anais_nin: imas ti nekih problema ili radis neki displomski rad u sexu i ljubavi oko bosanaca/bosanki?anais_nin wrote:Koliko slobode vam je potrebno u vezi?Tj koje su stvari bez kojih ne mozete disati, ne mozete funkcionisati u paru (koji je minimum prostora za disanje koji morate imati)?
Zauzvrat, koje vrste i koju kolicinu "slobode" nudite partneru? Ili ako nista vezani pupcanom vrpcom (ili makar mobitelom) za vas veza ne frcera?
Preko vode do slobode....u vezi....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
rashid
#26 Re: Preko vode do slobode....u vezi....
- anais_nin
#27 Re: Preko vode do slobode....u vezi....
Moje drugo ja i ja smo u potpunom skladuPearl wrote:
kod mene je tako uvijek:D:D:D:D i ja nigdje nisam rekla da me "gusi" ...
c c c c c c.. jos bi me navela da se razvedem ....
ja nisam u potpunosti "mi" osoba.. ja volim da neke stvari ostanu samo "moje" a neke samo "njegove"... i takve momke i nalazim.. nasilu ganjanje zajednickih stvari mi je gusenje... i to nema veze sa momkom, nego sa mojim stavom...
-
Pearl
#28 Re: Preko vode do slobode....u vezi....
anais je nas Dr.Phil.... iliti Dr. Loverashid wrote:anais_nin: imas ti nekih problema ili radis neki displomski rad u sexu i ljubavi oko bosanaca/bosanki?anais_nin wrote:Koliko slobode vam je potrebno u vezi?Tj koje su stvari bez kojih ne mozete disati, ne mozete funkcionisati u paru (koji je minimum prostora za disanje koji morate imati)?
Zauzvrat, koje vrste i koju kolicinu "slobode" nudite partneru? Ili ako nista vezani pupcanom vrpcom (ili makar mobitelom) za vas veza ne frcera?
- anais_nin
#31 Re: Preko vode do slobode....u vezi....
imam problema kao i svi drugirashid wrote: anais_nin: imas ti nekih problema ili radis neki displomski rad u sexu i ljubavi oko bosanaca/bosanki?
-
Pearl
#32 Re: Preko vode do slobode....u vezi....
naraFnoanais_nin wrote:Moje drugo ja i ja smo u potpunom skladuPearl wrote:
kod mene je tako uvijek:D:D:D:D i ja nigdje nisam rekla da me "gusi" ...
c c c c c c.. jos bi me navela da se razvedem ....
ja nisam u potpunosti "mi" osoba.. ja volim da neke stvari ostanu samo "moje" a neke samo "njegove"... i takve momke i nalazim.. nasilu ganjanje zajednickih stvari mi je gusenje... i to nema veze sa momkom, nego sa mojim stavom...![]()
- anais_nin
#33 Re: Preko vode do slobode....u vezi....
mrsh tamo, ja sam ljepsa od njegaPearl wrote:anais je nas Dr.Phil.... iliti Dr. Loverashid wrote:anais_nin: imas ti nekih problema ili radis neki displomski rad u sexu i ljubavi oko bosanaca/bosanki?anais_nin wrote:Koliko slobode vam je potrebno u vezi?Tj koje su stvari bez kojih ne mozete disati, ne mozete funkcionisati u paru (koji je minimum prostora za disanje koji morate imati)?
:D
- sojka
#35 Re: Preko vode do slobode....u vezi....
