Premier Liga BiH 2008/2009

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

JThomas

#51 Re: Premier Liga BiH 2008/2009

Post by JThomas »

istini za volju, gol je bio regularan, i na vrijeme, jer je svirao 5 minuta :)
elSaik

#52 Re: Premier Liga BiH 2008/2009

Post by elSaik »

tarantula wrote: A ovo Željo dade gol u 90 + 4 min pa bih molio ovog Saika da malo razjasni, budući da non stop žuga na neregularnosti s stadiona Vrapčići...
Iz ofsajda, eto kako dade. A što se elSaika tiče, on je bio jedan od nekih 1.500 ljudi koji su bili na stadionu i zviždali na svaku sudijsku odluku. Izviždali smo i njega i igrače i Upravu, a goste pozdravili sa aplauzom i pokazali da smo kao navijači iznad svih drugih u ovom cirkusu od lige i države. 8-)

Nema, nema pobjede, nema, nema titule, a i sve da ispadneš, srce ludo voli te...
zoka213

#53 Re: Premier Liga BiH 2008/2009

Post by zoka213 »

A sad tarantula red je na tebe da kažeš nešto. Zašto je golman Zrinjskog gađan svim i svačim od drvenih kopalja do drugih stvari, zašto je igrač Zrinjskog pogođen kamenom, zašto je igrač Veleža pogođen bakljom u rame, zašto je organizacija bila katastrofalna eto nema ultrasa ko je sada izazivao, zašto upadaju kreteni na teren a sudac ni kraj nije svirao, zašto po sto puta zašto. Ko je sada smetao i izazivao. Vidim rušite ograde poslije utakmice i sutradan ćete sve to lijepo isprositi od grada po ko zna koji put da vam saniraju štetu. Sad je svima jasno zašto tražite odgode svih domaćih utakmica počevši od Želje a evo i Zrinjskog.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#54 Re: Premier Liga BiH 2008/2009

Post by Admir_1984 »

zoka213 wrote:A sad tarantula red je na tebe da kažeš nešto. Zašto je golman Zrinjskog gađan svim i svačim od drvenih kopalja do drugih stvari, zašto je igrač Zrinjskog pogođen kamenom, zašto je igrač Veleža pogođen bakljom u rame, zašto je organizacija bila katastrofalna eto nema ultrasa ko je sada izazivao, zašto upadaju kreteni na teren a sudac ni kraj nije svirao, zašto po sto puta zašto. Ko je sada smetao i izazivao. Vidim rušite ograde poslije utakmice i sutradan ćete sve to lijepo isprositi od grada po ko zna koji put da vam saniraju štetu. Sad je svima jasno zašto tražite odgode svih domaćih utakmica počevši od Želje a evo i Zrinjskog.

Koliko me sjecanje sluzi i pod BB su se ista sranja desavala. Gadjanje bocama, ulijetanje u teren i slicno.....
zoka213

#55 Re: Premier Liga BiH 2008/2009

Post by zoka213 »

i daj snimak kad je neko uletio na teren a da sudac kraj nije svirao. Daj snimak ili bilo što drugo kada je igrač Veleža bio pogođen pod bijelim brijegom. Sramotite grad ma kakav bio. Nije bilo gostujućih navijača kakavo će sad opravdanje biti. Protiv Želje kazna je bila 6.000km a za ovu današnju organizaciju bar deset puta bi trebalo biti veća.
tarantula

