Preko Gibraltara do zatvora u 3 (Media) koraka
- homega
#251 Re: Preko Gibraltara do zatvora u 3 (Media) koraka
Je li uhapšen i Nijaz Gracić?
-
Alkos
- Danguba
#253 Re: Preko Gibraltara do zatvora u 3 (Media) koraka
je li ove treba napadati ili braniti?
- Better Man
#254 Re: Preko Gibraltara do zatvora u 3 (Media) koraka
Nek su ih pohapsili. Nemam emocija ni prema kome od njih. Nek odgovaraju za očiti kriminal. Manite se šuplje kako njega, pa on nema ništa s tim. Ima itekako svi su oni 100% krivi. Samo ovo je tek vrh ledenog brijega i vrijeme je da se krenu hapsiti glavne face koje stoje iza svega ovoga, a to su naši politilari od Izetbegovića, Čovića, Lagumdžije, Dodika itd. Uzmimo samo primjer one ublehe od Lajle Torlak koja je jednom u novinama moralisala na neku temu i govorila kako je to odvratno itd., a u svemu onom što je osuđivala nema ništa nemoralno, ali zato na Tv kući u kojoj radi svakodnevno nam se nudi blud, nemoral, šund i seljakluk. Ne volim Memu i antipatičan mi je lik i ne smatram ga nekim slikarom, ali čovjek je regulara učestvovao u toj nekoj farmi i pobjedio i red je da mu isplate novce, a ne da ga vuku za nos. Kad bi ga isplatili, onda Lajla ne bi mogla da živi na visokoj nozi. Koliko samo cura laže i to bez imali stida i srama kad je pitaju u vezi isplate novca Memi, uvijek je priča, kao još par dana i sve ćemo to isplatiti, a ustvari nikad ništa. Nadam se da će svi dobiti tešeke robije i da će im svu imovinu koju su nezakonito stekli oduzeti, mada u ovakvoj državi sa korumpiranim i nesposobnim tužiteljima i sudijama je teško to očekivati.
Last edited by Better Man on 23/10/2014 21:35, edited 1 time in total.
-
hellue
#255 Re: Preko Gibraltara do zatvora u 3 (Media) koraka
Nije, ovi su to objavili nakon kritikeJoseMujica wrote:e onda je Senči ispo šupak
- SaraFina
#256 Re: Preko Gibraltara do zatvora u 3 (Media) koraka
Dok ne padne prvi bosanskohercrgovački " Sanader" ali ne tipa mesara Lijanovića ništa od naznake pravne drzave. Apsolutno podrzavam hapšenja svih do sad ali riba smrdi od glave, tako da neko uzbudjenje ili radost uspjeha nemamo prava osjećati.
Evo sad je SDP izgubio dominaciju i trebali bi se ostali krokodili u bari obračunati s njihovom vrhuškom. I tako redom.
Dok svi ne " pojedu " jedni druge.
Evo sad je SDP izgubio dominaciju i trebali bi se ostali krokodili u bari obračunati s njihovom vrhuškom. I tako redom.
- homega
#257 Re: Preko Gibraltara do zatvora u 3 (Media) koraka
Da li su onda akteri Gibraltar akcije bili finansijska podrška SDP?SaraFina wrote:Apsolutno podrzavam hapšenja svih do sad ali riba smrdi od glave, tako da neko uzbudjenje ili radost uspjeha nemamo prava osjećati.
- Alfons Kauders
#258 Re: Preko Gibraltara do zatvora u 3 (Media) koraka
Polako
Lijan - Caus - Medijski hohstapleri ... Malo pomalo mozda i bude Sanadera ili vise njih, a mozda i ne bude, zavisi koliko ce ko pricati i glup sam za kvote na kladionici.
A Kata, zanimljiva nadimka, i dalje skici kako ja ovdje nekog branim - mada sam otvorio temu da raja likuje
Tako ti je to kad nekog uhodis po forumu radi starih aferima... 
Lijan - Caus - Medijski hohstapleri ... Malo pomalo mozda i bude Sanadera ili vise njih, a mozda i ne bude, zavisi koliko ce ko pricati i glup sam za kvote na kladionici.
A Kata, zanimljiva nadimka, i dalje skici kako ja ovdje nekog branim - mada sam otvorio temu da raja likuje
- JThomas
#259 Re: Preko Gibraltara do zatvora u 3 (Media) koraka
svrsa je SDP, mita je SDA.
vidjećemo jel kučuk alija samo foluška da se prikrije stvarna namjera...
vidjećemo jel kučuk alija samo foluška da se prikrije stvarna namjera...
- SaraFina
#260 Re: Preko Gibraltara do zatvora u 3 (Media) koraka
homega wrote:Da li su onda akteri Gibraltar akcije bili finansijska podrška SDP?SaraFina wrote:Apsolutno podrzavam hapšenja svih do sad ali riba smrdi od glave, tako da neko uzbudjenje ili radost uspjeha nemamo prava osjećati.
