HAVANA wrote:Zamisli da tebi neko nabije carapu na glavu kad ides negdje,negdje...gdje ti je fino...
prakticni problemi prilikom djidjija-midjija
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
febo_acm
#226 Re: prakticni problemi prilikom djidjija-midjija
-
grbavica37
#227 Re: prakticni problemi prilikom djidjija-midjija
hej ljudi, djevojke... treba naci kondom pravi, ne valjaju ovi jeftini iz Konzuma....
ja sam platio kondom 5 eura, narucio iz njemacke iz sexy shoppa maksuz, nazubljeni sa nekim po sebi, ko cetka, ali mekano od gume... ja nisam ono vidio

ja sam platio kondom 5 eura, narucio iz njemacke iz sexy shoppa maksuz, nazubljeni sa nekim po sebi, ko cetka, ali mekano od gume... ja nisam ono vidio
- L.e.g
#228 Re: prakticni problemi prilikom djidjija-midjija
Da neces dimnjak pred zimu da cistis???grbavica37 wrote:hej ljudi, djevojke... treba naci kondom pravi, ne valjaju ovi jeftini iz Konzuma....
ja sam platio kondom 5 eura, narucio iz njemacke iz sexy shoppa maksuz, nazubljeni sa nekim po sebi, ko cetka, ali mekano od gume... ja nisam ono vidio![]()
![]()
-
grbavica37
#229 Re: prakticni problemi prilikom djidjija-midjija
ma ubio se za skidanje paucineL.e.g wrote:Da neces dimnjak pred zimu da cistis???grbavica37 wrote:hej ljudi, djevojke... treba naci kondom pravi, ne valjaju ovi jeftini iz Konzuma....
ja sam platio kondom 5 eura, narucio iz njemacke iz sexy shoppa maksuz, nazubljeni sa nekim po sebi, ko cetka, ali mekano od gume... ja nisam ono vidio![]()
![]()
-
Gospoda Ministarka
#230 Re: prakticni problemi prilikom djidjija-midjija
L.e.g wrote:Da neces dimnjak pred zimu da cistis???grbavica37 wrote:hej ljudi, djevojke... treba naci kondom pravi, ne valjaju ovi jeftini iz Konzuma....
![]()
Troyan je puno bolji od Durexa.
- lara b.
#231 Re: prakticni problemi prilikom djidjija-midjija
joj odgovora
znam to da osjecaj nije bas orginalan, ali to je ipak sitnica...
mene vise zanima jel to samo zbog osjecaja ili vam smeta zbog neceg ozbiljnijeg /spada, zulja ili ne znam sta moze biti.../...
uglavnom moj bivsi je uvijek koristio kondom, nikada se nije bunio...i uvijek nam bilo za 10
ovaj sadasnji nece ni pod razno... svakakve gluposti smislja...nervira me...pa zato me zanima misljenje vecine
mene vise zanima jel to samo zbog osjecaja ili vam smeta zbog neceg ozbiljnijeg /spada, zulja ili ne znam sta moze biti.../...
uglavnom moj bivsi je uvijek koristio kondom, nikada se nije bunio...i uvijek nam bilo za 10
ovaj sadasnji nece ni pod razno... svakakve gluposti smislja...nervira me...pa zato me zanima misljenje vecine
-
harisaga
#232 Re: prakticni problemi prilikom djidjija-midjija
Raja,ja se zalio nesto da mi smeta kondom,onda neki dan vidio da brat koristi extra safe XDDD.I to ih trosi frajer nenormalno.Imam osjecaj kad bi guz** sa extra safe durexom,da bi zaspo xD.Isto ko da u opanak guras ;:D
- pustopoljina
#233 Re: prakticni problemi prilikom djidjija-midjija
lara b. wrote:joj odgovoraznam to da osjecaj nije bas orginalan, ali to je ipak sitnica...
mene vise zanima jel to samo zbog osjecaja ili vam smeta zbog neceg ozbiljnijeg /spada, zulja ili ne znam sta moze biti.../...![]()
![]()
svi oni fino koriste kondom, ako im je do sexa. samo se ovdje prenemazu.
pa u seksu mozes uzivati kad si siguran, kad si i od bolesti zasticen, a ne samo da ne napravis dijete. ove ozenjene kontam, to je druga prica, ali neki momak da izvodi bijesne gliste, a nesto sitno s curom- setaj. nije tebi stalo, druze.
HPV je zivi shit i nikome za pozeljeti, nazalost- nisu muskarci ti koji obole, nego zene neodgovornih budala.
znam lika, nikad mu nije problem bio doci do zenske...imao je i po nekoliko odjednom...nikad susa...ali i zbog sebe i zbog njih- uredno: kondom.
i nema zime.
