Ovaj momak bi trebao izrasti u strasnog igraca. Brz k'o metak, prodoran, ima dobar sut. Na njemu je da pokaze sav svoj talenat i polako se ustali u prvoj ekipi Barselone.
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Pa to i jesu najvece gluposti kad proglašavaju ove mlade igrace nekakvim nasljednicima....na Thiaga su se navalili od onog dana kad je promovisan u prvi tim proglašavaju ga "novim Xaviem" ...prave mu sranje neviđeno, a momak je definitivno talentovan....umjesto da puste momka da sam i postepeno razvija sopstveni stil bez pritiska i tih glupih poređenja i nenormalnih ocekivanja...takve gluposti mogu uništiti igraca.BHF_Manijak wrote:Ma malo se pretjeruje i sa tom Barcinom djecom. Sad se od svakog klinca koji iole je cemu ocekuje da je novi Messi, Xavi, iniesta i slicno...Eto vec su Pedra bili uzdigli prije 2-3 godine, uranili sa prognozama a evo momak ove godine stagnira pravo, povreda ga ja zeznula i sabo da ga ima, evo vidim sad Tello, Cuenca, Thiago itd svi novi superstari nakon par odigranih utakmica, polahko ba. Oni jesu talenti, ali treba prvo na terenu da se dokazu. Ne kazem da mozda nece biti dobri fudbaleri, ali valjda naviknuti ovom generacijom Barce, odmah se proglasavaju nekim novim gore spomenutim igracima tek nakon par kvalitetno odigranih utakmica.
@Oridjidji, mislis 4. poziciju, jer treca direktno vodi u LP a 4. u kvalifikacije.
mislio sam da za njih vazi isti propis dvoje direktno, jedni u kvalifikacije. zaboravio sam da su dobili jos jedno mjesto za lpBHF_Manijak wrote:Ma malo se pretjeruje i sa tom Barcinom djecom. Sad se od svakog klinca koji iole je cemu ocekuje da je novi Messi, Xavi, iniesta i slicno...Eto vec su Pedra bili uzdigli prije 2-3 godine, uranili sa prognozama a evo momak ove godine stagnira pravo, povreda ga ja zeznula i sabo da ga ima, evo vidim sad Tello, Cuenca, Thiago itd svi novi superstari nakon par odigranih utakmica, polahko ba. Oni jesu talenti, ali treba prvo na terenu da se dokazu. Ne kazem da mozda nece biti dobri fudbaleri, ali valjda naviknuti ovom generacijom Barce, odmah se proglasavaju nekim novim gore spomenutim igracima tek nakon par kvalitetno odigranih utakmica.
@Oridjidji, mislis 4. poziciju, jer treca direktno vodi u LP a 4. u kvalifikacije.
El Sharawy je polivalentan igrac. U Padovi je igrao češće kao polušpic, nego kao napadač. U Milanu je igrao dosta po lijevoj strani u napadu, nerijetko bi bio i na desnoj jer je mjesto centralnog napadača rezervisano za Ibru. Pošto sam navijač Milana često sam ga ove sezone gledao. Ima sjajnu tehniku i veoma je brz. Inteligentan je igrač. Samo šteta što ima malu minutažu.ultima_palabra wrote:Mene je El Sharaawy oduševio inteligencijom napadača... Muriel je također odličan ono malo što sam gledao. The Ox ima tu neku mladalačku drskost, mora još odrasti. Wilshere i Canales, veliki talenti koje je malo usporila povreda.
Tello je vrlo talentovan, ali previše solira... to se ne trpi u Barceloni, zato više prilika od njega ima manje talentovani Cuenca. Tačno je da se od Thiaga previše očekiva, do sada je svoju vrijednost pokazao samo u prijateljskim utakmicama.
vaučer wrote:Iker Muniain, Cristian Eriksen, Jonjo Shelvey.
Miralema Pjanica mnogo hvale u Rimu. Smatraju ga vaznijim igracem u timu. Suigraci su o njemu dali sjajan komentar "malo je sporiji, ali misli ispred svih nas". Jedan je od najdarovitijih mladih veznjaka Evrope.ak81 wrote:Miralem Pjanic i Edin Visca...

aveos wrote:Zemlja rođenja: Srbija
Datum i mjesto rođenja: 30.04.1991 - Pula(Hrvatska)
Klub: Saint-Étienne
Pozicija: Napadač
Nebeski narodaveos wrote:Zemlja rođenja: Srbija
Pozicija: Napadač
što se prosuzahvalan wrote:Nebeski narodaveos wrote:Zemlja rođenja: Srbija
Pozicija: Napadač![]()
![]()
iskreno tema je shit boli me briga za neke strane zvijezdice,trebaju nam nasi promotori jedne i jedine.Nadam se da na Grbavici rastu neke nase zvijezde