Predstavite ml igraca od kojeg ocekujete mnogo u buducnosti

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

hordash

#26 Re: Predstavite ml igraca od kojeg ocekujete mnogo u buducno

Post by hordash »

Image
Ovaj momak bi trebao izrasti u strasnog igraca. Brz k'o metak, prodoran, ima dobar sut. Na njemu je da pokaze sav svoj talenat i polako se ustali u prvoj ekipi Barselone.
Revolucionar ★

#27 Re: Predstavite ml igraca od kojeg ocekujete mnogo u buducno

Post by Revolucionar ★ »

Asmir Suljic 8-)

Eden Hazard, Leandro Damiao, Oxlade-Chamberlain,Morata
LSD

#28 Re: Predstavite ml igraca od kojeg ocekujete mnogo u buducno

Post by LSD »

Image

Od Thiaga se mnogo toga ocekuje u buducnosti....možda i previše :|
oridjidji

#29 Re: Predstavite ml igraca od kojeg ocekujete mnogo u buducno

Post by oridjidji »

Mark-Andre ter Stegen

Image

Rođen je 30.aprila 1992. godine u Menhengladbahu/Njemačka. Prošao je kroz sve selekcije Borusije Menhengladbah. Za a tim je debitovao 2010 godine. Impresionirao je mnoge svojim branjenjem. Izuzetan je atleta, dobar parader i izuzetno dobrih golmanskih refleksa. Zahvaljujuci dobrih igrama Borusije Menhengladbah, dijelom i njegovim dobrim branjenjem, ove sezone je Borusija Menhengladbah u poziciji da uhvati treću poziciju u Njemačkoj i izbori kvalifikacije za ligu prvaka.

BHF_Manijak

#30 Re: Predstavite ml igraca od kojeg ocekujete mnogo u buducno

Post by BHF_Manijak »

Ma malo se pretjeruje i sa tom Barcinom djecom. Sad se od svakog klinca koji iole je cemu ocekuje da je novi Messi, Xavi, iniesta i slicno... :roll: Eto vec su Pedra bili uzdigli prije 2-3 godine, uranili sa prognozama a evo momak ove godine stagnira pravo, povreda ga ja zeznula i sabo da ga ima, evo vidim sad Tello, Cuenca, Thiago itd svi novi superstari nakon par odigranih utakmica, polahko ba. Oni jesu talenti, ali treba prvo na terenu da se dokazu. Ne kazem da mozda nece biti dobri fudbaleri, ali valjda naviknuti ovom generacijom Barce, odmah se proglasavaju nekim novim gore spomenutim igracima tek nakon par kvalitetno odigranih utakmica.

@Oridjidji, mislis 4. poziciju, jer treca direktno vodi u LP a 4. u kvalifikacije.
LSD

#31 Re: Predstavite ml igraca od kojeg ocekujete mnogo u buducno

Post by LSD »

BHF_Manijak wrote:Ma malo se pretjeruje i sa tom Barcinom djecom. Sad se od svakog klinca koji iole je cemu ocekuje da je novi Messi, Xavi, iniesta i slicno... :roll: Eto vec su Pedra bili uzdigli prije 2-3 godine, uranili sa prognozama a evo momak ove godine stagnira pravo, povreda ga ja zeznula i sabo da ga ima, evo vidim sad Tello, Cuenca, Thiago itd svi novi superstari nakon par odigranih utakmica, polahko ba. Oni jesu talenti, ali treba prvo na terenu da se dokazu. Ne kazem da mozda nece biti dobri fudbaleri, ali valjda naviknuti ovom generacijom Barce, odmah se proglasavaju nekim novim gore spomenutim igracima tek nakon par kvalitetno odigranih utakmica.

@Oridjidji, mislis 4. poziciju, jer treca direktno vodi u LP a 4. u kvalifikacije.
Pa to i jesu najvece gluposti kad proglašavaju ove mlade igrace nekakvim nasljednicima....na Thiaga su se navalili od onog dana kad je promovisan u prvi tim proglašavaju ga "novim Xaviem" ...prave mu sranje neviđeno, a momak je definitivno talentovan....umjesto da puste momka da sam i postepeno razvija sopstveni stil bez pritiska i tih glupih poređenja i nenormalnih ocekivanja...takve gluposti mogu uništiti igraca.
Charuga
Globalni moderator

#32 Re: Predstavite ml igraca od kojeg ocekujete mnogo u buducno

Post by Charuga »

Nedavno je sam Xavi dao najbolji odgovor na ovo sto uporedjuju Thiaga sa njim. Kaze, bezveze se momku pravi pritisak da mora biti kao on. Tako su kaze i njemu pravili pritisak pa mu je trebalo puno vremena da se iskobelja iz svega toga i da dodje na ovaj nivo. Veli da se momka pusti da bude Thiago i niko drugi i da u njemu ima dovoljno potencijala da bude vrhunski igrac.
k3ngur

#33 Re: Predstavite ml igraca od kojeg ocekujete mnogo u buducno

Post by k3ngur »

Miralem Pjanic i Edin Visca... :D
ultima_palabra

#34 Re: Predstavite ml igraca od kojeg ocekujete mnogo u buducno

Post by ultima_palabra »

Mene je El Sharaawy oduševio inteligencijom napadača... Muriel je također odličan ono malo što sam gledao. The Ox ima tu neku mladalačku drskost, mora još odrasti. Wilshere i Canales, veliki talenti koje je malo usporila povreda.