Doktorat se zavrsava na francuskom.anais_nin wrote:imam problema kao i svi drugirashid wrote: anais_nin: imas ti nekih problema ili radis neki displomski rad u sexu i ljubavi oko bosanaca/bosanki?ni manje ni vishe
a diplomski sam davno zavrsila
ovo je vise u pravcu doktorata
- pitt
#36 Re: Preko vode do slobode....u vezi....
a sa celom ste tu negdjeanais_nin wrote:mrsh tamo, ja sam ljepsa od njegaPearl wrote:anais je nas Dr.Phil.... iliti Dr. Loverashid wrote: anais_nin: imas ti nekih problema ili radis neki displomski rad u sexu i ljubavi oko bosanaca/bosanki?:D
![]()
i nemam brkove
Cuj da skacem......vela havle
-
Pearl
#37 Re: Preko vode do slobode....u vezi....
kolega, mislio sam vise figurativnoanais_nin wrote:mrsh tamo, ja sam ljepsa od njegaPearl wrote:anais je nas Dr.Phil.... iliti Dr. Loverashid wrote: anais_nin: imas ti nekih problema ili radis neki displomski rad u sexu i ljubavi oko bosanaca/bosanki?:D
![]()
i nemam brkove
pa ne mozes biti oprah, ne rjesava ona probleme.. i ona se "odusevljava" philovim zakljuccima:D:D i prijedlozima:D:D
- anais_nin
#38 Re: Preko vode do slobode....u vezi....
trenutno je japanski u modisojka wrote:Doktorat se zavrsava na francuskom.anais_nin wrote:imam problema kao i svi drugirashid wrote: anais_nin: imas ti nekih problema ili radis neki displomski rad u sexu i ljubavi oko bosanaca/bosanki?ni manje ni vishe
- anais_nin
#39 Re: Preko vode do slobode....u vezi....
nemam "bald spots"pitt wrote: a sa celom ste tu negdje:D:D
Cuj da skacem......vela havle:D
P.S. sta fali skakanju???
- anais_nin
#40 Re: Preko vode do slobode....u vezi....
Pearl wrote: kolega, mislio sam vise figurativno:D:D:D:D:D ma ako je nedostatak brkova najveci problem, moze se to srediti ::D:D
pa ne mozes biti oprah, ne rjesava ona probleme.. i ona se "odusevljava" philovim zakljuccima:D:D i prijedlozima:D:D
- sojka
#41 Re: Preko vode do slobode....u vezi....
Ne marim za modu.anais_nin wrote:trenutno je japanski u modisojka wrote:Doktorat se zavrsava na francuskom.anais_nin wrote: imam problema kao i svi drugini manje ni vishe
![]()
barem mi tako kazu
-
Pearl
#42 Re: Preko vode do slobode....u vezi....
kasno je.. kasno za toanais_nin wrote:Pearl wrote: kolega, mislio sam vise figurativno:D:D:D:D:D ma ako je nedostatak brkova najveci problem, moze se to srediti ::D:D
pa ne mozes biti oprah, ne rjesava ona probleme.. i ona se "odusevljava" philovim zakljuccima:D:D i prijedlozima:D:D![]()
ma ja ovo da naglasim da se ne bi neki "citaoci" zbunili
ne daj Boze i gluho bilo
![]()
![]()
![]()
-
rashid
#43 Re: Preko vode do slobode....u vezi....
Vjeruj da se diplomski u nekom pogledu radi citav zivot ...anais_nin wrote:imam problema kao i svi drugirashid wrote: anais_nin: imas ti nekih problema ili radis neki displomski rad u sexu i ljubavi oko bosanaca/bosanki?ni manje ni vishe
-
callmethebreeeze
ljudi imaju previse sloboda, po vas cijeli dan nesto naprdjuju, ja sam zato da se uvedu dogovorni brakovi. dovede ti babo mladu i kaze dogovorite se. mozda to na dobro izadje, pa se ta veza krene razvijati suprotnim tokom od obicnih, kad od lude zaljubljenosti nastupi neka vrsta zasicenja, tako moze biti i u dogovornom braku, samo obratno:D
posto je brak dogovorni da se dogovoriti i oko ostalih pravila ponasanja, sve se baci na papir i bog te veselio
posto je brak dogovorni da se dogovoriti i oko ostalih pravila ponasanja, sve se baci na papir i bog te veselio