Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Johnny071

#1126 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Johnny071 »

naravno da ce doci, a nece biti odsustva ni medija.
amrica

#1127 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by amrica »

+1
Bistra_boza

#1128 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Bistra_boza »

Hoce li iko napisati sta bi na protestu?
amrica

#1129 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by amrica »

malo nam je jedan tasim, treba nam tasim po glavi stanovnika, da nas samara, svaki dan vise puta.... :x

Jos nam je dobro sta smo zasluzili.
Bistra_boza

#1130 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Bistra_boza »

amrica wrote:malo nam je jedan tasim, treba nam tasim po glavi stanovnika, da nas samara, svaki dan vise puta.... :x

UUUUUUUUUUU amrice sto si razocarana i ljuta?
  • :run:
zlatiborka

#1131 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by zlatiborka »

Bistra_boza wrote:
amrica wrote:malo nam je jedan tasim, treba nam tasim po glavi stanovnika, da nas samara, svaki dan vise puta.... :x

UUUUUUUUUUU amrice sto si razocarana i ljuta?
  • :run:
Ne bila ona ljuta, od zenskinja smo bile nas dvije i 3 momka od kojih je jedan bio pozivac na proteste!

Nista onda, ako vam je dobro zelim vam ugodan vikend..... :run:
neprilagodjena

#1132 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by neprilagodjena »

Zao mi je sto je tako proslo.
piupiu

#1133 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by piupiu »

Glavu gore. 9. maj. Dan kapitulacije je l' ono bi? :wink:
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 28/05/2015 09:05, edited 2 times in total.
ružmarin-a

#1135 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by ružmarin-a »

Ja rekoh juče da bih došla, ali za okupljanje nije znalo puno ljudi...

Na kojinačin su zapravopotencijalne pridošlice uopće obavještene? Samo posjetitelji foruma/ove teme?

Treba da se pošalje u pisanoj formi obavjest o održavanju mirnih protesta, protestna nota i sl, i da se najavi na vijestima, da narod zna da bi se odazvao...
Iz najbolje namjere ovo pišem, a ne just like that, nisam nikada imala priliku biti organizator nečeg sličnog niti je to moj fah, ali se zna neki redoslijed koraka da bi se održali protesti, a protestanata bi zasigurno bilo, svi su ogorčeni i treba jednom reći glasno i jasno DOSTA!

Kako su lijepo najavili u HR proteste na Trgu Bana Jelačića za 1. maj kao protest protiv vlasti i stezanja kaiša7remena

Ako griješim, što se tiče pobrojanog, molim ispravite/napadajte
lukavac

#1136 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by lukavac »

Ako se neko sjeca filma "Zitije Brajanovo" ili "Brajanov zivot" od Monty Pajtonovaca, vjerno je ilustrovana slika naseg danasnjeg drustva.
Narodni front Judeje, Judejanski narodni front, Front naroda Judeje, itd.
Helem, za one koji film nikad nisu gledali, svi mrze Rimljane i zele ih izvan svoje Judeje, ali nazalost vise od Rimljana ne podnose jedni druge.
Na taj nacin su ih Rimljani handrili i narednih stotinjak godina.
Zao mi je, ja ne znam, a volio bih cuti nekoga sa idejama kako se izvuci.
Za proteste sam sto posto, ali sasvim sigurno ne ovako kako je to ovdje pokusano.
Ne ljutite se na ljude koji nisu dosli. Protesti ne smiju sami sebi biti cilj, a ovdje je napravljeno upravo to.
Za one koji misle da grijesim, to je njihovo pravo. Kao sto je i moje da i dalje mislim na ovaj nacin.
Ostajte mi zdravo Bosanci i Hercegovci i iskreno se nadam da ce nam se uskoro desiti nesto pozitivno, pokrenuto od nas samih.
Kao sto rece jedna forumasica iznad, ja nisam od tog profila ljudi, nisam taj pokretac, ne znam kako to treba izvesti, ali znam kako ne treba.
Ne shvatite ovo kao negativnu kritiku, vise kao dobronamjeran poziv da se nesto promijeni.
zlatiborka

#1137 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by zlatiborka »

lukavac wrote:Ako se neko sjeca filma "Zitije Brajanovo" ili "Brajanov zivot" od Monty Pajtonovaca, vjerno je ilustrovana slika naseg danasnjeg drustva.
Narodni front Judeje, Judejanski narodni front, Front naroda Judeje, itd.
Helem, za one koji film nikad nisu gledali, svi mrze Rimljane i zele ih izvan svoje Judeje, ali nazalost vise od Rimljana ne podnose jedni druge.
Na taj nacin su ih Rimljani handrili i narednih stotinjak godina.
Zao mi je, ja ne znam, a volio bih cuti nekoga sa idejama kako se izvuci.
Za proteste sam sto posto, ali sasvim sigurno ne ovako kako je to ovdje pokusano.
Ne ljutite se na ljude koji nisu dosli. Protesti ne smiju sami sebi biti cilj, a ovdje je napravljeno upravo to.
Za one koji misle da grijesim, to je njihovo pravo. Kao sto je i moje da i dalje mislim na ovaj nacin.
Ostajte mi zdravo Bosanci i Hercegovci i iskreno se nadam da ce nam se uskoro desiti nesto pozitivno, pokrenuto od nas samih.
Kao sto rece jedna forumasica iznad, ja nisam od tog profila ljudi, nisam taj pokretac, ne znam kako to treba izvesti, ali znam kako ne treba.
Ne shvatite ovo kao negativnu kritiku, vise kao dobronamjeran poziv da se nesto promijeni.
Rekao si sve sto treba, nemam sta dodati.....

Povlacim se podforuma POLITIKA na nekoliko mjeseci, da ocuvam svoje dusevno zdravlje, mozda cu citati tu i tamo, ali necu nista napisati. Pa i sto bih, ja nisam pravnik, ne znam se izrazavati pravnickim terminima, proglasili su me ljutim islamofobom jer sam rekla SVOJE misljenje o oblacenju bosnjackih zena.

Prelazim na podforum KUCNI LJUBIMCI i NECENZURISANO
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#1138 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by KatarinaKosaca »

Povlacim se podforuma POLITIKA na nekoliko mjeseci, da ocuvam svoje dusevno zdravlje, mozda cu citati tu i tamo, ali necu nista napisati. Pa i sto bih, ja nisam pravnik, ne znam se izrazavati pravnickim terminima, proglasili su me ljutim islamofobom jer sam rekla SVOJE misljenje o oblacenju bosnjackih zena.
Ne moraš biti pravnik da imaš svoje mišljenje. Mene su proglasili Harisovom ljubavnicom, koja sjedi u ambsadi u Madridu, nacionalistom sa tim da nikad nisu otkrili koje sam nacionalnosti, pa šta.....

Meni je baš lijepo sa tobom diskutirati.
zijancer

#1139 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by zijancer »

Senad se upitao večeras tokom ce dnevnika..zašto se građani nisu uznemirili zbog samog slučaja koji se vodio protiv kučevića, jer je daleko teži i strašniji od ovoga šta se dogodilo pred sudom..
pa kada je tako, gdje je cijelo ovo vrijeme :? taj Famozni Udarni Prilog o slučaju kučević :?
a zna se talasati-i-te-kakko kad se hoće Image
clav

#1140 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by clav »

zijancer wrote:Senad se upitao večeras tokom ce dnevnika..zašto se građani nisu uznemirili zbog samog slučaja koji se vodio protiv kučevića, jer je daleko teži i strašniji od ovoga šta se dogodilo pred sudom..
pa kada je tako, gdje je cijelo ovo vrijeme :? taj Famozni Udarni Prilog o slučaju kučević :?
a zna se talasati-i-te-kakko kad se hoće Image
Bio je na 60 minuta prilog o Tasimu, onda kada su bili aktuelni razgovori izmedju Saje i Gasija. Medjutim tada je bio ''nevin dok se ne dokaze suprotno''.
zijancer

#1141 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by zijancer »

senad hadzifejzovic je postavio pitanje
i on je urednik sa debelim terminom
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#1142 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by PipiDugaDevetka »

Kako i gdje nabaviti oružje?

Ima li samoorganizovanih, spremnih na sve da mi pomognu jer tasimi iz sektora fk đerzelez mi prijete.

Znam ja da i ''drotovi'', i tasimi, i tasimovi kurčevići,...čitaju ovo.
Penziju sam zaradio kod ''drotova'' radeći neke sporedne poslove.

Jednostavno, trebao bi mi neko sposoban i spreman na sve da ide samnom u osinje gnijezdo. Dobio sam pismo - poziv da odem. Policija mi ne treba.
Last edited by PipiDugaDevetka on 26/04/2009 08:35, edited 1 time in total.
Brisbane

#1143 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Brisbane »

Da se to ovdje desilo kako bi ga "iz teasirali ", mozda bi se i pistolj se izvukao.
Sto ga ne izruce Italiji ili ko ga vec trazi.
Svu imovinu oduzet mafiji, i njihovoj siroj familiji, kumovima, prijateljima kao sto se radi u modernom svijetu.
Pa neka dokazu kako su zaradili.
Ali sustina je da tuzilastvo treba raditi predano i optuziti glavesine.
Ili jos bolje ponuditi TAsimu da ih optuzi umjesto Helektricne stolce!
Iduce 10 godina samo treba praviti auto-put i zatvore...
23.03.1986

#1144 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by 23.03.1986 »

Mozel mi neko rec ko je uopste taj Tasim???? Nekontam sto je dzabe zenu udarijo!!! :x
*mima*

#1145 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by *mima* »

23.03.1986 wrote:Mozel mi neko rec ko je uopste taj Tasim???? Nekontam sto je dzabe zenu udarijo!!! :x

Jel to ozbiljno pitas? :shock:
Hladan kao led

#1146 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Hladan kao led »

mima wrote:
23.03.1986 wrote:Mozel mi neko rec ko je uopste taj Tasim???? Nekontam sto je dzabe zenu udarijo!!! :x

i ja se pitam iskreno da ti kazem 8-)
zlatiborka

#1147 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by zlatiborka »

Hladan kao led wrote:
mima wrote:

i ja se pitam iskreno da ti kazem 8-)
Ne pitajte se vise, siledzija i mrcina se nije mogao suzdrzati da zeni, tetki djevojke koja je bila jedna od njegovih zrtava, spuca samar da je obori na zemlju! Ne pitajte se kako i zasto je kreten to uradio!

Moglo mu se jer ima zastitu u vlasti koja je mafijaska. Ne bi oni njega uopste ni uhapsili da se narod nije pobunio i digao galamu, morali su u 3 sata u noci da ga spenglaju i odvedu u bajbokanu.

Kazem vam, policija, SIPA i ostali kurci-palci citaju ovaj forum, narod se digao i te noci je ovdje kljucalo od bijesa gradjana koji su maltene bili spremni da sami uzmu pravdu u svoje ruke.
Hladan kao led

#1148 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Hladan kao led »

zlatiborka wrote:

Ne pitajte se vise, siledzija i mrcina se nije mogao suzdrzati da zeni, tetki djevojke koja je bila jedna od njegovih zrtava, spuca samar da je obori na zemlju! Ne pitajte se kako i zasto je kreten to uradio!

Moglo mu se jer ima zastitu u vlasti koja je mafijaska. Ne bi oni njega uopste ni uhapsili da se narod nije pobunio i digao galamu, morali su u 3 sata u noci da ga spenglaju i odvedu u bajbokanu.

Kazem vam, policija, SIPA i ostali kurci-palci citaju ovaj forum, narod se digao i te noci je ovdje kljucalo od bijesa gradjana koji su maltene bili spremni da sami uzmu pravdu u svoje ruke.
ako citaju forum trebamo pripazit na pisanje 8-) licno nikog ne vrijedjam i nema potrebe da mi se upada u kucu u tako sitne sate :thumbup:
lopta

#1149 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by lopta »

zlatiborka wrote: Ne pitajte se vise, siledzija i mrcina se nije mogao suzdrzati da zeni, tetki djevojke koja je bila jedna od njegovih zrtava, spuca samar da je obori na zemlju! Ne pitajte se kako i zasto je kreten to uradio!

Jasta bi, kljucalo na forumu, :-) , nije SIPE bilo u tramvaju kad je zboden djecak, pa niko prstom da mrdne.
Kakav je narod bolju vlast nije ni zasluzio.
MOSTARAC_

#1150 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by MOSTARAC_ »

kakva država takvo i sve ostalo.....tuga, jad i čemer! :-x
Post Reply