Ništa mi ne daj takav osjećaj sitosti kao dobro nahranjen i redovno podmazan ego,sour cherry wrote:Nahranila mu je ego dobro.
Postljubavna nejasnoca
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- fatamorgana
#51 Re: Postljubavna nejasnoca
-
sour cherry
#52 Re: Postljubavna nejasnoca
Aaaa,to.mislio sam na to što ga ove dvije sikiraju,
- fatamorgana
#53 Re: Postljubavna nejasnoca
Ma znam, a znam i zašto,sour cherry wrote:Aaaa,to.mislio sam na to što ga ove dvije sikiraju,![]()
![]()
Vidiš,ja razmišljam drugačije.Kod mene je jeziv scenarij.
-
betametazon
#54 Re: Postljubavna nejasnoca
Netacno, ko je kriv budali (zenskoj) sto 5 godina ludi za nekim ko je u vezi? Ja bih prije rekao da su zbog nje sve zene iste, imaju u glavi jednog idealnog muskarca i svi ostali nisu bitni, nema veze moze li i hoce li s njim biti uopsteladyblue18 wrote:Prvo, ti si jedan od muskaraca zbog kojih i postoji izreka da su svi muskarci isti jer se igras sa djevojkom za koju znas da ima neka osjecanja prema tebi.
-
inflacija
#55 Re: Postljubavna nejasnoca
Upravo tako , slazem se u potpunosti s tobom. Istina je, da sam stalno odbijao , ali Bozije davanje cim se malo posvadjam ili sta, ili nas ne vidja odmah se javlja za zeljom da me zagrli i slicno. Sto je jos gore ova sto je trcala, je pocesto stojala na cesti kad sam se vracao kuci , tek onako da mi mahne ili daj Boze da stanem autom . Stvarno mi je bila u pocetku simpaticna i draga, ali sada svjeso mi je zao sto je izdangubila tolike godine svog zivota, i ona i dalje masta da cu ja biti jedan dan dio njenog zivota, no ne vidi i dalje da je odbijam. Zvala je moju bivsu par puta i govorila joj kako se vise nece namecat, i sprecavati isto, ali svaki put kad ode od mene , meni olaksa a sebi oteza i vrati se. I sada se patim, jer nisam toliko bezosjecajno go**o koje moze nekoga tko te voli tako lako otkaciti iz zivota, i znam da ova djevojka zeli samo jedno a to je da mi pruz ljubav, i nemam srca se izvratit na nju i rec joj daj vise skini mi se, a stvarno cu to morati uradit, jer ovo me nigdje ne vodi sem propasti.betametazon wrote:Netacno, ko je kriv budali (zenskoj) sto 5 godina ludi za nekim ko je u vezi? Ja bih prije rekao da su zbog nje sve zene iste, imaju u glavi jednog idealnog muskarca i svi ostali nisu bitni, nema veze moze li i hoce li s njim biti uopsteladyblue18 wrote:Prvo, ti si jedan od muskaraca zbog kojih i postoji izreka da su svi muskarci isti jer se igras sa djevojkom za koju znas da ima neka osjecanja prema tebi.
-
betametazon
#56 Re: Postljubavna nejasnoca
ma ne sikiraj se, ne vrijedi se zbog zena sikirat, to ti je nesto najbezosjecajnije sto postoji na planeti
a po nacinu izrazavanja cijenim da si iz krajine gore, bihac ili tako to? 
- BarbaDue
#57 Re: Postljubavna nejasnoca
ne znam ni ja tačno jel joj govorio, al čitam šta piše momak. sad jel istina ili ne, nek ide na njegovu dušu.ladyblue18 wrote:Ja vidim da je on sa tom koja ga proganja bio par mjeseci pa je onda ostavio zbog bivse za koju je toj govorio kako mu se gadi.BarbaDue wrote:i ti vala znas gluposti napisati, tipično ćoravo žensko. vidiš da dečko govori da je ovu ludu koja ga neprestanoladyblue18 wrote:Prvo, ti si jedan od muskaraca zbog kojih i postoji izreka da su svi muskarci isti jer se igras sa djevojkom za koju znas da ima neka osjecanja prema tebi.