#56 Re: Premier Liga BiH 2008/2009

Post by tarantula »

zoka213 wrote:A sad tarantula red je na tebe da kažeš nešto. Zašto je golman Zrinjskog gađan svim i svačim od drvenih kopalja do drugih stvari, zašto je igrač Zrinjskog pogođen kamenom, zašto je igrač Veleža pogođen bakljom u rame, zašto je organizacija bila katastrofalna eto nema ultrasa ko je sada izazivao, zašto upadaju kreteni na teren a sudac ni kraj nije svirao, zašto po sto puta zašto. Ko je sada smetao i izazivao. Vidim rušite ograde poslije utakmice i sutradan ćete sve to lijepo isprositi od grada po ko zna koji put da vam saniraju štetu. Sad je svima jasno zašto tražite odgode svih domaćih utakmica počevši od Želje a evo i Zrinjskog.
Ne opravdavam nimalo postupke RA, inače sam veteran po tom pitanju i bio sam na dijelu tribine odakle sve dobro vidjeh.. Nemoj prosipat to za drvena koplja, takva ne postoje i ne dozvoljava se njihovo unošenje, bacali su savitljiva plastična koplja, iskreno nije se ni meni svidjelo, a zašto su bacali? Pa pitaj nekog psihologa, nemoj mene, samo ga u svrhu vlastitog informisanja što objektivnije uputi na sve ono što prati ova dva "prijateljska" kluba. To kamen, baklja, iskreno vidio nisam sakrio sam se od kiše u prvom poluvremenu 15ak min pod tribinu...pa ako je tad i bilo opet pitaj onog psihologa, u drugom poluvremenu nije...organizacija se meni nije učinila katastrofalnom, pregledala su me dva pajkana...Vidio sam dvojicu u pokušaju upada, jedan je uspio, ali je ubrzo zaustavljen i za ovo se obrati psihologu pa pitaj, ja neznam osim da ti kažem imaš ti raznih tipova... Ograde nisu u pitanju nego reklame, ako se slažeš, a to je odraz nezadovoljstva prema vlastitom klubu koliko ja znam, a ovo boldirano molim te da mi razjasniš iako krajnje objektivan te itekako upućen, ipak ne mogu dokučiti na što aludiraš...
tarantula

#57 Re: Premier Liga BiH 2008/2009

Post by tarantula »

zoka213 wrote:i daj snimak kad je neko uletio na teren a da sudac kraj nije svirao. Daj snimak ili bilo što drugo kada je igrač Veleža bio pogođen pod bijelim brijegom. Sramotite grad ma kakav bio. Nije bilo gostujućih navijača kakavo će sad opravdanje biti. Protiv Želje kazna je bila 6.000km a za ovu današnju organizaciju bar deset puta bi trebalo biti veća.
Nemam snimak, ali vrlo lahko se može naći, a evo ti za gađanja sjeti se Darke Gubeljića kojem su navijači zrinjskog razbili glavu usred utakmice pod BB to je malo starije, a od novijih pa cijela država je vidjela za prst malog Ilije Spasovskog, inače stadion u Vrapčićima je ovakav kakav je, navijači su preblizu igračima, a na BB ima atletska staza, KOJA SE GRADILA U OKVIRU STADIONA ZA POTREBE FK VELEŽ...

Nemoj samo ti o obrazu grada molim te...
elSaik

#58 Re: Premier Liga BiH 2008/2009

Post by elSaik »

tarantula wrote:
zoka213 wrote:i daj snimak kad je neko uletio na teren a da sudac kraj nije svirao. Daj snimak ili bilo što drugo kada je igrač Veleža bio pogođen pod bijelim brijegom. Sramotite grad ma kakav bio. Nije bilo gostujućih navijača kakavo će sad opravdanje biti. Protiv Želje kazna je bila 6.000km a za ovu današnju organizaciju bar deset puta bi trebalo biti veća.
Nemam snimak, ali vrlo lahko se može naći, a evo ti za gađanja sjeti se Darke Gubeljića kojem su navijači zrinjskog razbili glavu usred utakmice pod BB to je malo starije, a od novijih pa cijela država je vidjela za prst malog Ilije Spasovskog, inače stadion u Vrapčićima je ovakav kakav je, navijači su preblizu igračima, a na BB ima atletska staza, KOJA SE GRADILA U OKVIRU STADIONA ZA POTREBE FK VELEŽ...

