Predrasude
- Dirty Harry
Taj i u imenu nosi zlo ...Ahmmed wrote:joooooj, šta mi uradiste od teme, a pitta mi još nema, da da svoje stručno mišljenje
- muha_sa
Ahmmede---zar treba nešto pametno napisat ?? poslije svega što su nam uradili-i maksumcetu je jasno da ce njima lakše metar u guzicu uci nego milimetar u glavu.Ahmmed wrote:joooooj, šta mi uradiste od teme, a pitta mi još nema, da da svoje stručno mišljenje
rekoh--coban i akademik na istom nivou ----- ponavljam--cast izuzetcima--veoma rijetkim.
ps.
trebo si damicu odvest na u Dejcice i isfolirat kvar na autu--zamolit je da pogura i ostavit je u šumi---jer tamo i pripada.
uh--jesam ozbiljan
-
_BosanaC
Preblizu su Dejcicimuha_sa wrote:Ahmmede---zar treba nešto pametno napisat ?? poslije svega što su nam uradili-i maksumcetu je jasno da ce njima lakše metar u guzicu uci nego milimetar u glavu.Ahmmed wrote:joooooj, šta mi uradiste od teme, a pitta mi još nema, da da svoje stručno mišljenje
rekoh--coban i akademik na istom nivou ----- ponavljam--cast izuzetcima--veoma rijetkim.
ps.
trebo si damicu odvest na u Dejcice i isfolirat kvar na autu--zamolit je da pogura i ostavit je u šumi---jer tamo i pripada.
uh--jesam ozbiljan
Nema ni deset kilometara od Dejcica, ima nekih rovova i mina
- pitt
ma u pionisrku je zatvoriti......_BosanaC wrote:Preblizu su Dejcicimuha_sa wrote:Ahmmede---zar treba nešto pametno napisat ?? poslije svega što su nam uradili-i maksumcetu je jasno da ce njima lakše metar u guzicu uci nego milimetar u glavu.Ahmmed wrote:joooooj, šta mi uradiste od teme, a pitta mi još nema, da da svoje stručno mišljenje
ps.
uh--jesam ozbiljancesti
![]()
Nema ni deset kilometara od Dejcica, ima nekih rovova i minaTamo prema Grepku
Pa eto ideje za drugi put
-
_BosanaC
Sa ONIM lavovima???pitt wrote:ma u pionisrku je zatvoriti......_BosanaC wrote:Preblizu su Dejcicimuha_sa wrote: Ahmmede---zar treba nešto pametno napisat ?? poslije svega što su nam uradili-i maksumcetu je jasno da ce njima lakše metar u guzicu uci nego milimetar u glavu.
ps.
uh--jesam ozbiljancesti
![]()
Nema ni deset kilometara od Dejcica, ima nekih rovova i minaTamo prema Grepku
Pa eto ideje za drugi put
![]()
![]()
-
bosanska rijec
E pa ne znam za sve ali vecina njih su prljavi u svakom smislu. To zaista nisu predrasude. Jer dok je rat bio ovdje sjecam se dobro koliko su ljudi odrzavali higijenu, cak i u takvim uslovima . Sjecam se price nedaj Boze ako padne granata nek sam cist .. Onaj ko voli cistocu, voli da ima i ciste odnosno lijepe misli i djela, i sve tako redom... . Evo cetnici i ta srpska vojska koja je zla pocinila su prljavi da prljaviji ne mogu biti. Kad gledate Vukovar, Bijeljinu , Srebrenicu, oni su prljavi, masni, a ko je nakon 2. sv. rata cinio najveca zlodjela i zvjerstva nego oni ... eto ko vam je na ovom regionu najprljaviji i kakvi su... dzaba o svakom njegova djela govore kakav je i ko je. 
Last edited by bosanska rijec on 15/01/2008 22:32, edited 1 time in total.
- Ahmmed
ama, ona je sve vrijeke kolutala mubarek okicama, tvrdeći da pomenute predrasude pripadaju drugima , a ona bi, ko biva, samo da joj neko potvrdi da je u pravumuha_sa wrote:Ahmmede---zar treba nešto pametno napisat ?? poslije svega što su nam uradili-i maksumcetu je jasno da ce njima lakše metar u guzicu uci nego milimetar u glavu.Ahmmed wrote:joooooj, šta mi uradiste od teme, a pitta mi još nema, da da svoje stručno mišljenje
ps.
uh--jesam ozbiljan
- Ahmmed
bosanska rijec wrote:E pa ne znam za sve ali vecina njih su prljavi u svakom smislu. To zaista nisu predrasude. Jer dok je rat bio ovdje sjecam se dobro koliko su ljudi odrzavali higijenu, cak i u takvim uslovima . Sjecam se price nedaj Boze ako padne granata nek sam cist .. Onaj ko voli cistocu, voli da ima i ciste odnosno lijepe misli i djela, i sve tako redom... . Evo cetnici i ta srpska vojska koja je zla pocinila su prljavi da prljaviji ne mogu biti. Kad gledate Vukovar, Bijeljinu , Srebrenicu, oni su prljavi, masni, a ko je nakon 2. sv. rata cinio najveca zlodjela i zvjerstva nego oni ... eto ko vam je na ovom regionu najprljaviji i kakvi su... dzaba o svakom njegova djela govore kakav je i ko je.
