No comentCipelguz wrote:Najsladje je piche kad mu dlaka niche
Prava ljubav godine ne broji? ili...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- mentol girl
#951 Re: ***mladje je sladje**;)
-
*mima*
#952 Re: ***mladje je sladje**;)
JThomas wrote:čuj priče mlađe je slađe, pa efektivno ste vršnjaci jebote...
Pa ni ja ne kontam naslov teme......oni su vrsnjaci.
- bubavi1
#953 Re: ***mladje je sladje**;)
Nahodale se do tih 30 pa sad uzmi sta ti nudi!! zalosno!! a to je svugdje tako, vani zene i otimaju ljude pa ih navode da prevare suprugu kako bi sebi zadovoljile fantazm!!Lucie wrote:mislim da dosta zena radi fizicke posloveuzput i radjaju djecu i brinu se za kucu
ali nije to tema
ovo je pravo tuzno, upoznala sam mnogo bosanki sto uletelo u svaki brak samo da nji svet negleda cudno posle sjede kod nana i bula da njima gledaju fildzan i gataju srecu i one jadnice stare u nesretnom zivotu :-(((
- Soul_Sista
#954 Re: ***mladje je sladje**;)
Code: Select all
Spominjes zenu od 30 koja se zabavlja s mladim, eto uzmi sjajne zvijezde, Madonna, Moore itd, svaka s mladjim, nijedna ne ostaje dugo s njima, sto? samo sto su im TOYBOY a za ozbiljne veze nemaju musterije...godine ucinile svoje!
Kasno je kopat u svojim 30, pogotovo u BIH gdje je ostalo ono da su zene sumljive ako jos nisu udate!! Jedina solucija, otici u inostranstvu...- bubavi1
#955 Re: ***mladje je sladje**;)
nemam pojmaSoul_Sista wrote:..jel ovo neka nova stvar sa rapida?Code: Select all
Spominjes zenu od 30 koja se zabavlja s mladim, eto uzmi sjajne zvijezde, Madonna, Moore itd, svaka s mladjim, nijedna ne ostaje dugo s njima, sto? samo sto su im TOYBOY a za ozbiljne veze nemaju musterije...godine ucinile svoje! Kasno je kopat u svojim 30, pogotovo u BIH gdje je ostalo ono da su zene sumljive ako jos nisu udate!! Jedina solucija, otici u inostranstvu...pjesma o sumnjivim i neudatim zenama
![]()
- Cipelguz
#956 Re: ***mladje je sladje**;)
mentol girl wrote:No comentCipelguz wrote:Najsladje je piche kad mu dlaka niche...pedofilcino
![]()
- mentol girl
#957 Re: ***mladje je sladje**;)
Cipelguz wrote:mentol girl wrote:No comentCipelguz wrote:Najsladje je piche kad mu dlaka niche...pedofilcino
![]()
![]()
- Lucie
#958 Re: ***mladje je sladje**;)
jao jadan otiman muskarac od zle stare zene koji se toliko brani da svoju savrsenu suprugu prevariNahodale se do tih 30 pa sad uzmi sta ti nudi!! zalosno!! a to je svugdje tako, vani zene i otimaju ljude pa ih navode da prevare suprugu kako bi sebi zadovoljile fantazm!!
neznam u kom svetu to ti zivis ali moje frendice se do 26 patile sa magisterskim do 3O gradile karieru i sada istina se razgledaju su to predivne zene, koje znaju sta zele i mogu birati i hvala bogu slobodnih muskaraca koje su zivjeli istim nacinom puna evropa. nije svako se zenio do 25 i do 3O se nesretno razvodio eeee sory bio kidnapovan on neke prostakuse
e zvala me frendica Goldie Hown i kaze da brak sa o 8 godina mladjim muskarcom njoj savrseno ide mnogo godina
- mentol girl
#959 Re: ***mladje je sladje**;)
A da pročitaš cjeli post na pocetku i malo ostale postove bilo bih ti jasnije, ovako..........mima wrote:I ti stavila naslov.......mladje je sladje.....nidje veze.............Kakva razlika? Godina izmedju vas????????? Ne kontam.....jel ti stvarno mislis da su na forumu sve budale?
