LSD wrote:
Šta je tebi problem priznati...samo jedan pitar je to ovdje javno priznao....reci kupili smo sudiju u gostima (ustvari nije ni kupljen vec je lik pitar koji je svojima sudio

...pa to samo kod nas ima ),namješteno i gotova prica...ko da se šta može promjeniti...3 boda su otišla vama i gotovo...problem je priznati neke stvari....ali niste vi manijaci koji su priznali da smo kupili sudiju (isto protiv Posušja) i koji je šiljio sve moguce za nas i to na našem terenu,što je još vece bruka od ove vaše...ali mi smo bar priznali javno...tu je ta razlika izmedju vas i nas...ali sad ce se ukazati odnekle el-Saik da vas odbrani...ne brini.
Jbg, ne mogu ja protiv samog sebe, zar ne? Studiram pravo tako da naravno da ću ih braniti jer su mi potrebni dokazi za suprotno. Kako se ono kaže, svako je nevin dok se ne dokaže suprotno...

Dosta o meni, da se vratimo temi... gledao sam i Sarajevo i Posušje. Objektivno gledajući, Sarajevo je bolje. Ako je u ovoj ligi potrebno, da bi bolji pobijedio, da taj isti kupuje sudiju, neka ga kupuje. Dosta mi je ba, odem gledati Želju u gostima, poderemo domaćin i dobijemo po ušima zbog sudija. Kao što sam već rekao, ja sam za to da se kupuju normalne okolnosti, ako je potrebno, a očigledno da kod nas jeste.
Ali mi je zanimljiva činjenica da prema, npr., tvome mišljenju, ne postoje zasluženo osvojeni bodovi.

Kada domaćin pobijedi - kupio sudiju, kada gost pobijedi - kupio sudiju, kada bude neriješeno - dogovoreno.
edit: I kad si se već uhvatio neke iskrenosti, realnosti, ovo ono... žalili se jesmo na suđenje, ali više zbog toga što smo bili bijesni na slabe igrače, upravu koja ne radi svoj posao, Simu koji donosi čudne odluke... vidio bih ja to zviždanje da nam je trebalo za titulu ili opstanak...
@ KPNCTNJAH - ovo je najlošiji Željo u historiji, pa vas sudija spasi...