ne začatavaj
- pitt
jer ja sam vojnik srece......mene pita neceSaian wrote:to bi bilo osudjeno na promashajAhmmed wrote:pitt wrote:cekaj ba da svarim pitu:D Od sada samo pizzu jedem
:D
i bolje je, može šta od pite na mozak udarit, gluho i ćoravo bilo![]()
![]()
- muha_sa
drugi put /ako ga bude/( reci joj da ovim guzicu peremoAhmmed wrote:ama, ona je sve vrijeke kolutala mubarek okicama, tvrdeći da pomenute predrasude pripadaju drugima , a ona bi, ko biva, samo da joj neko potvrdi da je u pravumuha_sa wrote:Ahmmede---zar treba nešto pametno napisat ?? poslije svega što su nam uradili-i maksumcetu je jasno da ce njima lakše metar u guzicu uci nego milimetar u glavu.Ahmmed wrote:joooooj, šta mi uradiste od teme, a pitta mi još nema, da da svoje stručno mišljenje
ps.
uh--jesam ozbiljan![]()
Osim za onaj toalet papir, kaže da je stvarno mislila da to nije dozvoljeno

-
bosanska rijec
Ahmmete do sada su mi dokazali suprotno, sve je do njih ... eto neka dokazu suprotno , za sada tako stvari stoje... nazalostAhmmed wrote:bosanska rijec wrote:E pa ne znam za sve ali vecina njih su prljavi u svakom smislu. To zaista nisu predrasude. Jer dok je rat bio ovdje sjecam se dobro koliko su ljudi odrzavali higijenu, cak i u takvim uslovima . Sjecam se price nedaj Boze ako padne granata nek sam cist .. Onaj ko voli cistocu, voli da ima i ciste odnosno lijepe misli i djela, i sve tako redom... . Evo cetnici i ta srpska vojska koja je zla pocinila su prljavi da prljaviji ne mogu biti. Kad gledate Vukovar, Bijeljinu , Srebrenicu, oni su prljavi, masni, a ko je nakon 2. sv. rata cinio najveca zlodjela i zvjerstva nego oni ... eto ko vam je na ovom regionu najprljaviji i kakvi su... dzaba o svakom njegova djela govore kakav je i ko je.
ne začatavaja evo, ja ti odgovorno tvrdim da većina "njih", nisu prljavi u svakom smislu.....
-
Šandor
Ahmo, teško mi je povjerovati da je ta tvoja zaista mislila ovo što si napisao. Imam iskustava na tu temu ali tako daleko išli su samo oni koji žele da provociraju.
Ni ispodprosječno inteligentna osoba neće pomisliti ovo pod brojem 3. 1 i 2 hajd i nekako. To je još u domenu predrasuda. Onih najtežih. Ali kod člana 3....ja se možda i ne bih mogao obuzdati. U najboljem slučaju, prestao bih s razgovorom, poslao je u neku stvar, zalio pićem i razgulio. Za sve je kriva pita.

A možda si ovo sve izmislio? Još jedna test tema?
Ni ispodprosječno inteligentna osoba neće pomisliti ovo pod brojem 3. 1 i 2 hajd i nekako. To je još u domenu predrasuda. Onih najtežih. Ali kod člana 3....ja se možda i ne bih mogao obuzdati. U najboljem slučaju, prestao bih s razgovorom, poslao je u neku stvar, zalio pićem i razgulio. Za sve je kriva pita.
A možda si ovo sve izmislio? Još jedna test tema?
- Miki123
#71 Re: Predrasude
Ako pita takva pitanja, zajebi njeno obrazovanje.Ahmmed wrote:Danas sam imao zanimljiv razgovor:
Mlađa ženska osoba, iz Srbije, Beograđanka, obrazovana, a čini mi se i prilično dobronamjerna,postavila mi je neka nemoguća pitanja:
1. Da li je muslimanima zabranjeno koristiti toalet papir?!
2. Da li je tačno, a to su joj pričale srpske izbjeglice iz BiH, da muslimanke imaju "specifičan miris", jer u kuhanju koriste ovčiji loj, te nose dimije ( obrazloženje za dimije je "slaba ventilacija" ?!!!)
3. Da li je tačno da je među muslimanima,najviše osoba sa mentalnim smetnjama i oboljenjima, jer muslimani jedu velike količine pite?!!( kao, ne unose ostale potrebne namirnice u organizam)
Najprije sam htio podivljati, a onda sam, smireno i staloženo, počeo objašnjavati i uhvatio se u momentu kako objašnjavam od kakvih se materijala prave dimije, te zbog čega ne mogu biti smetnja nekakvoj "ventilaciji"?!!!
Naravno, nisam mogao da se ne zapitam, kakve su i kolike predrasude onih manje obrazovanih od ove djevojke, kakve su i kolike predrasude u mojoj sopstvenoj sredini,pokušao se sjetiti nekih primjera....Ti primjeri, ipak, nisu ni blizu mogli parirati gore navedenim....Osim stereotipa da su muslimani najčistiji ljudi na svijetu
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
ne znam koji k.... pričate i družite se sa "bivšim" neprijateljima