-
*mima*
#960 Re: ***mladje je sladje**;)
mentol girl wrote:A da pročitaš cjeli post na pocetku i malo ostale postove bilo bih ti jasnije, ovako..........mima wrote:I ti stavila naslov.......mladje je sladje.....nidje veze.............Kakva razlika? Godina izmedju vas????????? Ne kontam.....jel ti stvarno mislis da su na forumu sve budale?
A sta da procitam? Tebi da 22 a njemu 21.....I dje je tu mladje?
- mentol girl
#961 Re: ***mladje je sladje**;)
mima wrote:mentol girl wrote:A da pročitaš cjeli post na pocetku i malo ostale postove bilo bih ti jasnije, ovako..........mima wrote:I ti stavila naslov.......mladje je sladje.....nidje veze.............Kakva razlika? Godina izmedju vas????????? Ne kontam.....jel ti stvarno mislis da su na forumu sve budale?
A sta da procitam? Tebi da 22 a njemu 21.....I dje je tu mladje?
Pa mladji je godinu dana tj. 22-21=1 kapiras sada??
Posto zene ranije sazrevaju,da li to znaci da treba da traze starijeg muskarca,ili je najbolje biti sa muskarcem koji je vrsnjak??Mozda mladji?
Kakva su vasa iskustva"......
- bubavi1
#962 Re: ***mladje je sladje**;)
Jesili procitala jedan od mojih zadnji komentara, izgleda nisi, kazem, one koe su zavrsile skolu ranije ne cekaju 30 da se udaju, a one koje imaju obavezu oko faksa traze prvo da sebi poslovnu situaciju obezbjede, nije isti prioritet u zivotu...A zena koje zavrsavaju Magistarski..nazalost, nema ih mnogo!!Lucie wrote:jao jadan otiman muskarac od zle stare zene koji se toliko brani da svoju savrsenu suprugu prevariNahodale se do tih 30 pa sad uzmi sta ti nudi!! zalosno!! a to je svugdje tako, vani zene i otimaju ljude pa ih navode da prevare suprugu kako bi sebi zadovoljile fantazm!!![]()
jao zloce sveta
![]()
![]()
![]()
neznam u kom svetu to ti zivis ali moje frendice se do 26 patile sa magisterskim do 3O gradile karieru i sada istina se razgledaju su to predivne zene, koje znaju sta zele i mogu birati i hvala bogu slobodnih muskaraca koje su zivjeli istim nacinom puna evropa. nije svako se zenio do 25 i do 3O se nesretno razvodio eeee sory bio kidnapovan on neke prostakuse![]()
![]()
![]()
e zvala me frendica Goldie Hown i kaze da brak sa o 8 godina mladjim muskarcom njoj savrseno ide mnogo godina![]()
![]()
A za prvo pitanje, u kojem svijetu zivim? U Europi
-
*mima*
#963 Re: ***mladje je sladje**;)
Joj razlike...21..22....vi ste vrsnjaci. To ti iskusna sa 22 a on balavac sa 21.....nidje veze.....
- mentol girl
#964 Re: ***mladje je sladje**;)
Slazem se sa tobom, nije svima cilj udati se i to je to, meni je prvenstveno fax, pa ostalo...A nemam nista protiv ovih sto se odluce za udaju, svako sam sebi kroji zivotni put..bubavi1 wrote:Jesili procitala jedan od mojih zadnji komentara, izgleda nisi, kazem, one koe su zavrsile skolu ranije ne cekaju 30 da se udaju, a one koje imaju obavezu oko faksa traze prvo da sebi poslovnu situaciju obezbjede, nije isti prioritet u zivotu...A zena koje zavrsavaju Magistarski..nazalost, nema ih mnogo!!Lucie wrote:jao jadan otiman muskarac od zle stare zene koji se toliko brani da svoju savrsenu suprugu prevariNahodale se do tih 30 pa sad uzmi sta ti nudi!! zalosno!! a to je svugdje tako, vani zene i otimaju ljude pa ih navode da prevare suprugu kako bi sebi zadovoljile fantazm!!![]()
jao zloce sveta
![]()
![]()
![]()
neznam u kom svetu to ti zivis ali moje frendice se do 26 patile sa magisterskim do 3O gradile karieru i sada istina se razgledaju su to predivne zene, koje znaju sta zele i mogu birati i hvala bogu slobodnih muskaraca koje su zivjeli istim nacinom puna evropa. nije svako se zenio do 25 i do 3O se nesretno razvodio eeee sory bio kidnapovan on neke prostakuse![]()
![]()
![]()
e zvala me frendica Goldie Hown i kaze da brak sa o 8 godina mladjim muskarcom njoj savrseno ide mnogo godina![]()
![]()
-
*mima*
#965 Re: ***mladje je sladje**;)
A sto se tice naslova teme.......mladje je sladje......naravno da je mladje sladje ali za neko kratko vrijeme...za provoda...za ispustanje ispusnih ventila.
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#966 Re: ***mladje je sladje**;)
Koliko sam ja shvatila ova djevojka ne pita o tome sto mislite o braku sa mladjim muskarcem, nego o vezi.... Ili pak misli da se udaje brzo za njega?
Kao sto je Mima rekla- pa nije neka razlika sad da se zbog toga lupa glava... 20 ili 21... 22 ili 23... 27 ili 28
... stvarno nije problem. Da si mi sad rekla da je razlika 13-14 godina pa bih se i zabrinula, ali ovako...
Osim toga nisu ni sve zene na istom stupnju mentalnog razvoja kad imaju isto godina, a tako nisu ni muskarci.... Vaznije je kako se slazete opcenito, koliko tolerisete mane jedni drugih nego koliko je kome bas godina. Ako tako pocnes, jos ces i krvna zrnca poceti brojati...
Ili ti je vec dosadio pa sad samo trazis razlog da ga se rjesis- pa ce biti to taj da je mladji?

Kao sto je Mima rekla- pa nije neka razlika sad da se zbog toga lupa glava... 20 ili 21... 22 ili 23... 27 ili 28
Osim toga nisu ni sve zene na istom stupnju mentalnog razvoja kad imaju isto godina, a tako nisu ni muskarci.... Vaznije je kako se slazete opcenito, koliko tolerisete mane jedni drugih nego koliko je kome bas godina. Ako tako pocnes, jos ces i krvna zrnca poceti brojati...
Ili ti je vec dosadio pa sad samo trazis razlog da ga se rjesis- pa ce biti to taj da je mladji?
- mentol girl
#967 Re: ***mladje je sladje**;)
anjusha wrote:Koliko sam ja shvatila ova djevojka ne pita o tome sto mislite o braku sa mladjim muskarcem, nego o vezi.... Ili pak misli da se udaje brzo za njega?![]()
Ma kakva udaja, po ko zna koji put moram naglasiti, da procitati moj prvi post tu je sve nevedeno, da zelim vase misljnje, i jeste li imali iskustva sa mladjim momkom/curom, kako to kod vas funkcionise??
-
IMME
#968 Re: ***mladje je sladje**;)
Zelena si jos, dok u tim godinama razliku od jedne godine vidis kao RAZLIKUmentol girl wrote: ja 22, a on 21, ja starija od momka godinu i sve super funkcioniše
Stvar individue (dob, iskustvo, etz.)mentol girl wrote:
slažete li se sa mnom da je mladje sladje ili...hmmm??![]()
![]()
licno - da, mladje je sladje
- Lucie
#969 Re: ***mladje je sladje**;)
bravo to i ja kazem.mima wrote:A sto se tice naslova teme.......mladje je sladje......naravno da je mladje sladje ali za neko kratko vrijeme...za provoda...za ispustanje ispusnih ventila.
onda ja zivim u nekoj drugoj evropi i hvala bogu biram drustvo kde brdo cura rade na skolovanju i na karieri. Moja najlepsa prijatelica je dosta mlada nekde oko 24. je top model i zaradiva gomilu para. sutra bi mogla se udavati za multimilionera, i znas sta ona radi. osim toga sta radi ona studira 2 fakulteta odjednomA zena koje zavrsavaju Magistarski..nazalost, nema ih mnogo!!
i nemislim da su vrsnjaci mislim da u globalu zene su mnogo starije po razmisljanju nego muskarci
- bubavi1
#970 Re: ***mladje je sladje**;)
E sad ti napadas sa drustvom, pa kakvo to drustvo ima razloga sa temom? jesili to nesto isfrustrirana pa navodis neke svoje divlje prijateljica sa Jetset-a? Poznajem i ja manekenke, i misice, isto mogu se udati za multimilijonera, jeli to sreca sto se moze za bogatog udati? ako tebi sreca= bogatstvo onda definitivno nemamo isto drustvo!!!Lucie wrote:bravo to i ja kazem.mima wrote:A sto se tice naslova teme.......mladje je sladje......naravno da je mladje sladje ali za neko kratko vrijeme...za provoda...za ispustanje ispusnih ventila.
onda ja zivim u nekoj drugoj evropi i hvala bogu biram drustvo kde brdo cura rade na skolovanju i na karieri. Moja najlepsa prijatelica je dosta mlada nekde oko 24. je top model i zaradiva gomilu para. sutra bi mogla se udavati za multimilionera, i znas sta ona radi. osim toga sta radi ona studira 2 fakulteta odjednomA zena koje zavrsavaju Magistarski..nazalost, nema ih mnogo!!
A za prvo pitanje, u kojem svijetu zivim? U Europi![]()
![]()
promjeni druzstvo mozda ces u mnogome promjeniti mislenje.
i nemislim da su vrsnjaci mislim da u globalu zene su mnogo starije po razmisljanju nego muskarci
Zivim i odrastao sam u velikom gradu u Europi, a ne gubim vremena sa bezveznim stvarima i hvaliti se da poznajem top modele i magistrate. Druzim se i ja s obrazovanim ljudima, i ponavljam opet da je rijec o osobama koje nemaju istu perspektivu u zivotu, jedne mladje zavrsavaju skolu i udaju se brze, druge imaju prioritet zavrsiti fax, posao sebi obezbjediti i tek onda se u brak staviti.
Nemoj se smatrati opet kazem, pametnija i naprednija sto ti je drustvo takvo, nisi ti maneken , jer nebi gubila vremena se diviti drugome...
Last edited by bubavi1 on 10/05/2009 16:29, edited 1 time in total.
- Cipelguz
#971 Re: ***mladje je sladje**;)
Lucie wrote:bravo to i ja kazem.mima wrote:A sto se tice naslova teme.......mladje je sladje......naravno da je mladje sladje ali za neko kratko vrijeme...za provoda...za ispustanje ispusnih ventila.
A za prvo pitanje, u kojem svijetu zivim? U Europi![]()
![]()
promjeni druzstvo mozda ces u mnogome promjeniti mislenje.

Jesi l za
- Cipelguz
#972 Re: ***mladje je sladje**;)
mima wrote:za ispustanje ispusnih ventila.
Imam ja jedan ventilic za ispushno ispush(t)avanje
- Lucie
#973 Re: ***mladje je sladje**;)
koji je tebi problem da si stalno napadnut??? kazes da nema puno cura koje studiraju ??? pa ja imam oko sebe takve pa kazem moras traziti drugo drustvo ??? sta je tu napadnuto???E sad ti napadas sa drustvom, pa kakvo to drustvo ima razloga sa temom?
