PRELAZAK U DRUGU STRANKU
- sodom
#26 Re: PRELAZAK U DRUGU STRANKU
špirić je najbolji primjer za ovu pojavu...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#27 Re: PRELAZAK U DRUGU STRANKU
nije ovaj dobarBloger wrote:Nekadašnji načelnik općine Ilidža, Husein Mahmutović, napustio SDA i prešao u Harisovo jato.
- felipe kajetano
#28 Re: PRELAZAK U DRUGU STRANKU
http://enovosti.info/index.php?option=b ... vost=12647
Svih 5 clanova sa uzim predsjednistvom ode u grobare
-
samo malo
#29 Re: PRELAZAK U DRUGU STRANKU
Cuj to, zar postoje ugledni aktivisti SDA na Ilidzi?Bloger wrote:I još preveo sa sobom sve uglednije aktiviste općinske organizacije SDA Ilidža!
- felipe kajetano
#30 Re: PRELAZAK U DRUGU STRANKU
Spiric kaNo Anelkasodom wrote:špirić je najbolji primjer za ovu pojavu...
-
Bloger
#31 Re: PRELAZAK U DRUGU STRANKU
Ima, ima, SAMO MALOsamo malo wrote:Cuj to, zar postoje ugledni aktivisti SDA na Ilidzi?Bloger wrote:I još preveo sa sobom sve uglednije aktiviste općinske organizacije SDA Ilidža!
- Anes Tesanj
#32 Re: PRELAZAK U DRUGU STRANKU
Čit'o sam ovo u Oslobođenju....felipe kajetano wrote:http://enovosti.info/index.php?option=b ... vost=12647
Kakva nam je situacija, jedna stranka se stvori, jedna nestane
-
dina_arajevo
#33 Re: PRELAZAK U DRUGU STRANKU
Prelazak Amela Mekica iz SDA u SDP me ne cudi i drago mi je zbog njegovog prelaska 
- Anes Tesanj
#34 Re: PRELAZAK U DRUGU STRANKU
Mene je to iznenadilo, otkud iz radikalne desnice u radikalnu ljevicu....dina_arajevo wrote:Prelazak Amela Mekica iz SDA u SDP me ne cudi i drago mi je zbog njegovog prelaska
-
meskogn
#35 Re: PRELAZAK U DRUGU STRANKU
silajdzic:sda-sbih
radoncic:sda-bih
spiric:srs-snsd
durakovic:sk bih-sdp-sbih-sdu
tokic:ubsd-sdp-sdu-sdu2002
kalinic:sds-szds
cavic:sds-dp
kod meen u mjestu je 50 sdpovaca 2008 za 100 metara puta dva stuba rasvete i par km ova preslo u sda
krsmanovic:sp-nsp
i sl
kod meen u mjestu je 50 sdpovaca 2008 za 100 metara puta dva stuba rasvete i par km ova preslo u sda
i sl
- Anes Tesanj
#36 Re: PRELAZAK U DRUGU STRANKU
Pa Krsmanović i Čavić su osnovali te stranke, logično je da su izašli iz ovihmeskogn wrote:silajdzic:sda-sbih
i sl
- sylar
#37 Re: PRELAZAK U DRUGU STRANKU
Kod nas ti je to kao u fudbalu. Ako neko ponudi bolju ponudu, vise para i bolji posao, prelazi se i u ljute rivale. To samo pokazuje cinjenicu da nasi politicari rade samo radi vlastitih interesa i da je pravo znacenje Vlasti, Stranaka, Opozicije i sl davno zaboravljeno.
Svako ima cijenu, i za pare bi prodao sve svoje ideale i ciljeve za koje se godinama borio.
Svako ima cijenu, i za pare bi prodao sve svoje ideale i ciljeve za koje se godinama borio.
- Anes Tesanj
#38 Re: PRELAZAK U DRUGU STRANKU
U ovoj zemlji nije problem jedan dan bit u SDA, drugi u SDP-u, treći u SBIH, a četvrti u DNZ-u .....
