Meni lično to je pomalo degutantno, ali što ljudi i sto ćudi.
Uglavnom ja ti zelim lijepe penzionerske dane tamo, a vjerovatno i ostali forumaši.
Tema je povratak u Bosnu a ne " pohvalite egzotične destinacije koje ste posjetili" i uzgred sebe.
Mislim ono osoba si koja boravak na Tajlandu moze si priuštiti
Ja volim sarajevske ćevape više nego hiljadu njihovih poluzivih egzotičnih jela.
Čak mi je i klima i onaj sarajevski smog drazi a pogotovo ljudi.
Moja mahala i moja raja.
Šta ja imam zajedničko s nekim Tajlandjanima molim te?
Ni kulturu, ni mentalitet, ni kuhinju.. Apsolutno ništa ..
To ne znači da Tajlandjani nisu fini ljudi nego je skorojevićki uporedjivati zemlju gdje si bila na ljetovanju sa sopstvenom domovinom, zavičajem i ljudima.
I to na štetu zemlje iz koje dolaziš i potječeš odnosno BiH.
Sta misliš da ovo neko pročita na stranom forumu?
Pokondirena bosanska tikva prva epizoda. Kod nas pojedince da pošalješ u Somaliju ili Ruandu našli bi prednost i tim drzavama u odnosu na BiH.
Na kraju ovo je posebno porazno kad su osobe poput tebe u pitanju.Ovo je moj zadnji post o thajlandu jer je tesko objasniti nesto sto osjecas kad si tamo..a ja znam za taj osjecaj i stvarno je lijep..priroda, klima...mi smo obicni smrtnici gdje uvijek idemo tamo gdje nam je lijepo ili ocekujemo bar da nam bude lijepo..od svih nacija na ovom svijetu malo je kao thajlandjana..iz jednog razloga sto thajlandjaninin NECE da ide iz svoje zemlje ma koliko bilo lose u njoj.jer thajlandjaninu su najpreca porodica i nema tih para za koje bi on se od te porodice odvojio..prije svega otac i mati su na PRVOM mjestu, na drugom dijete ako imas , trece su brat i sestra i na cetvrtom muz ili zena ... Thajlandjanina mozes odvesti i dati mu ne znam koliko para nece NIKAD biti sretan ako nije kod svoje familije..zato farangs kako thajlandani zovu strance ne mogu skoro nikad ozeniti thajlanjanku i odvesti je negdje vani da zivi sa njom jer ona to ne zeli..mozes probati ali garantujem 99% njih ce te napustiti u roku od nekoliko mjeseci i vratiti se kuci..zato svi stranci koji se zene sa thajlandjankama dolaze da zive na thajland jer brak sa thajlandjankom vani thajlanda je ne moguc..zato oni vise vole svoj patos na kojem spavaju u svojoj drzavi nego francuski krevet negdje vani..cudno ali istinio
Izvini na bezobraznoj iskrenosti.