Postljubavna nejasnoca

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

fatamorgana

#51 Re: Postljubavna nejasnoca

Post by fatamorgana »

sour cherry wrote:Nahranila mu je ego dobro.
Ništa mi ne daj takav osjećaj sitosti kao dobro nahranjen i redovno podmazan ego, :napoleon:
sour cherry

#52 Re: Postljubavna nejasnoca

Post by sour cherry »

mislio sam na to što ga ove dvije sikiraju, :lol:
Aaaa,to. :lol: :lol: :lol: Vidiš,ja razmišljam drugačije.Kod mene je jeziv scenarij. :mrgreen:
fatamorgana

#53 Re: Postljubavna nejasnoca

Post by fatamorgana »

sour cherry wrote:
mislio sam na to što ga ove dvije sikiraju, :lol:
Aaaa,to. :lol: :lol: :lol: Vidiš,ja razmišljam drugačije.Kod mene je jeziv scenarij. :mrgreen:
Ma znam, a znam i zašto, :lol:
betametazon

#54 Re: Postljubavna nejasnoca

Post by betametazon »

ladyblue18 wrote:Prvo, ti si jedan od muskaraca zbog kojih i postoji izreka da su svi muskarci isti jer se igras sa djevojkom za koju znas da ima neka osjecanja prema tebi.
Netacno, ko je kriv budali (zenskoj) sto 5 godina ludi za nekim ko je u vezi? Ja bih prije rekao da su zbog nje sve zene iste, imaju u glavi jednog idealnog muskarca i svi ostali nisu bitni, nema veze moze li i hoce li s njim biti uopste :)
inflacija

#55 Re: Postljubavna nejasnoca

Post by inflacija »

betametazon wrote:
ladyblue18 wrote:Prvo, ti si jedan od muskaraca zbog kojih i postoji izreka da su svi muskarci isti jer se igras sa djevojkom za koju znas da ima neka osjecanja prema tebi.
Netacno, ko je kriv budali (zenskoj) sto 5 godina ludi za nekim ko je u vezi? Ja bih prije rekao da su zbog nje sve zene iste, imaju u glavi jednog idealnog muskarca i svi ostali nisu bitni, nema veze moze li i hoce li s njim biti uopste :)
Upravo tako , slazem se u potpunosti s tobom. Istina je, da sam stalno odbijao , ali Bozije davanje cim se malo posvadjam ili sta, ili nas ne vidja odmah se javlja za zeljom da me zagrli i slicno. Sto je jos gore ova sto je trcala, je pocesto stojala na cesti kad sam se vracao kuci , tek onako da mi mahne ili daj Boze da stanem autom . Stvarno mi je bila u pocetku simpaticna i draga, ali sada svjeso mi je zao sto je izdangubila tolike godine svog zivota, i ona i dalje masta da cu ja biti jedan dan dio njenog zivota, no ne vidi i dalje da je odbijam. Zvala je moju bivsu par puta i govorila joj kako se vise nece namecat, i sprecavati isto, ali svaki put kad ode od mene , meni olaksa a sebi oteza i vrati se. I sada se patim, jer nisam toliko bezosjecajno go**o koje moze nekoga tko te voli tako lako otkaciti iz zivota, i znam da ova djevojka zeli samo jedno a to je da mi pruz ljubav, i nemam srca se izvratit na nju i rec joj daj vise skini mi se, a stvarno cu to morati uradit, jer ovo me nigdje ne vodi sem propasti.
betametazon

#56 Re: Postljubavna nejasnoca

Post by betametazon »

ma ne sikiraj se, ne vrijedi se zbog zena sikirat, to ti je nesto najbezosjecajnije sto postoji na planeti :) a po nacinu izrazavanja cijenim da si iz krajine gore, bihac ili tako to? :D
BarbaDue

#57 Re: Postljubavna nejasnoca

Post by BarbaDue »

ladyblue18 wrote:
BarbaDue wrote:

Drugo, bivsa se javila samo zato jer je cula za nju.

Eto, da te vise ne more dileme.
i ti vala znas gluposti napisati, tipično ćoravo žensko. vidiš da dečko govori da je ovu ludu koja ga neprestano
ganja stalno odbijao i da joj kaže da nije zaljubljen i da ne vidi ništa u njoj.
Ja vidim da je on sa tom koja ga proganja bio par mjeseci pa je onda ostavio zbog bivse za koju je toj govorio kako mu se gadi.
U to da ga je ona proganjala 5 godina sumnjam.
Naravno ako je tema uopste istinita bar malo.