Drugo, bivsa se javila samo zato jer je cula za nju.
Eto, da te vise ne more dileme.
ganja stalno odbijao i da joj kaže da nije zaljubljen i da ne vidi ništa u njoj.
U to da ga je ona proganjala 5 godina sumnjam.
Naravno ako je tema uopste istinita bar malo.
Ali eto nek sam ja tipicno coravo zensko
i momak je fino napisao da je izašao sa djevojkom tek onako nebi li zaboravio onu prvu. izlazio i nije uspjelo i momak prekinuo. ne znam u čemu je problem.
i sam znam kakvih ženskih prikolica ima i na šta su sve spremne. iz tog razloga ga donekle razumijem.
eh sad, neću da ulazim u to do čega je dovelo prezasićenje u njegovoj vezi. to zna ona najbolje.
- insomnia78
#58 Re: Postljubavna nejasnoca
Ti ako nisi dosad objelio ubrzo ceskritichar wrote:on devera s dvije, a kako je meni sa 4
Sent from my iPhone using Tapatalk
- pustopoljina
#59 Re: Postljubavna nejasnoca
Naravno da nije normalna.Afanasi_94 wrote:Znači ako je zaljubljena u njega 5 godina nije normalna?
Biti pet godina zaljubljen u osobu koju ne poznas, proganjati i opsjedati nije normalno.
Ona njega ne poznaje. Ona misli da ga poznaje.
...
Vrati se bivsoj, ako mislis da drugi puta nece biti sve isto, kao i kad ste prekinuli.
Ako stvarno mislis da si se promijenio...doslo iz guzice u glavu i tako to.
Inace, trazi trecu.
Sa tom Misery nece biti dobro.
- pustopoljina
#60 Re: Postljubavna nejasnoca
betametazon wrote:ma ne sikiraj se, ne vrijedi se zbog zena sikirat, to ti je nesto najbezosjecajnije sto postoji na planetia po nacinu izrazavanja cijenim da si iz krajine gore, bihac ili tako to?
Mene jedino ovo izvracanje buni.
-
betametazon
#61 Re: Postljubavna nejasnoca
ne znam na koji se dio mog posta odnosi tvoj komentar ali ako je na dio o porijeklu ja sam do zakljucka dosao (izmedju ostalog) na osnovu onog "namecat" i tome slicno...pustopoljina wrote:betametazon wrote:ma ne sikiraj se, ne vrijedi se zbog zena sikirat, to ti je nesto najbezosjecajnije sto postoji na planetia po nacinu izrazavanja cijenim da si iz krajine gore, bihac ili tako to?
![]()
![]()
-
sour cherry
#62 Re: Postljubavna nejasnoca
E ovo jeste ružno,pogotovo ako je izlazak bio na njegovu inicijativu.Mislim,ako je pretpostavljao da ona nešto osjeća.Bezveze skroz.i momak je fino napisao da je izašao sa djevojkom tek onako nebi li zaboravio onu prvu.
Last edited by sour cherry on 06/01/2014 00:30, edited 1 time in total.
- MedenoSrce
#63 Re: Postljubavna nejasnoca
jos nisam imala cast da se upoznam sa sociopatskim profilima koje vecina muskaraca pominje u namjeri da sebi digne cijenu (ona je u mene zaljubljena 5g, proganja me, ne znam sta cu) - ko ti je kriv kad nisi u stanju postaviti granice i nekome staviti do znanja sta i kako, ali obicno nije u pitanju nesposobnost nego ne htijenje.pustopoljina wrote: Biti pet godina zaljubljen u osobu koju ne poznas, proganjati i opsjedati nije normalno.