Pa to će dokazati na sudu. Nisam ja ničiji kadija a svakako nisam ni mjerodavna iznositi poluistine i tračeve bez dokaza.
- homega
#261 Re: Preko Gibraltara do zatvora u 3 (Media) koraka
Šta si se prep'o, slobodno napiši da jesuSaraFina wrote:homega wrote:Da li su onda akteri Gibraltar akcije bili finansijska podrška SDP?SaraFina wrote:Apsolutno podrzavam hapšenja svih do sad ali riba smrdi od glave, tako da neko uzbudjenje ili radost uspjeha nemamo prava osjećati.
Pa to će dokazati na sudu. Nisam ja ničiji kadija a svakako nisam ni mjerodavna iznositi poluistine i tračeve bez dokaza.
- SaraFina
#262 Re: Preko Gibraltara do zatvora u 3 (Media) koraka
Ja ne iznosim neprovjerene i netačne informacije. Čak i u forumskoj anonimnosti.
Ako uhapse Zlaju, pao je prvi " Sanader". Sve drugo su malverzacije
Ako uhapse Zlaju, pao je prvi " Sanader". Sve drugo su malverzacije
-
Alkos
#263 Re: Preko Gibraltara do zatvora u 3 (Media) koraka
Nije mi samo jasno zašto još nije uhapšen Branko Kotarac (Nivea)? Više od 1.000.000€ mu je uplaćeno na račun. 
- Alfons Kauders
#264 Re: Preko Gibraltara do zatvora u 3 (Media) koraka
Tako mu glatke ruke da lisice same spadaju.Alkos wrote:Nije mi samo jasno zašto još nije uhapšen Branko Kotarac (Nivea)? Više od 1.000.000€ mu je uplaćeno na račun.
- bach
#265 Re: Preko Gibraltara do zatvora u 3 (Media) koraka

Marketinška mafija i dalje izvlači pare iz Eroneta
Vidi ti samo sponzora i pokrovitelja...
-
Innovation
#266 Re: Preko Gibraltara do zatvora u 3 (Media) koraka
Svaka cast.SaraFina wrote:Ja ne iznosim neprovjerene i netačne informacije. Čak i u forumskoj anonimnosti.
SaraFina wrote: Pa to će dokazati na sudu. Nisam ja ničiji kadija a svakako nisam ni mjerodavna iznositi poluistine i tračeve bez dokaza.

-
Alkos
#267 Re: Preko Gibraltara do zatvora u 3 (Media) koraka
Koliko su samo love izvukli na taj način i iz Eroneta i iz Bht. Pa svaki mjesec je happy mreža sponzor nekog događaja...bach wrote:
Marketinška mafija i dalje izvlači pare iz Eroneta
Vidi ti samo sponzora i pokrovitelja...
- Hajlac
#268 Re: Preko Gibraltara do zatvora u 3 (Media) koraka
Banksy wrote:I Bakir i Zlatko, i Mujo i Suljo su s nekim išli u školu, a kroz dane odrastanja su sigurno stekli puno prijatelja koji bi o njima mogli reći puno toplih riječi.HAVANA wrote:
Cuuuj,pa de nam sta napisi,obrazlozi...da promijenim svoje misljenje o covjeku kojeg znam 35 godina i o kojem imam pozitivno misljenje,pocev od poznanstva,do sporta,raje,ljudi koji rade za njega...
Iritira ta sklonost fgr-e da se kroz prste progleda svima s kojima se pilo u Kogu i Piramidi, ma kakvo djelo da su učinili, dok se seljaci iz IB-e kvalificiraju i diksvalificiraju za svako i najsitnije djelo, a njihova nedjela nam izgledaju kao smrtni grijesi. Naši mogu krasti, pa šta snašli se, njihovi su naravno kriminalci, naši mogu prodavati glas u kantonu i ispotiha koalirati s SDA, a u SDA su naravno svi zlo i sve je zlo, o lopovluku naših se pravimo da nismo čuli, o njihovim znamo sve detalje i rado ih pretresamo, naši su se dobro snašli, njihovi su banda, itd.
Sličan slučaj je i Lora Haris Abdurahmanović koji je opljačkao Ditu, stotine radnika zavio u crno, klasični ratni i poratni profiter, koji je isto tako super raja naš je fgr, pa se nikad ni u kojem smislu ne stavlja uz rame sličnim pljačkašima kockastih glava i sesokog porijekla. I stotine su takvih primjera.
Selektivne, subjektivne emocije i sudovi nisu rijetkost, a podliježu im i najbolji. Ne zamjeri, nije upućeno lično tebi, ne želim raspravu, već primjećujem sveprisutan fenomen.
Ako te zanimaju detalji glede Zaimovića, imaš ih pregršt na prethodnim stranicama.