Ali eto nek sam ja tipicno coravo zensko :thumbup:
ne znam ni ja tačno jel joj govorio, al čitam šta piše momak. sad jel istina ili ne, nek ide na njegovu dušu.

i momak je fino napisao da je izašao sa djevojkom tek onako nebi li zaboravio onu prvu. izlazio i nije uspjelo i momak prekinuo. ne znam u čemu je problem.

i sam znam kakvih ženskih prikolica ima i na šta su sve spremne. iz tog razloga ga donekle razumijem.

eh sad, neću da ulazim u to do čega je dovelo prezasićenje u njegovoj vezi. to zna ona najbolje.
insomnia78

#58 Re: Postljubavna nejasnoca

Post by insomnia78 »

kritichar wrote:on devera s dvije, a kako je meni sa 4
Ti ako nisi dosad objelio ubrzo ces :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
pustopoljina

#59 Re: Postljubavna nejasnoca

Post by pustopoljina »

Afanasi_94 wrote:Znači ako je zaljubljena u njega 5 godina nije normalna?
Naravno da nije normalna.
Biti pet godina zaljubljen u osobu koju ne poznas, proganjati i opsjedati nije normalno.
Ona njega ne poznaje. Ona misli da ga poznaje.
...
Vrati se bivsoj, ako mislis da drugi puta nece biti sve isto, kao i kad ste prekinuli.
Ako stvarno mislis da si se promijenio...doslo iz guzice u glavu i tako to.
Inace, trazi trecu.
Sa tom Misery nece biti dobro.
pustopoljina

#60 Re: Postljubavna nejasnoca

Post by pustopoljina »

betametazon wrote:ma ne sikiraj se, ne vrijedi se zbog zena sikirat, to ti je nesto najbezosjecajnije sto postoji na planeti :) a po nacinu izrazavanja cijenim da si iz krajine gore, bihac ili tako to? :D
:) :) :)

Mene jedino ovo izvracanje buni.
betametazon

#61 Re: Postljubavna nejasnoca

Post by betametazon »

pustopoljina wrote:
betametazon wrote:ma ne sikiraj se, ne vrijedi se zbog zena sikirat, to ti je nesto najbezosjecajnije sto postoji na planeti :) a po nacinu izrazavanja cijenim da si iz krajine gore, bihac ili tako to? :D

ne znam na koji se dio mog posta odnosi tvoj komentar ali ako je na dio o porijeklu ja sam do zakljucka dosao (izmedju ostalog) na osnovu onog "namecat" i tome slicno... :-D
sour cherry

#62 Re: Postljubavna nejasnoca

Post by sour cherry »

i momak je fino napisao da je izašao sa djevojkom tek onako nebi li zaboravio onu prvu.
E ovo jeste ružno,pogotovo ako je izlazak bio na njegovu inicijativu.Mislim,ako je pretpostavljao da ona nešto osjeća.Bezveze skroz.
Last edited by sour cherry on 06/01/2014 00:30, edited 1 time in total.
MedenoSrce

#63 Re: Postljubavna nejasnoca

Post by MedenoSrce »

pustopoljina wrote: Biti pet godina zaljubljen u osobu koju ne poznas, proganjati i opsjedati nije normalno.
Ona njega ne poznaje. Ona misli da ga poznaje.
jos nisam imala cast da se upoznam sa sociopatskim profilima koje vecina muskaraca pominje u namjeri da sebi digne cijenu (ona je u mene zaljubljena 5g, proganja me, ne znam sta cu) - ko ti je kriv kad nisi u stanju postaviti granice i nekome staviti do znanja sta i kako, ali obicno nije u pitanju nesposobnost nego ne htijenje.
Zvala je moju bivsu par puta i govorila joj kako se vise nece namecat, i sprecavati isto
Sta ona ima tvojoj bivsoj objasnjavati, joooj spanske sapunice :mastakazes:
zene vake, zene nake al' sto su ovi muskarci postali ovisni o drami, patetici i saFunjarama na hajr, na dobro
pustopoljina

#64 Re: Postljubavna nejasnoca

Post by pustopoljina »

betametazon wrote:
pustopoljina wrote:

ne znam na koji se dio mog posta odnosi tvoj komentar ali ako je na dio o porijeklu ja sam do zakljucka dosao (izmedju ostalog) na osnovu onog "namecat" i tome slicno... :-D
Da, na porijeklo.
Meni "bozije davanje" vuce na otoku i jezerski...stijena...
Ali "izvratiti se" na nekoga, jos nisam cula.
Al' sam se morala nasmijati kako je dobro upotrijebio "bozje davanje".
@MedenoSrce
Pa ono, uzmimo da nema razloga lagati, anoniman je- ako laze, onda sram ga bilo!
Last edited by pustopoljina on 06/01/2014 00:22, edited 1 time in total.
Capajebo

#65 Re: Postljubavna nejasnoca

Post by Capajebo »

Meni je MedenoSrce po svojim stavovima vec forumas 2014 :D
Zene, ugledajte se na nju :kravata:
sour cherry

#66 Re: Postljubavna nejasnoca

Post by sour cherry »

purifier wrote:Meni je MedenoSrce po svojim stavovima vec forumas 2014 :D
Zene, ugledajte se na nju :kravata:
Ma ona je inače legenda.Tako malo riječi,a kaže puno i sve u srijedu.
MedenoSrce

