Vjeruj vjerujFordas wrote:Ne mozes vjerovati koliko ih BOLI to sto nas nakon par godina nisu uspijeli prestici na tabeli barem jedno kolo!!![]()
Sta da se radi, zao mi vas je, ali sta se tu moze... vise srece 2017 ako Bog da
Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#526 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
-
elSaik
#527 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
Na Koševu. S tim da su nam poništili jedan, po običaju.KPNCTNJAH wrote:Ma sta se njima imate pravdati i raspravljati ... njih najvise boli to sto su oni da bi pobijedili Posusje kuci morali da imaju sudiju na svojoj strani sto su i sami priznali, a mi to isto Posusje hladno uzmemo u gostima 3-1... necu pitati kad ste pobijedili zadnji put u gostima, ali kad ste dali 3 gola na jednoj utakmici koja se ne igra na vasem stadionu ? mozda je to bilo i u blizoj proslosti, ali ja ne pratim bas vas klub kao vi nas pa ne znam kad je to tacno bilo ... znaci nije provokacija nego me zanima ... hvala unaprijed ...
-
elSaik
#528 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
Ne kontam što na Grbavici nije penal. Mislim da je ono klasični penal, golman ulijeće, kasni na loptu, ruši igrača.rado_vidjen wrote:gledajuci vecearsnji pregled samo sam jos cvrsceg msiljenja da ovu l(j)igu treba ukinut.
nijedan penal nije postojao, pa tako ni onaj na grbavici. onaj iz gradacca je najjaci![]()
apelujem na ukidanje lige
-
Elvo
#529 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
emigracija wrote:Elvo bojkotujes li ti ove utakmice nk zeljeznicara, i sta mislis o kompletnoj situaciji, da li mislis da je u pitanju pitarska zavjera( ubaceni pitarski elementi tipa Simo, Faruk, Pelak i bucan itd.) ili mislis da je odredjenom broju ( njih 16) dosadilo da gleda komsije pa kao i oni hoce isto tako ali nece ona vecina koja zeli da ostane vjerna vrijednostima i tradiciji nk zeljeznicar
neznam sto ovo mene pitas,mozda si nesto pogresno shvatio-kod mene je krv bordo i potom se nebrinem za male plave komsije ni 1%-daleko im kuca od moje bila!!!
evo gledao sam pregled sa tekme u posusju i mogu reci da samo onaj koji se "jede" od muke,da je FKS opet donjelo bodove sa strane,moze reci ,da je ova tekma stela bila.
LSD imas mahanje
-
LSD
#530 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
Ma namješteno u Posušju....sramno.
-
Fordas
#531 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
LSD ne zachatavaj temu, prijavit cu te administraciji 
- dzipalo_junuz
#532 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
Zna LSD, vidis ti on je u tim kriminalnim vodama dira sa LSD i tako tim stvarima pa je ko usput negdje kada je zavrsavo svoje poslove nacuo utakmica kupljena...To ja i ti brate kao obicni smrtnici ne mozemo nikad saznatiFordas wrote:LSD ne zachatavaj temu, prijavit cu te administraciji
p.s Posto si tako uvjeren u stimaljku imam info da ces prestati pratiti nas fudbal i da se neces vise javljati u podforumu sport?
-
LSD
#533 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
Junuze,hajd ti sad fino lijepo reci šta ti je onaj Belisssima u rodu ili jesi li ti isti lik samo sa 2 razlicita nicka...i nemoj da vrijeđaš manijake na licnoj osnovi...odsad te pratim i držim na oku...pazi šta pišeš.dzipalo_junuz wrote:Zna LSD, vidis ti on je u tim kriminalnim vodama dira sa LSD i tako tim stvarima pa je ko usput negdje kada je zavrsavo svoje poslove nacuo utakmica kupljena...To ja i ti brate kao obicni smrtnici ne mozemo nikad saznatiFordas wrote:LSD ne zachatavaj temu, prijavit cu te administraciji![]()
p.s Posto si tako uvjeren u stimaljku imam info da ces prestati pratiti nas fudbal i da se neces vise javljati u podforumu sport?
Što se tice namještaljke...morao sam vam ga malo šuknuti
-
Fordas
#534 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
A sta cemo sa donacijom od 305.000 KM za reflektore? Sve se fol godinama skupljaju pare i nakon godina ublehe nacelinik Novo Sarajevo iskesira 305.000 TUDJIH para za reflektore. Za deset godina ce djeci pricati kako su 'predani radnici' od usta odvajali kako bi se reflektori napravili.... Nadam se da ce Opcina Centar zbog ovoga do kraja godine uplatiti 305.000 KM na racun FKS
Nego jedno pitanje - sta ce vama reflektori? da budete jedina ekipa u drugoj ligi sa reflektorima
Nego jedno pitanje - sta ce vama reflektori? da budete jedina ekipa u drugoj ligi sa reflektorima
-
elSaik
#535 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
Koliko je vama opština Centar oprostila dugova, bolje vam je da se prekrijete nečim i ne provirujete napolje... 
