Povodom svjedočenja Berke Zečevića - crtice

Post Reply
Asana

#326 Re: Povodom svjedočenja Berke Zečevića - crtice

Post by Asana »

E, pa ako предсједник Борачке организације РС Пантелија Ћургуз tvrdi da je Berko umjesan u postavljanje minskih naprava napijaci, sigurno je tako ...
Zna Pantelija.
:lol:
ultima_palabra

#327 Re: Povodom svjedočenja Berke Zečevića - crtice

Post by ultima_palabra »

Asana wrote:E, pa ako предсједник Борачке организације РС Пантелија Ћургуз tvrdi da je Berko umjesan u postavljanje minskih naprava napijaci, sigurno je tako ...
Zna Pantelija.
:lol:
Uz Pantelijine gluposti bi trebao da ide i onaj dobro poznati citat Dobrice Ćosića o lažima...
raketaš

#328 Re: Povodom svjedočenja Berke Zečevića - crtice

Post by raketaš »

Taman sam pomislio da je sve gotovo, i ne moram više pisat , legla je nakakva plaketa Sarajevskog kantona i pomislio sam hajde nešto se dešava , ide nešto pozitivno , možda i ovi mudonje na federalnom nivo nešto skontaju , pa legne neka federalna kolajna .

E onda me razljuti neki drkađija na srpskom forumu , kao nema aerosolnih bombi , ono nisu padale po Sarajevu, i to odšutim , a ide mi para na uši, ali kontam polako doći će maca na vratanca.

Kad danas bum , nije maca došla na vratanca , već olinjali mačor došao pred Haška vrata , a nisu mala bogme su velika i tko jednom tamo uđe može se slikat.

Mislim si , moj prijatelju , skupi snage, sve ove godine studija istraživanja i razvoja borbenih sustava su ti trebale da danas ili sutra u Hagu kažeš

" Časni suče , znam sve u aerosolnim bombama jer sam na tome radio magistarski , znam sve o bojnim otrovima korištenim u Srebranici jer smo to razvijali u PRETIS u"

I da upreš prstom u Ratka i kažeš on je taj čija je bila izvršna , a neka Hag dalje traži čija je bila zapovjedna.

a maca je ipak došla na vratanca , mic mic!!!
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#329 Re: Povodom svjedočenja Berke Zečevića - crtice

Post by Chmoljo »

raketaš wrote:Taman sam pomislio da je sve gotovo, i ne moram više pisat , legla je nakakva plaketa Sarajevskog kantona i pomislio sam hajde nešto se dešava , ide nešto pozitivno , možda i ovi mudonje na federalnom nivo nešto skontaju , pa legne neka federalna kolajna .

E onda me razljuti neki drkađija na srpskom forumu , kao nema aerosolnih bombi , ono nisu padale po Sarajevu, i to odšutim , a ide mi para na uši, ali kontam polako doći će maca na vratanca.

Kad danas bum , nije maca došla na vratanca , već olinjali mačor došao pred Haška vrata , a nisu mala bogme su velika i tko jednom tamo uđe može se slikat.

Mislim si , moj prijatelju , skupi snage, sve ove godine studija istraživanja i razvoja borbenih sustava su ti trebale da danas ili sutra u Hagu kažeš

" Časni suče , znam sve u aerosolnim bombama jer sam na tome radio magistarski , znam sve o bojnim otrovima korištenim u Srebranici jer smo to razvijali u PRETIS u"

I da upreš prstom u Ratka i kažeš on je taj čija je bila izvršna , a neka Hag dalje traži čija je bila zapovjedna.

:thumbup:
mahalas505

#330 Re: Povodom svjedočenja Berke Zečevića - crtice

Post by mahalas505 »

raketaš wrote:Taman sam pomislio da je sve gotovo, i ne moram više pisat , legla je nakakva plaketa Sarajevskog kantona i pomislio sam hajde nešto se dešava , ide nešto pozitivno , možda i ovi mudonje na federalnom nivo nešto skontaju , pa legne neka federalna kolajna .

Nisam bio upoznat da su se u Pretisu bavili i sa bojnim otrovima, ali nista ne iznenaduje.
Da li neko upoznat s trenutnim radom Berke Zecevica, da li ima nekih projekata poslije svih ovih zbivanja?
raketaš

#331 Re: Povodom svjedočenja Berke Zečevića - crtice

Post by raketaš »

Vidim da je forum zamro , ljetna vrućina ili zatišje pred buru ???
Skijaš

#332 Re: Povodom svjedočenja Berke Zečevića - crtice

Post by Skijaš »

raketaš wrote:Vidim da je forum zamro , ljetna vrućina ili zatišje pred buru ???
Zatišje, zatišje. Nego, znamo li na čemu profesor ovih dana ? Neki novi projekat ili ?
Sentinel

#333 Re: Povodom svjedočenja Berke Zečevića - crtice

Post by Sentinel »

I šta bi sa šestoaprilskom nagradom? Svi grlati na forumu. Sad čestitajte Žuji na nagradi.
nellington

#334 Re: Povodom svjedočenja Berke Zečevića - crtice

Post by nellington »

Ja sam kao ne-sarajlija proslijedio inicijativu domicilnim aktivistima početkom godine. Tu završava moja nadležnost.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#335 Re: Povodom svjedočenja Berke Zečevića - crtice

Post by JoseMujica »

raketaš keep it up :thumbup: jebote ko da Džamonju čitam
Post Reply