#67 Re: Postljubavna nejasnoca

Post by MedenoSrce »

pustopoljina wrote: @MedenoSrce
Pa ono, uzmimo da nema razloga lagati, anoniman je- ako laze, onda sram ga bilo!
Ma ne laze on, sve je tako i rekao
inflacija wrote: Upravo tako , slazem se u potpunosti s tobom. Istina je, da sam stalno odbijao , ali Bozije davanje cim se malo posvadjam ili sta, ili nas ne vidja odmah se javlja za zeljom da me zagrli i slicno. Hoce reci da cim se posvadja sa djevojkom trci ovoj po utjehu. Sto je jos gore ova sto je trcala, je pocesto stojala na cesti kad sam se vracao kuci , tek onako da mi mahne ili daj Boze da stanem autom . Stvarno mi je bila u pocetku simpaticna i draga, ali sada svjeso mi je zao sto je izdangubila tolike godine svog zivota, i ona i dalje masta da cu ja biti jedan dan dio njenog zivota, no ne vidi i dalje da je odbijam. Kako je odbija, tako sto je pozove da izadju kad raskine sa djevojkom - ni meni nije jasno kako nije razvila te telepatske sposobnosti :-) Zvala je moju bivsu par puta i govorila joj kako se vise nece namecat, i sprecavati isto, ali svaki put kad ode od mene , meni olaksa a sebi oteza i vrati se. I sada se patim, jer nisam toliko bezosjecajno go**o koje moze nekoga tko te voli tako lako otkaciti iz zivota bolje je davati nadu toj osobi da mozda ipak jedng dana bude nesto od vas :roll: , i znam da ova djevojka zeli samo jedno a to je da mi pruz ljubav, i nemam srca se izvratit na nju i rec joj daj vise skini mi se kako rekoh, trebala je za tih 5g razviti kakve telepatske sposobnosti jer on nema srca da joj kaze, a stvarno cu to morati uradit, jer ovo me nigdje ne vodi sem propasti.
@cherry, @purifier nemojte mene :oops:
pustopoljina

#68 Re: Postljubavna nejasnoca

Post by pustopoljina »

Jos ispod treba- nedovoljan, 1 :)
Pred jednom se folirao, drugu zavlacio.
Ovo je definitivno krajisnik.
Moguce buzim :)
sour cherry

#69 Re: Postljubavna nejasnoca

Post by sour cherry »

Nigdje on ne napisa kako ga je to proganjala.Zvala ga,zasipala porukama,presretala na ulici.Šta mu je radila?Bar nešto bi naveo.Nego mahnula mu na ulici :mrgreen: Mora da je to.
fatamorgana

#70 Re: Postljubavna nejasnoca

Post by fatamorgana »

Joj teške teme, muškarci plaĆu a žene kukaju, :lol:
sha_ba

#71 Re: Postljubavna nejasnoca

Post by sha_ba »

BarbaDue wrote:

Drugo, bivsa se javila samo zato jer je cula za nju.

Eto, da te vise ne more dileme.
i ti vala znas gluposti napisati, tipično ćoravo žensko. vidiš da dečko govori da je ovu ludu koja ga neprestano
ganja stalno odbijao i da joj kaže da nije zaljubljen i da ne vidi ništa u njoj.
zaboravio si napisat da je "prostiro" i nju par mjeseci :wink:
Ramzess Veliki

#72 Re: Postljubavna nejasnoca

Post by Ramzess Veliki »

Priča mi prijateljica jedna za njenu prijatejicu sljedeće (uz komentar "glupo žensko"):
Ta živi u stanu kod dečka i lik je doveo drugu, koja isto živi sa njima ... ova ga voli i ne može da prekine jer joj je on "objasnio" da je trenutno u toj nekoj fazi da nije siguran u sebe i šta želi, tako da ona zadnje dvije godine gleda kad se njemu ćefne pa sprži onu drugu, da proba da li prema njoj nešto osjeća ... :lol: :lol: :lol:

Eto dao sam ti ideju. :mrgreen:
kritichar

#73 Re: Postljubavna nejasnoca

Post by kritichar »

insomnia78 wrote:

pa prirodno je da muškarac opslužuje više žena
ja samo živim zdravo
Big Ang

#74 Re: Postljubavna nejasnoca

Post by Big Ang »

Ramzess Veliki wrote:Priča mi prijateljica jedna za njenu prijatejicu sljedeće (uz komentar "glupo žensko"):
Ta živi u stanu kod dečka i lik je doveo drugu, koja isto živi sa njima ... ova ga voli i ne može da prekine jer joj je on "objasnio" da je trenutno u toj nekoj fazi da nije siguran u sebe i šta želi, tako da ona zadnje dvije godine gleda kad se njemu ćefne pa sprži onu drugu, da proba da li prema njoj nešto osjeća ... :lol: :lol: :lol:

Eto dao sam ti ideju. :mrgreen:

:shock: Užas :roll:
Ramzess Veliki

#75 Re: Postljubavna nejasnoca

Post by Ramzess Veliki »

kritichar wrote:
insomnia78 wrote:

pa prirodno je da muškarac opslužuje više žena
ja samo živim zdravo