napricao si tu puno gluposti kakostare zeeu 3O kidnapuju jadne muskarce od svih savrsneih zena i kako moraju uzeti ono sto ostalo i bla bla bla
covece sitaj sto pisem. ja bas jako jako postujem ovu curu je to nije neka glupaca koja oblaci haljine i trazi sto pre se udati ali naprotiv studira i jos dva faxa. ja jedva jedan savladala zato to naglsavam i divim se njoj. mnogo drugih bi vec lezalo kuci pored kolica i obezbeden zivot zauvjekjesili to nesto isfrustrirana pa navodis neke svoje divlje prijateljica sa Jetset-a? Poznajem i ja manekenke, i misice, isto mogu se udati za multimilijonera, jeli to sreca sto se moze za bogatog udati? ako tebi sreca= bogatstvo onda definitivno nemamo isto drustvo!!!
to uopste nije bila poneta ali ocigledno nevidis dalje od svog nosa.Zivim i odrastao sam u velikom gradu u Europi, a ne gubim vremena sa bezveznim stvarima i hvaliti se da poznajem top modele i magistrate.
- black
#974 Re: ***mladje je sladje**;)
i sta kaze Goldie

- bubavi1
#975 Re: ***mladje je sladje**;)
Lucie, ti stvarno se pravis moderna, napredna, ali u stvari neznas komunicirati. Ja navodim primjere zena koje u svojim 30 godina, traze ozenjene jer su kvalitetni ljudi, stabilni i znaju sta hoce u zivotu to jest slozan zivot.
Navod o kidnapovanju, nisam ja spomenuo vec sam rekao da se udvaraju tim ozenjenim.
To sto navodis da poznajes masu zena koje su zavrsile fakultet itd, mozes govoriti za tu zemlju u kojoj zivis, ja pocinjem s statistike da u BIH ima samo 2.7% sa VSS, odbij od tih 2.7% momaka pa vidjeces koliko u stvarnosti ima djevojaka koje su fakultet zavrsile.
Zivis u zabludi nista drugo.
Divis se ljudima koji studiraju dva fakulteta, fino, divi se sebi u najmanju ruku, ostavi druge. Meni se takodjer ljudi dive, pa sta imam od toga, nista, znam sta sam, gdje sam, i koliki sam. A sta drugi misle o meni, ne utjece na moj zivot.
Radim puno radno vrijeme, studiram, idem na sport, imam porodicu, imam fino drustvo ( ne one sa Show "BUZA") da dalje ne nabrajam!!
A licno se ne osjecam napadnut samo reagiram na taj tvoj nacin komunikacije, koji je pun mrznje, napada, i ono fol ( ja sam moderna, prema tome, ti si zaostao, imas lose drustvo itd itd) Smatram da nisi na polozaju da nekome diktiras kako se treba ponasati, niti koje drustvo imati itd Ustvari idi kahvu pristavi bolje je za tebe!
Navod o kidnapovanju, nisam ja spomenuo vec sam rekao da se udvaraju tim ozenjenim.
To sto navodis da poznajes masu zena koje su zavrsile fakultet itd, mozes govoriti za tu zemlju u kojoj zivis, ja pocinjem s statistike da u BIH ima samo 2.7% sa VSS, odbij od tih 2.7% momaka pa vidjeces koliko u stvarnosti ima djevojaka koje su fakultet zavrsile.
Zivis u zabludi nista drugo.
Divis se ljudima koji studiraju dva fakulteta, fino, divi se sebi u najmanju ruku, ostavi druge. Meni se takodjer ljudi dive, pa sta imam od toga, nista, znam sta sam, gdje sam, i koliki sam. A sta drugi misle o meni, ne utjece na moj zivot.
Radim puno radno vrijeme, studiram, idem na sport, imam porodicu, imam fino drustvo ( ne one sa Show "BUZA") da dalje ne nabrajam!!
A licno se ne osjecam napadnut samo reagiram na taj tvoj nacin komunikacije, koji je pun mrznje, napada, i ono fol ( ja sam moderna, prema tome, ti si zaostao, imas lose drustvo itd itd) Smatram da nisi na polozaju da nekome diktiras kako se treba ponasati, niti koje drustvo imati itd Ustvari idi kahvu pristavi bolje je za tebe!