Tello je vrlo talentovan, ali previše solira... to se ne trpi u Barceloni, zato više prilika od njega ima manje talentovani Cuenca. Tačno je da se od Thiaga previše očekiva, do sada je svoju vrijednost pokazao samo u prijateljskim utakmicama.
oridjidji

#35 Re: Predstavite ml igraca od kojeg ocekujete mnogo u buducno

Post by oridjidji »

BHF_Manijak wrote:Ma malo se pretjeruje i sa tom Barcinom djecom. Sad se od svakog klinca koji iole je cemu ocekuje da je novi Messi, Xavi, iniesta i slicno... :roll: Eto vec su Pedra bili uzdigli prije 2-3 godine, uranili sa prognozama a evo momak ove godine stagnira pravo, povreda ga ja zeznula i sabo da ga ima, evo vidim sad Tello, Cuenca, Thiago itd svi novi superstari nakon par odigranih utakmica, polahko ba. Oni jesu talenti, ali treba prvo na terenu da se dokazu. Ne kazem da mozda nece biti dobri fudbaleri, ali valjda naviknuti ovom generacijom Barce, odmah se proglasavaju nekim novim gore spomenutim igracima tek nakon par kvalitetno odigranih utakmica.

mislio sam da za njih vazi isti propis dvoje direktno, jedni u kvalifikacije. zaboravio sam da su dobili jos jedno mjesto za lp
oridjidji

#36 Re: Predstavite ml igraca od kojeg ocekujete mnogo u buducno

Post by oridjidji »

ultima_palabra wrote:Mene je El Sharaawy oduševio inteligencijom napadača... Muriel je također odličan ono malo što sam gledao. The Ox ima tu neku mladalačku drskost, mora još odrasti. Wilshere i Canales, veliki talenti koje je malo usporila povreda.

Tello je vrlo talentovan, ali previše solira... to se ne trpi u Barceloni, zato više prilika od njega ima manje talentovani Cuenca. Tačno je da se od Thiaga previše očekiva, do sada je svoju vrijednost pokazao samo u prijateljskim utakmicama.
El Sharawy je polivalentan igrac. U Padovi je igrao češće kao polušpic, nego kao napadač. U Milanu je igrao dosta po lijevoj strani u napadu, nerijetko bi bio i na desnoj jer je mjesto centralnog napadača rezervisano za Ibru. Pošto sam navijač Milana često sam ga ove sezone gledao. Ima sjajnu tehniku i veoma je brz. Inteligentan je igrač. Samo šteta što ima malu minutažu.

Muriel mi se mnogo dopao. Brz kvalitetan, odlično vlada loptom, sjajno dribla, dobar šuter. Sve su prilike da će se vratiti u Udinese na kraju sezone sa posudbe iako ima zainteresovanih za njegovu kupovinu. Ox je dobar. Svidio mi se. Wilshera nisam cesto gledao, Kanalesa samo na netu. Tella i Kuencu sam malo i rijetko gledao. Thiaga sam upratio u par utakmica na Audi kupu i nakon toga. On ima golem potencijal da postane velik igrac.
vryzas

#37 Re: Predstavite ml igraca od kojeg ocekujete mnogo u buducno

Post by vryzas »

vaučer wrote:Iker Muniain, Cristian Eriksen, Jonjo Shelvey.

:thumbup:
oridjidji

#38 Re: Predstavite ml igraca od kojeg ocekujete mnogo u buducno

Post by oridjidji »

ak81 wrote:Miralem Pjanic i Edin Visca... :D
Miralema Pjanica mnogo hvale u Rimu. Smatraju ga vaznijim igracem u timu. Suigraci su o njemu dali sjajan komentar "malo je sporiji, ali misli ispred svih nas". Jedan je od najdarovitijih mladih veznjaka Evrope.

Arteta

#39 Re: Predstavite ml igraca od kojeg ocekujete mnogo u buducno

Post by Arteta »

Po meni od svih mladih igraca,ubjedljivo je najbolji Jack Wilshere.
Momak je prosle sezone sa 18 godina bio jedan od najstandardnijih ali i najboljih igraca Arsenala,ali i standardan u Engleskoj reprezetaciji
Steta,na pocetku njegove karijere ga uhebase povrede,pa od njeg ne ocekujem nista.

Ali zato tu je

Image

:dance:
oridjidji

#40 Re: Predstavite ml igraca od kojeg ocekujete mnogo u buducno

Post by oridjidji »

Danijel Aleksić

Image

Datum i mjesto rođenja: 30.04.1991 - Pula(Hrvatska)
Klub: Saint-Étienne
Pozicija: Napadač

Uz Adema Ljajića glasi za jednog od najvećih fudbalskih talenata porijeklom iz Srbije. Prošao je kroz sve selekcije reprezentacije Srbije. Debitovao je za A tim Srbije 2008 godine u utakmici protiv Poljske. Najmladji je debitant u historiji srpskoga fudbala. Debitovao je u timu Vojvodine sa 5 dana nakon sto je napunio 16 godina.

Last edited by oridjidji on 21/04/2012 19:26, edited 1 time in total.
aveos

#41 Re: Predstavite ml igraca od kojeg ocekujete mnogo u buducno

Post by aveos »

Zemlja rođenja: Srbija

Arteta

#42 Re: Predstavite ml igraca od kojeg ocekujete mnogo u buducno

Post by Arteta »

aveos wrote:Zemlja rođenja: Srbija

:lol:
zahvalan

#43 Re: Predstavite ml igraca od kojeg ocekujete mnogo u buducno

Post by zahvalan »

Nebeski narod :lol: :lol:

iskreno tema je shit boli me briga za neke strane zvijezdice,trebaju nam nasi promotori jedne i jedine.Nadam se da na Grbavici rastu neke nase zvijezde
oridjidji

#44 Re: Predstavite ml igraca od kojeg ocekujete mnogo u buducno

Post by oridjidji »

zahvalan wrote:

Nebeski narod :lol: :lol:

iskreno tema je shit boli me briga za neke strane zvijezdice,trebaju nam nasi promotori jedne i jedine.Nadam se da na Grbavici rastu neke nase zvijezde
što se prosu :lol:
Quaresma

#45 Re: Predstavite ml igraca od kojeg ocekujete mnogo u buducno

Post by Quaresma »

Smrda... Gdje?

Sto se tice igraca ocekujem dosta od Lucasa Piazona, Islam Feruza
Sinoc su silovali blackburn, i da igraju u chelsiju

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
oridjidji

#46 Re: Predstavite ml igraca od kojeg ocekujete mnogo u buducno

Post by oridjidji »

Muhamed Bešić

Image

Lični podaci
Datum rođenja 10. septembar 1992. (19 god.)
Mjesto rođenja Berlin, Njemačka
Visina 1,77 m
Pozicija Odbrana/Defanzivni vezni
Ponikao u klubu Tennis Borussia Berlin. 2009 godine potpisuje za Hamburg SV.U njemačkoj Bundesligi je debitovao 12. novembra 2010 godine protiv Borussie iz Dortmunda.Član je mlade reprezentacije BIH-a i povremeni je član i A tima naše zemlje. Odbio je poziv Njemaca i priključio se mladoj reprezentaciji naše zemlje za koju je debitovao u sepmtebru 2010. Dva mjeseca kasnije imao i svoj debi za A tim naše zemlje u prijateljskoj utakmici sa Slovačkom.

Obuca9

#47 Re: Predstavite ml igraca od kojeg ocekujete mnogo u buducno

Post by Obuca9 »

juventus

#48 Re: Predstavite ml igraca od kojeg ocekujete mnogo u buducno

Post by juventus »

16 godina...šteta što igra za Hrvatsku...otac Sead igrao za BiH, a sad dijete Hrvatskoj odgaja...fuj.

http://www.youtube.com/watch?v=sJ_L2nnc ... r_embedded#

Evo potpisao za Dinamo:
http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=39426

Kad ga vidim u kockastom dresu, povraća mi se što sam mu nekad bodrio oca u dresu BiH...izrod smrdljivi zakržljali... :oops:
juventus

#49 Re: Predstavite ml igraca od kojeg ocekujete mnogo u buducno

Post by juventus »

Opet da ponovim ovdje, žalit' ćemo za njim.

http://scsport.ba/vijest/42935

Neće hrvatići dozvoliti da ga izgube, nema šanse.
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#50 Re: Predstavite ml igraca od kojeg ocekujete mnogo u buducno

Post by odesveuhonduras »

čuj navodno je interes pokazao Real Madrid, a babu mu prijetio Mamić otkazom jer mali nije na vakat potpisao ugovor nakon probe u Realu.

Mislim da nema grama šanse da će mali zaigrati za BiH, to je, što juventus reče odgojeno za hrvatsku i po hrvatskom, a prestar je da bi se nadali da će naša reprezentacija postati financijski isplativija nego hrvatska u njegovom vaktu.

Da je plan da igra za Bosnu, igrao bi odmah, nije u Mijamnaru, već u komšiluku. Al babuka očito konta da će se lakše prodati iz Dinama i Hrvatske, nego iz BiH.
Post Reply