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#269 Re: Preko Gibraltara do zatvora u 3 (Media) koraka
Pitanje da li to ima veze sa Eronetom ...mozda je on radio istu semu samo za Biersdorf (Niveine reklame svakako ne silaze sa TV-a i sigurno ulazu puno u reklamiranje) a u tom slucaju on nije ostetio drzavu (jer Biersdorf jelte nije drzavni) nego Biersdorf. Ustvari drzavi dobro, vece fakture, vise PDV-a.Alkos wrote:Nije mi samo jasno zašto još nije uhapšen Branko Kotarac (Nivea)? Više od 1.000.000€ mu je uplaćeno na račun.
- Hajlac
#270 Re: Preko Gibraltara do zatvora u 3 (Media) koraka
Jest, jest - Žuti nikad nije ni imao auto pa mu haman nemaju šta oduzetishibonja wrote:I Bake je dobro smislio,ima samo po kuce na sebi,jadnicakHAVANA wrote:U pravu ste.Izvuko frajer 30 miliona i onda ga istjeralo iz auta i prodaje ustipke po lovackim domovima i socijalnom.E jes smislio u picku materinu.
-
Alkos
#271 Re: Preko Gibraltara do zatvora u 3 (Media) koraka
Pa dobro, ali šta onda Kučuk i Zaimović imaju sa Eronetom? Koliko znam sve je išlo preko SVRSA-e. Glavni akteri su SVRSA, Eronet i mediji. Ne znam otkud u toj priči ovaj dvojac.UnscarD wrote:Pitanje da li to ima veze sa Eronetom ...mozda je on radio istu semu samo za Biersdorf (Niveine reklame svakako ne silaze sa TV-a i sigurno ulazu puno u reklamiranje) a u tom slucaju on nije ostetio drzavu (jer Biersdorf jelte nije drzavni) nego Biersdorf. Ustvari drzavi dobro, vece fakture, vise PDV-a.Alkos wrote:Nije mi samo jasno zašto još nije uhapšen Branko Kotarac (Nivea)? Više od 1.000.000€ mu je uplaćeno na račun.
Ili možda ima veze što Kotarac nije državljanin BiH?
- Banksy
#272 Re: Preko Gibraltara do zatvora u 3 (Media) koraka
Kakve veze ima ova Nefićeva UFA Media s onom srbijanskom UFA Medijom vlasnika Brace Vujčića (vlasnik i Sportfive-a), a čiji je SV - RSA (Slobodan Vujčić – Red Star Agency) dio?
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#273 Re: Preko Gibraltara do zatvora u 3 (Media) koraka
Oni su vlasnici ili suvlasnici marketing agencija preko kojih je isao deal. Koliko znam, krivicno odgovara direktor a ne vlasnik tako da nije iskljuceno da se i izvuku na osnovu toga da nisu znali nista. Naravno, ukoliko se pojave mailovi, dokumenti ili bilo sta drugo sto bi moglo dokazati da su znali za ovaj deal, onda su i oni odgovorni.Alkos wrote:Pa dobro, ali šta onda Kučuk i Zaimović imaju sa Eronetom? Koliko znam sve je išlo preko SVRSA-e. Glavni akteri su SVRSA, Eronet i mediji. Ne znam otkud u toj priči ovaj dvojac.UnscarD wrote:Pitanje da li to ima veze sa Eronetom ...mozda je on radio istu semu samo za Biersdorf (Niveine reklame svakako ne silaze sa TV-a i sigurno ulazu puno u reklamiranje) a u tom slucaju on nije ostetio drzavu (jer Biersdorf jelte nije drzavni) nego Biersdorf. Ustvari drzavi dobro, vece fakture, vise PDV-a.Alkos wrote:Nije mi samo jasno zašto još nije uhapšen Branko Kotarac (Nivea)? Više od 1.000.000€ mu je uplaćeno na račun.
Ili možda ima veze što Kotarac nije državljanin BiH?
-
Alkos
#274 Re: Preko Gibraltara do zatvora u 3 (Media) koraka
SVRSA je imala ugovor sa Eronetom. SVRSA je vršila zakup medijskog prostora u ime Eroneta.
Kako je deal išao preko njihovih agencija? Ne razumijem ni kako je uključena ta njihova zajednička agencija "Ujedinjeni mediji" ili kako se već zove. Nešto mi smrdi kao da nije samo Eronet u pitanju!?
Ima li ko da objasni?
Kako je deal išao preko njihovih agencija? Ne razumijem ni kako je uključena ta njihova zajednička agencija "Ujedinjeni mediji" ili kako se već zove. Nešto mi smrdi kao da nije samo Eronet u pitanju!?
Ima li ko da objasni?
- Alfons Kauders
#275 Re: Preko Gibraltara do zatvora u 3 (Media) koraka
Eronet je samo jedna od shema.Alkos wrote:SVRSA je imala ugovor sa Eronetom. SVRSA je vršila zakup medijskog prostora u ime Eroneta.
Ima li ko da objasni?
Ali druge se ne smiju dirati.