- dzipalo_junuz
#536 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
Nije mi nista u rodu, hajde molim te prati me, pa dabogda me i upratioLSD wrote:Junuze,hajd ti sad fino lijepo reci šta ti je onaj Belisssima u rodu ili jesi li ti isti lik samo sa 2 razlicita nicka...i nemoj da vrijeđaš manijake na licnoj osnovi...odsad te pratim i držim na oku...pazi šta pišeš.dzipalo_junuz wrote:Zna LSD, vidis ti on je u tim kriminalnim vodama dira sa LSD i tako tim stvarima pa je ko usput negdje kada je zavrsavo svoje poslove nacuo utakmica kupljena...To ja i ti brate kao obicni smrtnici ne mozemo nikad saznatiFordas wrote:LSD ne zachatavaj temu, prijavit cu te administraciji![]()
Što se tice namještaljke...morao sam vam ga malo šuknuti....a jesu mnogi pitari odmah planuli
...uživancija čitati njihove postove i moralisanje.
- rado_vidjen
#537 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
@el saik]
jebo te 'naki penal. pelak jedva doceko da se baci. jedva da je i bilo kontakta...
a sta mislis bi li ga ikad sviro u sirokom? npr. u situaciji da je pelak zadavljen u petercu?
ima li neko da uzme statistiku od ove sezone, lani, preklani i td. i da samo uporedi omjer penala za domacina i gosta. taj podatak treba poslati FIFI i UEFI, tek eto da znaju s kim imaju posla ( mada ih boli kurac) a niko sretniji od mene ako zadaju neke inspekcije, sankcije i td.
odes pun entuzijazma na neko gostovanje, a tamo ti sudije nedaju preci centra, sviraju penal u 118-oj min., igraci dobijaju degenek ...nema smisla
za gosta ce se svirat penal sam ako ga je kupio ( npr. utakmica travnik- sarajevo
)
i zato ja, kao glas razuma, pozivam na gasenje lige
jebo te 'naki penal. pelak jedva doceko da se baci. jedva da je i bilo kontakta...
a sta mislis bi li ga ikad sviro u sirokom? npr. u situaciji da je pelak zadavljen u petercu?
ima li neko da uzme statistiku od ove sezone, lani, preklani i td. i da samo uporedi omjer penala za domacina i gosta. taj podatak treba poslati FIFI i UEFI, tek eto da znaju s kim imaju posla ( mada ih boli kurac) a niko sretniji od mene ako zadaju neke inspekcije, sankcije i td.
odes pun entuzijazma na neko gostovanje, a tamo ti sudije nedaju preci centra, sviraju penal u 118-oj min., igraci dobijaju degenek ...nema smisla
za gosta ce se svirat penal sam ako ga je kupio ( npr. utakmica travnik- sarajevo
-
elSaik
#538 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
Ne znam fakat, bio sam na stadionu i vidio, i mislim da jeste penal. To što je Pelak znao da će biti penal, to nema nikakve veze. To da su kriteriji uglavnom različiti za goste i domaće, to je meni jasno, ali ne mora zbog toga svaki penal za domaćina biti namješten... . Mislim, fakat ne branim penal jer je za nas bio. Kad se sjetim onog protiv Borca -
, ali, ovaj bih ja svirao, možda griješim, ali eto...
-
Fordas
#539 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
A koliko Sarajevo uplacuje na racun Opcine Centar koja uzima dio od svake karte? 'Predane radnike' treba pokrit necim...elSaik wrote:Koliko je vama opština Centar oprostila dugova, bolje vam je da se prekrijete nečim i ne provirujete napolje...
-
Fordas
#540 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
Zar ima smisla da slijep covjek govori o tome sta je 'vidio' na nekoj utakmici?rado_vidjen wrote:@el saik]
za gosta ce se svirat penal sam ako ga je kupio ( npr. utakmica travnik- sarajevo)
Manijak ne moze biti svak...
- rado_vidjen
#541 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
ovaj... ja....ovaj...nisam...ovaj....slijep 
nominujem te za odron mjeseca
nominujem te za odron mjeseca
- cico x
#542 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV
a jesu li čanijaci dosli sebi od derbija,jos mi nekakako konfuzno izgledaju poslije derbija?