...na¹a urbana krema dru¹tva... linija zakljuèivanja za èistu 10...hak wrote: SDP-ovi simpatizeri veæinom imaju kompjutere i surfaju dok biraèi SDA i SBiH zna se ko su. To je uglavnom ruralna, polupismena populacija.
Predizborna kampanja, plakati, reklame...
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
-
forza milan
nesporazumEdmond wrote:forza milan wrote:
provlaci se ovdje vec neko vrijeme da postoje kao ti neki agenti koji rade za pare za odredjene stranke
cak je jedan tip i prizno da je radio na forumu za SDP
ali to je meni smijesno
ja mislim da u historiji foruma nikad niko nikoga nije ubijedio ama bas ni u sta
ovdje svako goni svoje, i meni se cini da su se ovdje okupili najtvrdoglaviji ljudi na svijetu (including me)tako da je to bezze prica da neko nekog gura
mozda i gura neko ali nece imat fajde sigurno![]()
![]()
Stvarno smiješno,al' eto neka ti bude.
Za info: stara mi je na listi SDA u jednom gradu
nisam na tebe uopce mislio
"ti" nije bilo u funkciji licne zamjenice za drugo lice, nego je bilo kao pokazna
da je bila verbalna komunikacija skonto bi da ne mislim na tebe uopce
-
gradjaninSa
jedini drugačiji plakati su mali LDS ovi plakati
(šestar crta kvadrat, biljka raste sa strane saksije, ...)
ali to su plakati za moderne i kulturne ljude koji misle,
a ne za većinu koja će odlučiti izbore.
-
Dezze
@hakhak wrote:SDP ti se gadi???????????????????mickyK wrote:Mislim da komunisti ovde dooosta prednjace u tome.Teufik iz Los Angelesa wrote:sve stranke.
Nisam puno primjecivao SDA i ostale nacinalne stranke. Nisam puno ukljucen u rasprave na forumu, ali ga cesto citam - pogotovo političke teme. Mislim da Lagumdžijini pioniri daju sve od sebe na ovom forumu. Da se razumijemo, nemam favorita među strankama, ali SDP mi se gadi, fujj fuj fuj.
E ako ti se oni gade, a ovi sto vladaju 15 godina ne, onda nešto s tobom nije u redu.
A za tvoju konstataciju da povdje ima plaćenika SDP-a, opet greška.
SDP-ovi simpatizeri većinom imaju kompjutere i surfaju dok birači SDA i SBiH zna se ko su. To je uglavnom ruralna, polupismena populacija.
E tu ti je i odgovor zašto na ovim forumima ima toliko onih koji ne misle da im je SDP sve ovo zakuhao.
A evo ti i jedan primjer: ustanovljeno je prema jednom istraživanju, da u državnim organima i institucijama, velika većina ne zna koristiti kompjuter (poslati mail i sl.)
A ti i dalje pričaj o SDP-u kao o glavnom krivcu za sve.
Ako već pričamo da na ovom forumu ima plaćenika, ti si mi najsumnjiviji. Iz tebe izbija avazovština.
Pusti ba i mickyK-ja i Teufika. Vidis da obojica ne zive u BiH, jos puni nacionalistickog sranja. Pljuju na SDP, komunizam im se ne svidja, Zlaja lopov, bla, bla, bla (a kad se vrlo dobro zna kome je u periodu 92-95 bio rat, a kome brat).... na Zapadu im napunili glavu kako je komunizam i socijalizam bljak, pa sad sve sto i malo lici na to, oni pljuju. A dok je nekima SDP placao da ih promoviraju po forumima, tada je valjao...sad valjda Haris ili Tihic placaju vise, pa su promijenili redove.....
Sto se tice racunara i koristenja istih, te ko su glasaci SDA, apsolutno se slazem s tobom....
-
Dezze
LDS-ovi plakati su fakat avangardni.... (zato nece ostvariti veliki uspjeh na izborima). Ali priznajem da su puno agresivniji nego sto su bili prije. I oni sad lijepe svoje plakate preko tudjih.... Velika pohvala na njihov racun zbog toga!gradjaninSa wrote:jedini drugačiji plakati su mali LDS ovi plakati
- suncica24
Svašta je dosada ovaj vilajet vidio: I ovakvih,i onakvih faca (od sponzorusica, manekenki poznatih po tome sto su poznate, fudbalera, kosarkasa glumaca i trenera, do likova sa ti proste recenice u rijecniku i glavom vecom od plakata), i poruka koje ni onaj koji ih je sastavljao ne razumije (tipa Lijanovica), i poruka izaslih iz 19 stoljeca (SDS-ova reklama), i preljepljivanja plakatima, gadjanja protivnickih kandidata, vezanja kandidata za bandere, drveca, postavljanje likova i lica nebu pod oblake, natpisa po cestama i tunelima (ko da ko tu stogod i vidi), svega i svacega smo se nagledali, ali ja jos ovo ne vidjeh.
Ovoliki bezobrazluk. SBIH je, ocigledno puna pokradenih para, zakupila sva moguca mjesta za plakatiranje po gradu. Ali ni to im nije bilo dosta. Pa su poceli postavljati "city light-ove" i kud treba i kud ne treba. Ali im ni to ne bi dosta. Pa pocese postavljati i velike panoe za jumbo plakate. I sve to nekako i razumijem. Ali postaviti pano ispred panoa, na pola metra razdaljine, tako da se plakat onog iza ne vidi, to jos nigdje ne vidjeh i ne cuh da se dogodilio. I sad treba da glasam za SBIH i Zlatka Petrovica koji je dozvolio takav bezobrazluk i manipulaciju javnim i privatnim vlasnistvom. Pa koje budale misle da smo?! Jos samo da totalno zavladaju (ne mogu napisati "dodju na vlast" jer ti ne silaze sa vlasti), pa da mi pred slijedece izbore, onako, bez pitanja, i po stanu koji plakat polijepe.
Stvarno, svasta. I stvarno, ima li ko da kaze: Dosta!
Ovoliki bezobrazluk. SBIH je, ocigledno puna pokradenih para, zakupila sva moguca mjesta za plakatiranje po gradu. Ali ni to im nije bilo dosta. Pa su poceli postavljati "city light-ove" i kud treba i kud ne treba. Ali im ni to ne bi dosta. Pa pocese postavljati i velike panoe za jumbo plakate. I sve to nekako i razumijem. Ali postaviti pano ispred panoa, na pola metra razdaljine, tako da se plakat onog iza ne vidi, to jos nigdje ne vidjeh i ne cuh da se dogodilio. I sad treba da glasam za SBIH i Zlatka Petrovica koji je dozvolio takav bezobrazluk i manipulaciju javnim i privatnim vlasnistvom. Pa koje budale misle da smo?! Jos samo da totalno zavladaju (ne mogu napisati "dodju na vlast" jer ti ne silaze sa vlasti), pa da mi pred slijedece izbore, onako, bez pitanja, i po stanu koji plakat polijepe.
Stvarno, svasta. I stvarno, ima li ko da kaze: Dosta!