Nemoj samo ti o obrazu grada molim te...
To se desilo u Vrapčićima.
tarantula

#59 Re: Premier Liga BiH 2008/2009

Post by tarantula »

Ti elsaik nisi normalan majke mi eto desilo se na Jupiteru, jao lika...
elSaik

#60 Re: Premier Liga BiH 2008/2009

Post by elSaik »

tarantula wrote:Ti elsaik nisi normalan majke mi eto desilo se na Jupiteru, jao lika...
Momak te je fino upitao za slučaj pod Bijelim Brijegom, a ne Vrapčićima. Možda nisam normalan, ali ako ćemo koristiti argumente u vezi neke rasprave onda neka budu makar istiniti i potpuni. ;-)
tarantula

#61 Re: Premier Liga BiH 2008/2009

Post by tarantula »

Jao neznam šta me još tjera da gubim vrijeme s ovakvim debilima, ti saik vrijeme ti je :zzzz:
elSaik

#62 Re: Premier Liga BiH 2008/2009

Post by elSaik »

tarantula wrote:Jao neznam šta me još tjera da gubim vrijeme s ovakvim debilima, ti saik vrijeme ti je :zzzz:
Mora da je divno u tvome svijetu. :( Ali eto, nešto se i ne bih mijenjao s tobom. ;-)
Mobile_Disco

#63 Re: Premier Liga BiH 2008/2009

Post by Mobile_Disco »

Ma ja bih vam zabranio da igrate derbije u Mostaru i Cao! Kad pocne sezona, daj Velezu 3 Boda.. I Zrinjskom 3 Boda.. I nema problema kao svaku utakmicu sto se desava.. Okey razumijem ne gotivite se.. Al brate to dole prelazi svaku granicu!
zoka213

#64 Re: Premier Liga BiH 2008/2009

Post by zoka213 »

Kaže reporter uprava Zrinjskog i policija nisu omogućili dolazak gostujućih navijača. Većeg debila od Kajtaza koji radi za BHT nema nadaleko. Možda on i nije kriv valjda mu naredili tako da kaže. Igrač Veleža sa brojem 13 je zajedno sa osiguranjem spriječio debila da napadne gosujućeg igrača. Barem nešto pzitivno čestitke tom igraču.
zoka213

#65 Re: Premier Liga BiH 2008/2009

Post by zoka213 »

Otiđite na link PhotosArena i slika broj 18. Vidjećete kako je gostujućim igračima kada recimo aut izvode. Deset bijesnih nakarada gostujućeg igrača pljuje i to pred očima policajca koji se nevino smješka.
campa_xxx

#66 Re: Premier Liga BiH 2008/2009

Post by campa_xxx »

zoka213 wrote:Otiđite na link PhotosArena i slika broj 18. Vidjećete kako je gostujućim igračima kada recimo aut izvode. Deset bijesnih nakarada gostujućeg igrača pljuje i to pred očima policajca koji se nevino smješka.
Image

Koji se policajac "nevino smjeska" :shock: :?
Djavolica

#67 Re: Premier Liga BiH 2008/2009

Post by Djavolica »

zoka213 wrote:Otiđite na link PhotosArena i slika broj 18. Vidjećete kako je gostujućim igračima kada recimo aut izvode. Deset bijesnih nakarada gostujućeg igrača pljuje i to pred očima policajca koji se nevino smješka.

Eto Ultrasi su primjer za lijepo ponasanje na stadionu :lol:
Postavljate fasisticke simbole, nema sta ne lajete, imate strasne parole.
Haj molim te ti Red Army navijacima odrzi predavanje o kulturi ponasanja na stadionu.
A suti i poklopi se bolje ti je
zoka213

#68 Re: Premier Liga BiH 2008/2009

Post by zoka213 »

Nije čudo što vam je klub u rasulu kad ima tako simpatične navijače. Slike broj 18 i 30 pokazuju da ste ono fuj i to je lijepo za vas.
Djavolica

#69 Re: Premier Liga BiH 2008/2009

Post by Djavolica »

zoka213 wrote:Nije čudo što vam je klub u rasulu kad ima tako simpatične navijače. Slike broj 18 i 30 pokazuju da ste ono fuj i to je lijepo za vas.

Ma ti mi pricaj ko je fuj. TIIIIIII i takvi kao sto si ti.
Je li vam ovo ponos i dika?
Sa ovim ste pokazali koji ste nacionalisti i fasiste

Image

Evo gospodine divite se svome umjetnickom dijelu i kulturi na tribinama.

FUJ
red army

#70 Re: Premier Liga BiH 2008/2009

Post by red army »

Ma vi ste samo U od onog ULTRASI mater vam fasisticku,pa zna se i ko ste i sta se 8-)
Josip

#71 Re: Premier Liga BiH 2008/2009

Post by Josip »

prvi put da je gost odnio bodove u gradskom derbiju. Meni drago jer sam navijač Zrinjskog.
a sinoć sam pio prvi put na onoj strani i to u nekom Veležovskom kafiću.

prvi put i odmah u Veležovski kafić, Veležove pjesme :D :D :D

ali svejedno Zrinjski je zakon. :D
zoka213

#72 Re: Premier Liga BiH 2008/2009

Post by zoka213 »

Barem ne pljujemo protivničke igrače onako grupno i kukavički kao što vi radite i još zabranjujete dolaske svim navijačkim grupama. Gađate igrače kamenjima, bakljama čime god stignete i kad završi sjednete uz kavicu i kukate li kukate. Kriv ovaj, onaj, ona država ovi političari raspadate se od plača više. Dosadili ste više svima.
red army

#73 Re: Premier Liga BiH 2008/2009

Post by red army »

zoka213 wrote:Barem ne pljujemo protivničke igrače onako grupno i kukavički kao što vi radite i još zabranjujete dolaske svim navijačkim grupama. Gađate igrače kamenjima, bakljama čime god stignete i kad završi sjednete uz kavicu i kukate li kukate. Kriv ovaj, onaj, ona država ovi političari raspadate se od plača više. Dosadili ste više svima.
Ma vi ste OK,vi to radite puno bolje od nas! Pa sjeti se idiote zadnjeg derbija u Vrapcicima,kad ste ekspolozivnu napravu zamotali u toaletpapir i bacili na teren,kad je decko omladinac velezov Ilija nastradao,i ti meni pricas nesto...A USHA U SKOTORIJU SELJACINO TA ZNAMO DA STE SVI SLJEGLI IZ ZAPADNE HERCEGOVINE...SAMO JE SUMA ZA VAS 8-)
Djavolica

#74 Re: Premier Liga BiH 2008/2009

Post by Djavolica »

zoka213 wrote:Barem ne pljujemo protivničke igrače onako grupno i kukavički kao što vi radite i još zabranjujete dolaske svim navijačkim grupama. Gađate igrače kamenjima, bakljama čime god stignete i kad završi sjednete uz kavicu i kukate li kukate. Kriv ovaj, onaj, ona država ovi političari raspadate se od plača više. Dosadili ste više svima.
Eto ti znas sve, ti si stvarno dobro upucen. Reci nam kad je smak svijeta da se pripremimo. Kako si Dzemila vidim dobro vidis nevidjeno.

Ti znas kome se zabranjuju dolasci. Normalno zabranit ce se vama, pascadima, ko ce vas bolan pustiti na stadion, boze sacuvaj mozemo se osugati od vas.

Bolan sramota vas je imati u blizini. Nemoj misliti da si bezveze bio iskljucen sa derbija. Ma jebo pobjedu, kome je vise do nje. Velez je jedan, Velez je klub sa tradicijom, i mozete crknuti i mozete puknuti ali nikad necete imati ono sto Velez ima. NIkakda necete imati navijace kao sto je RED ARMY, s ponosom izgovaram njegovo ime. Uvjek ce te biti samo uzurpatori naseg stadiona. Uvjek ce te biti lopovi.

ZA VELEZ SE ZIVI...........

MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
zoka213

#75 Re: Premier Liga BiH 2008/2009

Post by zoka213 »

velež nam je oka sjaj haj haj :D
Locked