Pa da ... i onda najebemo mi ostalicendlerbing wrote:Nije niko rekao da su svi...samo većina. Oko 87,6%.
Potrebe
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- edo_79
#151 Re: Potrebe
- cendlerbing
#153 Re: Potrebe
Vrijedi u dva pravcaedo_79 wrote:Pa da ... i onda najebemo mi ostalicendlerbing wrote:Nije niko rekao da su svi...samo većina. Oko 87,6%.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- edo_79
#154 Re: Potrebe
Zato i jesam rekao MI ostali ....cendlerbing wrote:Vrijedi u dva pravcaedo_79 wrote:Pa da ... i onda najebemo mi ostalicendlerbing wrote:Nije niko rekao da su svi...samo većina. Oko 87,6%.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- cendlerbing
#155 Re: Potrebe
To i dalje ne znači da Anastazija nije bila u pravu sa svime što je rekla. Nažalost, do zadnje riječi.
- edo_79
#156 Re: Potrebe
cendlerbing wrote:To i dalje ne znači da Anastazija nije bila u pravu sa svime što je rekla. Nažalost, do zadnje riječi.
- cendlerbing
#157 Re: Potrebe
Jel to tvoj način da kažeš, "jes, u pravu si"?

- Zejnep
#158 Re: Potrebe
potpisujemcendlerbing wrote:To i dalje ne znači da Anastazija nije bila u pravu sa svime što je rekla. Nažalost, do zadnje riječi.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#159 Re: Potrebe
Eto me za Maglaj 
- cendlerbing
#160 Re: Potrebe
Fala ti, same ćemo se mi odbranitTomahawk11 wrote:Eto me za Maglaj
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#161 Re: Potrebe
Nemojte ga samo po glavi...cendlerbing wrote:Fala ti, same ćemo se mi odbranitTomahawk11 wrote:Eto me za Maglaj
- Connaisseur Karlin
#162 Re: Potrebe
Toma, Euridica je dobro npasiala, u sustini, sma primjetila, da Euridica pise odlicen postove, a moji postovi nisu ovako njezni popput njenihTomahawk11 wrote:Znao sam ja, diplomatski odgovor![]()
Euridika wrote: Moske, žene su komplikovane, imaju milion potreba. Dok mi rasporedimo svoje vrijeme na sve raznovrsne potrebe i želje, jednostavno ne ostane prostora ni za jednu od njih previše. A vi brate imate malo potreba i zato možete vazda misliti na seks.![]()
Dakle, u prvom postu smo mi manje kompleksna bića od žena, u drugom, očito, kompleksnija.Connaisseur Karlin wrote:joj muskraci dragi moji, kako ste vi kompleksna bica![]()
Seeing a beautiful woman as a maker of sexual success or as a destroyer of a man’s self-worth lacks maturity and heart. It makes women out to be one-dimensional sexual creatures — only capable of benevolence or cruelty.
To je ono što je Tomo pitao, a dobio filozofsko objašnjenje kompleksnosti jednog i drugog bića.
Naravno da mi i jedni i drugi jedne stvari komplikujemo, druge pojednostavljujemo.
Generalno gledano, dakle ako ne izdvajamo fudbal ili žensku torbicu, meni se učinilo da si ti napisala da su muškarci jednostavniji, sa manje nekih zavrzlama u životu, pa s tim u vezi mogu vazda misliti na seks.
E sad, s obzirom na tvoj zadnji post, biće da nije tako.
Mada ja nisam bio za diplomatiju, ali eto, jasno je meni, solidarnost i to.
nlogicno je pistati da, vi , muskraci, zelite pojednostaviti ozbiljenije detalje u zivotu, jednsotavno ih drugaccije manifestirate, a nekad se previse oslanjate na zene , umjesto da teztie podjeliti i na takav nacin pojednostavniti kompleksnost
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#163 Re: Potrebe
Daleko od toga da ja pobijam sadržaj Euridikinih postova. Dobro je ona to, ali ja sam samo htio razjasniti dilemu oko nas muških kao kompleksnih u polju lj&s.Connaisseur Karlin wrote:
Toma, Euridica je dobro npasiala, u sustini, sma primjetila, da Euridica pise odlicen postove, a moji postovi nisu ovako njezni popput njenih![]()
nlogicno je pistati da, vi , muskraci, zelite pojednostaviti ozbiljenije detalje u zivotu, jednsotavno ih drugaccije manifestirate, a nekad se previse oslanjate na zene , umjesto da teztie podjeliti i na takav nacin pojednostavniti kompleksnost
Bold - da
Dalje, nastavak rečenice, možeš li pojasniti u kom smislu se mi oslanjamo previše na žene?