-
meskogn
#39 Re: PRELAZAK U DRUGU STRANKU
upravo sma saznaoAnes Tesanj wrote:U ovoj zemlji nije problem jedan dan bit u SDA, drugi u SDP-u, treći u SBIH, a četvrti u DNZ-u .....
muhamed cengic
sda-nsrzb-dnz
- Anes Tesanj
#40 Re: PRELAZAK U DRUGU STRANKU
Čisti primjer, nije bitna ideologija, bitno je koliko ko plaća .....meskogn wrote:upravo sma saznaoAnes Tesanj wrote:U ovoj zemlji nije problem jedan dan bit u SDA, drugi u SDP-u, treći u SBIH, a četvrti u DNZ-u .....
muhamed cengic
sda-nsrzb-dnz
- 1gorstak
#41 Re: PRELAZAK U DRUGU STRANKU
Ja Spirica vidim kako za desetak godina u svecanoj lozi prati nasu fudbalsku reprezentaciju i najvise se veseli kada nasi daju go. Nosice sal reprezentacije i pjevati "haaaajmo, Bosno, Bosno, Bosno, hajmo Hercegovino". I sve ce nas redovno podsjecati kako se on citavo vrijeme protivio Dodikovom ekstremizmu.sodom wrote:špirić je najbolji primjer za ovu pojavu...
To ce biti tako ne zato sto ce Spiricev moralni kompas u medjuvremenu proraditi, nego bas zato sto nece, on ce i tada biti samo jadni oportunist.
- Anes Tesanj
#42 Re: PRELAZAK U DRUGU STRANKU
1gorstak wrote:Ja Spirica vidim kako za desetak godina u svecanoj lozi prati nasu fudbalsku reprezentaciju i najvise se veseli kada nasi daju go. Nosice sal reprezentacije i pjevati "haaaajmo, Bosno, Bosno, Bosno, hajmo Hercegovino". I sve ce nas redovno podsjecati kako se on citavo vrijeme protivio Dodikovom ekstremizmu.sodom wrote:špirić je najbolji primjer za ovu pojavu...
To ce biti tako ne zato sto ce Spiricev moralni kompas u medjuvremenu proraditi, nego bas zato sto nece, on ce i tada biti samo jadni oportunist.
Sve rečeno...
- wickerman
#43 Re: PRELAZAK U DRUGU STRANKU
Bolje bi bilo ko na reprezentativnom nivou,da ako nastupas za jednu reprezentaciju,onda nemozes za drugusylar wrote:Kod nas ti je to kao u fudbalu. Ako neko ponudi bolju ponudu, vise para i bolji posao, prelazi se i u ljute rivale. To samo pokazuje cinjenicu da nasi politicari rade samo radi vlastitih interesa i da je pravo znacenje Vlasti, Stranaka, Opozicije i sl davno zaboravljeno.
- Anes Tesanj
#44 Re: PRELAZAK U DRUGU STRANKU
Hahahaha
:D:D
-
neno1974
#45 Re: PRELAZAK U DRUGU STRANKU
Pozdrav!slushatelj wrote:Pročitao sam juče u novinama kako je jedan viječnik saopštio prisutnim viječnicima u Centru,da iz SDA prelazi u SDP,
te kako će u buduće djelovati u klubu vijećnika druge partije.A izabran je na listi SDA.Da li on to sada produžava
sebi mandat? Može li nakon izvesnog vremena preći u HDZ?Promućuran je očigledno-možda ovako stekne i penziju/mirovinu kao vijećnik u ostalim strankama!?
Na ovaj način se ne može produžiti mandat! Mandat ne dodjeljuju stranke nego se osvaja na izborima. Dotični gospodin je mandat osvojio na Lokalnim izborima 2008. godine i sa mandatom raspolaže do sljedećih lokalnih izbora koji će se održati u oktobru 2012. godine. Do tada može prestati i postati član svih stranaka koje postoje u Bosni i Hercegovini, a moze i samo istupiti iz stranke i postati samostalni vijećnik. To mu ni jedan zakon ne zabranjuje.
- Anes Tesanj
#46 Re: PRELAZAK U DRUGU STRANKU
Pa normalno da ne produžava mandat, ima ga, kao i svi, 4 godine, osim ako ga ponovo ne izaberu...
-
Bloger
#47 Re: PRELAZAK U DRUGU STRANKU
Dudaković prešao iz SDA u Stranku za BiH! Hare-sila nebeska!
- Anes Tesanj
#48 Re: PRELAZAK U DRUGU STRANKU
Mislim da je to samo predizborni trik, i da su pare u pitanju.....
-
dina_arajevo
#49 Re: PRELAZAK U DRUGU STRANKU
Majko mila.Bloger wrote:Dudaković prešao iz SDA u Stranku za BiH! Hare-sila nebeska!
- Anes Tesanj
#50 Re: PRELAZAK U DRUGU STRANKU
Mislim da neće dugo izdržat sa Haretom