Ona njega ne poznaje. Ona misli da ga poznaje.
Sta ona ima tvojoj bivsoj objasnjavati, joooj spanske sapuniceZvala je moju bivsu par puta i govorila joj kako se vise nece namecat, i sprecavati isto
zene vake, zene nake al' sto su ovi muskarci postali ovisni o drami, patetici i saFunjarama na hajr, na dobro
- pustopoljina
#64 Re: Postljubavna nejasnoca
Da, na porijeklo.betametazon wrote:ne znam na koji se dio mog posta odnosi tvoj komentar ali ako je na dio o porijeklu ja sam do zakljucka dosao (izmedju ostalog) na osnovu onog "namecat" i tome slicno...pustopoljina wrote:betametazon wrote:ma ne sikiraj se, ne vrijedi se zbog zena sikirat, to ti je nesto najbezosjecajnije sto postoji na planetia po nacinu izrazavanja cijenim da si iz krajine gore, bihac ili tako to?
![]()
![]()
Meni "bozije davanje" vuce na otoku i jezerski...stijena...
Ali "izvratiti se" na nekoga, jos nisam cula.
Al' sam se morala nasmijati kako je dobro upotrijebio "bozje davanje".
@MedenoSrce
Pa ono, uzmimo da nema razloga lagati, anoniman je- ako laze, onda sram ga bilo!
Last edited by pustopoljina on 06/01/2014 00:22, edited 1 time in total.
- Capajebo
#65 Re: Postljubavna nejasnoca
Meni je MedenoSrce po svojim stavovima vec forumas 2014
Zene, ugledajte se na nju
-
sour cherry
#66 Re: Postljubavna nejasnoca
Ma ona je inače legenda.Tako malo riječi,a kaže puno i sve u srijedu.purifier wrote:Meni je MedenoSrce po svojim stavovima vec forumas 2014![]()
- MedenoSrce
#67 Re: Postljubavna nejasnoca
Ma ne laze on, sve je tako i rekaopustopoljina wrote: @MedenoSrce
Pa ono, uzmimo da nema razloga lagati, anoniman je- ako laze, onda sram ga bilo!
@cherry, @purifier nemojte meneinflacija wrote: Upravo tako , slazem se u potpunosti s tobom. Istina je, da sam stalno odbijao , ali Bozije davanje cim se malo posvadjam ili sta, ili nas ne vidja odmah se javlja za zeljom da me zagrli i slicno. Hoce reci da cim se posvadja sa djevojkom trci ovoj po utjehu. Sto je jos gore ova sto je trcala, je pocesto stojala na cesti kad sam se vracao kuci , tek onako da mi mahne ili daj Boze da stanem autom . Stvarno mi je bila u pocetku simpaticna i draga, ali sada svjeso mi je zao sto je izdangubila tolike godine svog zivota, i ona i dalje masta da cu ja biti jedan dan dio njenog zivota, no ne vidi i dalje da je odbijam. Kako je odbija, tako sto je pozove da izadju kad raskine sa djevojkom - ni meni nije jasno kako nije razvila te telepatske sposobnostiZvala je moju bivsu par puta i govorila joj kako se vise nece namecat, i sprecavati isto, ali svaki put kad ode od mene , meni olaksa a sebi oteza i vrati se. I sada se patim, jer nisam toliko bezosjecajno go**o koje moze nekoga tko te voli tako lako otkaciti iz zivota bolje je davati nadu toj osobi da mozda ipak jedng dana bude nesto od vas
, i znam da ova djevojka zeli samo jedno a to je da mi pruz ljubav, i nemam srca se izvratit na nju i rec joj daj vise skini mi se kako rekoh, trebala je za tih 5g razviti kakve telepatske sposobnosti jer on nema srca da joj kaze, a stvarno cu to morati uradit, jer ovo me nigdje ne vodi sem propasti.
