: A drugo, Gradačac je sve samo nije selo.
smatranje nekih gradova selima, dovodi do onog sto se dogadja u Zenici, jer se postavljate kao da ste iznad svih..
-
direktor77
#99 Re: Premier Liga BiH 2008/2009
bojktot domacih i na strani utakmica ce dati najbolje rezultate, potom prozivanje gospode po carsiji i stalni pritisak ce ih nagnat na otkaze. Sta ces ako dodjes pred upravu a oni kordone specijalaca pozovu i dobijes batine, njih boli q....za navijace....Sloboda je bila u agoniji par godina, i imala je srecu da dodju ljudi koji imaju i ljubavi a sigurno i nekih finansijskih planova za ovaj klub.olduser wrote:a ko je dobrim dijelom za to zasluzan - navijaci -Baltazar_khan wrote:Zvijezda je tek ove sezone ušla u ovu nakaradnu ligu, i odjednom niže samo takve rezultate. Mene je stid toga, klubovi kao što su Zvijezda, Široki, Laktaši, su u vrhu. Klubovi iz kojekakvih vukojebina.
koji samo sute, gledaju na stadionu, i na forumima seru...
koji nista ne rade da se smijenje kriminalne uprave u klubovima i u savezu..
radijator wrote: A drugo, Gradačac je sve samo nije selo.![]()
smatranje nekih gradova selima, dovodi do onog sto se dogadja u Zenici, jer se postavljate kao da ste iznad svih..
A sto se tice selo-grad odnosa, ja sam to samo vidio kod nas i nigdje vise. Ako Zvijezda ima dobre igrace onda neka bude 1 pa makar dolazila iz Gvineje.Ali sta se desava kod nas? Osvoji prvenstvo a onda ih u Evroi neki albanski klub u kome igraju predradnici razvali. Tada se mi moramo zapitati pa dobro kako ovo. Mislim da tu najvecu ulou igra savez i nikovis i dok se stvari tamo nerijese nece biti napretka.
- cyprus
#100 Re: Premier Liga BiH 2008/2009
Vidim i ti puno pratiš fudbalElvo wrote:Pitar sam ali kazem "hebem ti FKS" kad te jedna zvijezda iz nekog sela nadigra!!! Ja bi za ovu bruku i sramotu kaznio igraci isto kao i trenera. Zele biti neko i nesta u drzavi, a gube od neke ekipe , koja je ja mislim prvi put u elitnom drustvu. SRAMOTA!!!!