Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
omega369 wrote: ↑10/05/2020 01:52
A sto covjeka.prepadate i kvarite mu snove. Cipni ti njega buraz, sta fali, nije od secera ako ne bude valjalo na sevis, pod garancijom je svakako
Jes vala, ko kad bi uhvatili dobru koku pa nikako da se skoncentrisu u toku noci, pa ne ide haha.
Jasta, rece mi poznanik da je primjetno kada je stavio, kako je stavio nije skidao ok mu je sve radilo.
luka78 wrote: ↑10/05/2020 16:57
Eto ne znam, za 130 eura koliko ga mogu dobiti mapiran za moj motor, mislim da cu uzeti. Valjda cu primjetiti tu razliku u voznji
Ja bi to radio samo na autu kojeg mi nije zao ni da se zapali. U prevodu,star preko 10 godina,bar 2/3 vijeka u kilometrima je presao,planiras da ce ispustiti dusu za max cca 5 godina.
Seyfo wrote: ↑10/05/2020 19:05
Ja bi to radio samo na autu kojeg mi nije zao ni da se zapali. U prevodu,star preko 10 godina,bar 2/3 vijeka u kilometrima je presao,planiras da ce ispustiti dusu za max cca 5 godina.
Jbga, ovaj DTE System je u Njemackoj na ozbiljnom glasu, nije smece nekakvo...
na jos 5 stranica ista cijena,isti rezultati predvidjeni..a to znaci genericka mapa bez finih postavki i prilagodjenja datom autu
taj motorcic je ionako pod stresom fabricki ali eto probaj,samo budi spreman na sve,pa i da ulje mijenjas nesto cesce..
na jos 5 stranica ista cijena,isti rezultati predvidjeni..a to znaci genericka mapa bez finih postavki i prilagodjenja datom autu
taj motorcic je ionako pod stresom fabricki ali eto probaj,samo budi spreman na sve,pa i da ulje mijenjas nesto cesce..
Hm, koliko mi se cini DTE se radi za svako auto namjenski. Ovaj box se moze remapirati 3 puta nakon kupovine, onda se placa remap. U originalnom racunu, pise za Qashqai 1.2. A jbga, pod ganrancijom ce mi biti jos 3 godine, tako da to ne brinem...