POTREBNA KRV !!!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

svakako_lud

#26 Re: POTREBNA KRV !!!

Post by svakako_lud »

Upravo mi javljaju da je krv HITNO potrebna,molimo sve koji su u mogućnosti da što prije odu u zavod za transfuziologiju Kantonalne bolnice Zenica.Potrebne su sve krvne grupe
Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#27 Re: POTREBNA KRV !!!

Post by Privatna poruka »

Jedno dijete je podleglo ...

FTV
Obuca9

#28 Re: POTREBNA KRV !!!

Post by Obuca9 »

saabsa

#29 Re: POTREBNA KRV !!!

Post by saabsa »

Na tranfuziologiji u Kantonalnoj bolnici Zenica nisu vise u mogucnosti da prime darovanu krv , svi kapaciteti su popunjeni .
Hvala svima koji su darovali krv .
Ostaje nam samo da se molimo da svi povrijedjeni prebrode krizu i da se sto prije oporave
Alkos

#30 Re: POTREBNA KRV !!!

Post by Alkos »

Veliko hvala Zenici (obicnim ljudima) i Robijasima! Zivoti mladih ljudi, djece su najpreci, jer svaki zivot je iznad klupskih boja i obiljezja, iznad tog rivalstva, glupog animoziteta...

Prije svega smo ljudi, pa se onda dijelimo prema boji koju volimo! Iskreno, ne sumnjam da bi bilo koji navijac u BiH postupio na isti nacin, bez obzira o kome sa radilo, jer navijaci su uvijek spremni pomoci!!! Obicni ljudi, kao vecina clanova raznih foruma i gradjana ovog grada, mogu dosta toga nauciti od pravih, iskrenih ultrasa. Navijaci redovno organizuju humanitarne akcije, daruju krv, pomazu u raznim akcijama, dok drugi samo znaju kenjati po raznoraznim forumima ne micuci prste od tastature!!
Zao mi je poginule majke i djeteta, jer su ni krivi ni duzni stradali, kao i mog brata i ostalih koji su zurili da stignu na utakmicu, bez potrebe. Iskreno se nadam da nece vise biti preminulih, te da ce se tesko ozlijedjeni uspjesno oporaviti.

RIP svim poginulima, iskreno saucesce njihovim porodicama, neka im dragi Bog da snagu da prebrode tesko razdoblje koje je pred njima... :( :( Stvarno mi je zao!!
Locked