-
detroit-mercy
#234 Re: prakticni problemi prilikom djidjija-midjija
Hebel ko sta na ovom forumu ili samo pricate
.
- citroen
#235 Re: prakticni problemi prilikom djidjija-midjija
ovo drugo!!!!!detroit-mercy wrote:Hebel ko sta na ovom forumu ili samo pricate.
-
melissa1
#236 Re: prakticni problemi prilikom djidjija-midjija
M
Last edited by melissa1 on 18/11/2011 13:47, edited 1 time in total.
-
Gospoda Ministarka
#237 Re: prakticni problemi prilikom djidjija-midjija
melissa1 wrote:Meni je najgore kad smo u autu, ja na koljenima, pa me malo gurne a ja se ne držim pa lupim nosom u staklo
- kokuz_sa
#238 Re: prakticni problemi prilikom djidjija-midjija
pa otvori sibermelissa1 wrote:Meni je najgore kad smo u autu, ja na koljenima, pa me malo gurne a ja se ne držim pa lupim nosom u staklo
-
Gospoda Ministarka
#239 Re: prakticni problemi prilikom djidjija-midjija
.
Last edited by Gospoda Ministarka on 18/01/2012 12:59, edited 1 time in total.
- kokuz_sa
#240 Re: prakticni problemi prilikom djidjija-midjija
ma gdjes toGospoda Ministarka wrote:Ne znam zasto ne izade van k'o covjek, bar dok je jos toplo. Ne guzvate se unutra, uzmes zadnje sjediste samo za sebe, a on vani ima i ljepsi pregled okoline.kokuz_sa wrote:pa otvori sibermelissa1 wrote:Meni je najgore kad smo u autu, ja na koljenima, pa me malo gurne a ja se ne držim pa lupim nosom u staklo
sta znas gdje parkiraju auto..ako je pored onog kontejnera kod RTV doma na parkingu..onda ne mogu vani..hem smrdi smece a i ima raja iz hotela Saraj fin pogled
-
Gospoda Ministarka
#241 Re: prakticni problemi prilikom djidjija-midjija
.
Last edited by Gospoda Ministarka on 18/01/2012 12:59, edited 1 time in total.
-
grbavica37
#242 Re: prakticni problemi prilikom djidjija-midjija
a na kojem parkingu?? da dodjemo da pogledamomelissa1 wrote:Meni je najgore kad smo u autu, ja na koljenima, pa me malo gurne a ja se ne držim pa lupim nosom u staklo
-
febo_acm
#243 Re: prakticni problemi prilikom djidjija-midjija
Ama jednostavno, nije to to. To ti je isto ko da igraš fudbal u vojničkim čizmama, udaraš loptu a ništa ne osjetiš. Plus, na neke to ne djeluje pozitivnolara b. wrote:joj odgovoraznam to da osjecaj nije bas orginalan, ali to je ipak sitnica...
mene vise zanima jel to samo zbog osjecaja ili vam smeta zbog neceg ozbiljnijeg /spada, zulja ili ne znam sta moze biti.../...![]()
![]()
- janje_
#244 Re: prakticni problemi prilikom djidjija-midjija
mokosh wrote:Uhhh...
4. kad zaboravi da skine sat, pa mi se kosa zapetlja
pa nije puno, 4stavke
ovo mi se jednom u ranoj karijeri desilo i od tada u kompletno skidanje se podrazumijeva i sat i prsten i naocare.. to je za mene onda apsolutno golcat..
- sladak_ko_med
#245 Re: prakticni problemi prilikom djidjija-midjija
gdje je ona što lupi nosem o staklo
nisam nešto skontao 
- kritichar
#246 Re: prakticni problemi prilikom djidjija-midjija
hoces da ti docara?sladak_ko_med wrote:gdje je ona što lupi nosem o staklonisam nešto skontao
- sladak_ko_med
#247 Re: prakticni problemi prilikom djidjija-midjija
nisam jedan dioSa_dy wrote:Ta nisi stonto?sladak_ko_med wrote:gdje je ona što lupi nosem o staklonisam nešto skontao
-
febo_acm
#248 Re: prakticni problemi prilikom djidjija-midjija
Oni koji nisu na ti sa DurexomSa_dy wrote:Koji su ti neki?AMD wrote:Ama jednostavno, nije to to. To ti je isto ko da igraš fudbal u vojničkim čizmama, udaraš loptu a ništa ne osjetiš. Plus, na neke to ne djeluje pozitivno![]()
-
febo_acm
#249 Re: prakticni problemi prilikom djidjija-midjija
Da editujem post?

- Kaotic
#250 Re: prakticni problemi prilikom djidjija-midjija
Potpisujem hahahahhadebelimedo wrote:kad sam pijan, pa nema sanse da svrsim (a slomih se), naravno one se ne zale