- pustopoljina
#68 Re: Postljubavna nejasnoca
Jos ispod treba- nedovoljan, 1 
Pred jednom se folirao, drugu zavlacio.
Ovo je definitivno krajisnik.
Moguce buzim
Pred jednom se folirao, drugu zavlacio.
Ovo je definitivno krajisnik.
Moguce buzim
-
sour cherry
#69 Re: Postljubavna nejasnoca
Nigdje on ne napisa kako ga je to proganjala.Zvala ga,zasipala porukama,presretala na ulici.Šta mu je radila?Bar nešto bi naveo.Nego mahnula mu na ulici
Mora da je to.
- fatamorgana
#70 Re: Postljubavna nejasnoca
Joj teške teme, muškarci plaĆu a žene kukaju, 
-
sha_ba
#71 Re: Postljubavna nejasnoca
zaboravio si napisat da je "prostiro" i nju par mjeseciBarbaDue wrote:i ti vala znas gluposti napisati, tipično ćoravo žensko. vidiš da dečko govori da je ovu ludu koja ga neprestanoladyblue18 wrote:Prvo, ti si jedan od muskaraca zbog kojih i postoji izreka da su svi muskarci isti jer se igras sa djevojkom za koju znas da ima neka osjecanja prema tebi.
Drugo, bivsa se javila samo zato jer je cula za nju.
Eto, da te vise ne more dileme.
ganja stalno odbijao i da joj kaže da nije zaljubljen i da ne vidi ništa u njoj.
- Ramzess Veliki
#72 Re: Postljubavna nejasnoca
Priča mi prijateljica jedna za njenu prijatejicu sljedeće (uz komentar "glupo žensko"):
Ta živi u stanu kod dečka i lik je doveo drugu, koja isto živi sa njima ... ova ga voli i ne može da prekine jer joj je on "objasnio" da je trenutno u toj nekoj fazi da nije siguran u sebe i šta želi, tako da ona zadnje dvije godine gleda kad se njemu ćefne pa sprži onu drugu, da proba da li prema njoj nešto osjeća ...
Eto dao sam ti ideju.
Ta živi u stanu kod dečka i lik je doveo drugu, koja isto živi sa njima ... ova ga voli i ne može da prekine jer joj je on "objasnio" da je trenutno u toj nekoj fazi da nije siguran u sebe i šta želi, tako da ona zadnje dvije godine gleda kad se njemu ćefne pa sprži onu drugu, da proba da li prema njoj nešto osjeća ...
Eto dao sam ti ideju.
- kritichar
#73 Re: Postljubavna nejasnoca
pa prirodno je da muškarac opslužuje više ženainsomnia78 wrote:Ti ako nisi dosad objelio ubrzo ceskritichar wrote:on devera s dvije, a kako je meni sa 4
ja samo živim zdravo
- Big Ang
#74 Re: Postljubavna nejasnoca
Ramzess Veliki wrote:Priča mi prijateljica jedna za njenu prijatejicu sljedeće (uz komentar "glupo žensko"):
Ta živi u stanu kod dečka i lik je doveo drugu, koja isto živi sa njima ... ova ga voli i ne može da prekine jer joj je on "objasnio" da je trenutno u toj nekoj fazi da nije siguran u sebe i šta želi, tako da ona zadnje dvije godine gleda kad se njemu ćefne pa sprži onu drugu, da proba da li prema njoj nešto osjeća ...![]()
![]()
![]()
Eto dao sam ti ideju.
- Ramzess Veliki
#75 Re: Postljubavna nejasnoca
Nek' si im rek'o ...kritichar wrote:pa prirodno je da muškarac opslužuje više ženainsomnia78 wrote:Ti ako nisi dosad objelio ubrzo ceskritichar wrote:on devera s dvije, a kako je meni sa 4
ja samo živim zdravo
Istina od ovih naših nikakve fajde.