ako za par godina nekada raspremim ovo nesto, stavicu slike
Moderator: anex

kad te ujede djukela, pa za mjesec dana padnes s bajka i razderes kozu na 2386 mjesta, moras neke antibiotike uzimatThe Nightwatchman wrote:kakve ono "lijekove" koristis geeku jedan
kad bi okacila tangi koliko si postova napravila otkad si se registrovala.......zelenashica wrote:a mogla sam i ja da okačim svoje nove tange![]()
![]()
![]()
![]()
nije te valjda ujela djukela na ljubav&sex podforumu?hakazvaka wrote:kad te ujede djukela, pa za mjesec dana padnes s bajka i razderes kozu na 2386 mjesta, moras neke antibiotike uzimatThe Nightwatchman wrote:kakve ono "lijekove" koristis geeku jedan![]()
ah, jesi se ti skrh'ohakazvaka wrote:pa za mjesec dana padnes s bajka i razderes kozu na 2386 mjesta
ja cekam...The Nightwatchman wrote:kad bi okacila tangi koliko si postova napravila otkad si se registrovala.......zelenashica wrote:a mogla sam i ja da okačim svoje nove tange![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(mislim fakat da zasluzujes the-fastest-growing-post-forum-member nagradu)

joj ovog streberaSunrise00 wrote:
furam se da je kreativni nered![]()
![]()
![]()
sunrise znam te sa slikahakazvaka wrote:joj ovog streberaSunrise00 wrote:
furam se da je kreativni nered![]()
![]()
![]()
sreca vidim se, i sreca nisu stare minimalno 5 godinaThe Nightwatchman wrote:
sunrise znam te sa slika
kakva ti je ono old school tastatura od atarija pod stolom?Sunrise00 wrote:sreca vidim se, i sreca nisu stare minimalno 5 godinaThe Nightwatchman wrote:
sunrise znam te sa slika![]()
![]()
![]()
haka, kapak!
The Nightwatchman wrote:kakva ti je ono old school tastatura od atarija pod stolom?Sunrise00 wrote:sreca vidim se, i sreca nisu stare minimalno 5 godinaThe Nightwatchman wrote:
sunrise znam te sa slika![]()
![]()
![]()
haka, kapak!![]()
![]()
to se i ja pitam, zvuci interesantno kad se u struju ukljuciThe Nightwatchman wrote: kakva ti je ono old school tastatura od atarija pod stolom?![]()
![]()
đe si stanley cubricAtrus wrote:
you wishAtrus wrote:
prije da ce bit ovakoAtrus wrote:

hadzinica wrote:ne prozivaj me nesrecoSunrise00 wrote:'dje su stolovi, nightwatchman, zelenashica, hadzinica?![]()
![]()
...sad je mrak , ne mogu slikati

uh, meni je ovo haman uvijek ovakoStatic-X wrote:sta je ovo puni stolovi knjiga i papircina jel ovo narod vako neuredan ili maksuz da vidimo da su pametni