Mislim, oslanjamo se mi jedni na druge u mnogo čemu, ali me konkretno zanima šta si ti mislila pod ovim?!
- Connaisseur Karlin
#164 Re: Potrebe
Toma, u kompliciranijim situacijama se lakse izgubite , treba vam malo duze vremena da se adaptirate ( ne svi, ali ima vas mnogo)Tomahawk11 wrote:Daleko od toga da ja pobijam sadržaj Euridikinih postova. Dobro je ona to, ali ja sam samo htio razjasniti dilemu oko nas muških kao kompleksnih u polju lj&s.Connaisseur Karlin wrote:
Toma, Euridica je dobro npasiala, u sustini, sma primjetila, da Euridica pise odlicen postove, a moji postovi nisu ovako njezni popput njenih![]()
Bold - da![]()
Dalje, nastavak rečenice, možeš li pojasniti u kom smislu se mi oslanjamo previše na žene?
Mislim, oslanjamo se mi jedni na druge u mnogo čemu, ali me konkretno zanima šta si ti mislila pod ovim?!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#165 Re: Potrebe
Što opet znači da smo poštovaoci lika i djela jednostavno, jednostavnije, pojednostavi.
To je i Eu rekla, sad ste na istim talasnim dužinama
- Connaisseur Karlin
#166 Re: Potrebe
ne, to nisma reklaTomahawk11 wrote:Što opet znači da smo poštovaoci lika i djela jednostavno, jednostavnije, pojednostavi.
- edo_79
#167 Re: Potrebe
Nije ..... radi onih 2.4 %cendlerbing wrote:Jel to tvoj način da kažeš, "jes, u pravu si"?![]()
![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#168 Re: Potrebe
Eno sad, pa ja, gdje ćemo se složitiConnaisseur Karlin wrote:ne, to nisma reklaTomahawk11 wrote:Što opet znači da smo poštovaoci lika i djela jednostavno, jednostavnije, pojednostavi.
- Connaisseur Karlin
#169 Re: Potrebe
pa procitaj ponovo , sto sa napisalaTomahawk11 wrote:Eno sad, pa ja, gdje ćemo se složitiConnaisseur Karlin wrote:ne, to nisma reklaTomahawk11 wrote:Što opet znači da smo poštovaoci lika i djela jednostavno, jednostavnije, pojednostavi.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#170 Re: Potrebe
Ako se...Connaisseur Karlin wrote:
pa procitaj ponovo , sto sa napisalanije poanta da li ce mo se sloziti ili ne, ali , trbealo bi da razumijes sto sam napisala
Onda bi trebalo...Connaisseur Karlin wrote:
Toma, u kompliciranijim situacijama se lakse izgubite , treba vam malo duze vremena da se adaptirate ( ne svi, ali ima vas mnogo)
Jer...Tomahawk11 wrote:Što opet znači da smo poštovaoci lika i djela jednostavno, jednostavnije, pojednostavi.
Euridika wrote: Moske, žene su komplikovane, imaju milion potreba. Dok mi rasporedimo svoje vrijeme na sve raznovrsne potrebe i želje, jednostavno ne ostane prostora ni za jednu od njih previše. A vi brate imate malo potreba i zato možete vazda misliti na seks.![]()
![]()
- cendlerbing
#171 Re: Potrebe
Nema nigdje pravilo, koje važi za 100%.edo_79 wrote:Nije ..... radi onih 2.4 %cendlerbing wrote:Jel to tvoj način da kažeš, "jes, u pravu si"?![]()
![]()
Kao što reče Toma...
Tomahawk11 wrote:
Eno sad, pa ja, gdje ćemo se složiti
- edo_79
#172 Re: Potrebe

Toliko o tome
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#173 Re: Potrebe
Prošla si kroz moje srce ko krava kroz kukuruzedo_79 wrote:
Toliko o tome![]()
![]()
![]()
![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#174 Re: Potrebe
Oj, ubiće nas Euridika 
- Connaisseur Karlin
#175 Re: Potrebe
Euridika je rekla isto sto i ja, ali ti i dalje ne kontasTomahawk11 wrote:Ako se...Connaisseur Karlin wrote:
pa procitaj ponovo , sto sa napisalanije poanta da li ce mo se sloziti ili ne, ali , trbealo bi da razumijes sto sam napisala
Onda bi trebalo...Connaisseur Karlin wrote:
Toma, u kompliciranijim situacijama se lakse izgubite , treba vam malo duze vremena da se adaptirate ( ne svi, ali ima vas mnogo)
Jer...Tomahawk11 wrote:Što opet znači da smo poštovaoci lika i djela jednostavno, jednostavnije, pojednostavi.
![]()