Predrasude
-
FFK as Lucy01
A od koje se postaje retardiran....jel' od zvrkova il' od polagane

- sesalmir
Pa ne mogu da vjerujem, da si ovo napisao u uvodu svog posta, pa ako je ona obrazovana, onda ne postoji neobrazovana osoba na ovom dunjaluku. Pa evo neka neko zamisli sebe da ode u Beograd i pita nekoga:
1. Koriste li pravoslavci maramice za nos?
2. Smrde li sve pravoslavne zene mazuci se svinjskim lojem i nosenjem opanaka
3. Cujem da je 90% retardiranih pravoslavaca od stalnog jedenja cvaraka.
Pa kako neko moze reci da je ova osoba obrazovana, realno postoje 2 opcije ili je retardirana ili te dobro zajebavala ocekivajuci da je zviznes samarcinu sto bi vecina vjerovatno i uradila, pa bi onda jos pricala da su muslimani primitivci sa kojima se ne moze razgovarati, te da tuku i maltretiraju zene.
Ja svakakvog svijeta uzas totalni s kim moramo dobrosusjedne odnose odrzavat.
-
FFK as Lucy01
Ja sam od vikenda "high" na bureku...primijeti'l seblack wrote:ja sam se maloprije 'sredio' sirnicom
- Dirty Harry
Sirnica, sirnica,
svemu je kriva sirnicaaaa ...
svemu je kriva sirnicaaaa ...
-
FFK as Lucy01
Daj, molim te...sta ovde uopste ima za ozbiljnu diskusijuProzor wrote:Eminencijo, mislim da pokretac zeli ozbiljniju diskusiju o predrasudama, medju-ostalom u susjedstvu...
Molim za oprostaj, jos mi ono meso iz bureka u vugla udara
NO SOUP FOR YOU
-
_BosanaC
Davno sam ja pricao kako me 2000-te jedna Beogradjanka pitala, diplomirani ekonomista, koja u zivotu guzice iz Beograda makela nije, jel' ja zivim u tamo onoj Bosni s muslimanima... A kada sam odgovorio potvrdno - pitala me kako mogu, jer oni smrdeFFK as Lucy01 wrote:Daj, molim te...sta ovde uopste ima za ozbiljnu diskusijuProzor wrote:Eminencijo, mislim da pokretac zeli ozbiljniju diskusiju o predrasudama, medju-ostalom u susjedstvu...ovo je sega kakvu dugo nisam cula.....haj' da je covjek glup, neinformisan, zaostao, pun predrasuda.....al' da zivi 150km od jedne drzave i da provaljuje ovakve gluposti o jednom narodu iz te drzava....ma daj...
Molim za oprostaj, jos mi ono meso iz bureka u vugla udara, a kad predjem na polaganu sirnicu, ne odgovaram za svoje rijeci.....
![]()
NO SOUP FOR YOU
- Prozor
treb´o si joj potvrdit, i jos dodat da tol´ko smrde, da nikad ne primirise Bosni, i da to prosiri svim kolegama i kolegicama svog kalibra..._BosanaC wrote:Davno sam ja pricao kako me 2000-te jedna Beogradjanka pitala, diplomirani ekonomista, koja u zivotu guzice iz Beograda makela nije, jel' ja zivim u tamo onoj Bosni s muslimanima... A kada sam odgovorio potvrdno - pitala me kako mogu, jer oni smrdeFFK as Lucy01 wrote:Daj, molim te...sta ovde uopste ima za ozbiljnu diskusijuProzor wrote:Eminencijo, mislim da pokretac zeli ozbiljniju diskusiju o predrasudama, medju-ostalom u susjedstvu...ovo je sega kakvu dugo nisam cula.....haj' da je covjek glup, neinformisan, zaostao, pun predrasuda.....al' da zivi 150km od jedne drzave i da provaljuje ovakve gluposti o jednom narodu iz te drzava....ma daj...
Molim za oprostaj, jos mi ono meso iz bureka u vugla udara, a kad predjem na polaganu sirnicu, ne odgovaram za svoje rijeci.....
![]()
NO SOUP FOR YOU![]()
-
_BosanaC
Znam samo da vise nikad nisam ni kafe s njom popio... a nadam se i da necu...Prozor wrote:treb´o si joj potvrdit, i jos dodat da tol´ko smrde, da nikad ne primirise Bosni, i da to prosiri svim kolegama i kolegicama svog kalibra..._BosanaC wrote:Davno sam ja pricao kako me 2000-te jedna Beogradjanka pitala, diplomirani ekonomista, koja u zivotu guzice iz Beograda makela nije, jel' ja zivim u tamo onoj Bosni s muslimanima... A kada sam odgovorio potvrdno - pitala me kako mogu, jer oni smrdeFFK as Lucy01 wrote: Daj, molim te...sta ovde uopste ima za ozbiljnu diskusijuovo je sega kakvu dugo nisam cula.....haj' da je covjek glup, neinformisan, zaostao, pun predrasuda.....al' da zivi 150km od jedne drzave i da provaljuje ovakve gluposti o jednom narodu iz te drzava....ma daj...
![]()
NO SOUP FOR YOU![]()
-
FFK as Lucy01
Muha, mog'o bi ti i hapsane zaradit' za dilanje i podsticanje omladinemuha_sa wrote: