Postanite prijatelj NK "Sarajeva"

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

nebi

#51 Re: Postanite prijatelj NK "Sarajeva"

Post by nebi »

Postanite prijatelj NK Sarajeva
Jel dovoljno sto ga ne mrzim? :D
w!t@

Post by w!t@ »

Jel dovoljno sto jedan veliki seljo trazi sponzore od svakog zivog i sto su izgleda konacno nasli nekog generalnog sponzora...A Srajevo barem trazi sponzore u ljudima dobre volje i onima koji vole klub, znaci ko voli taj ce da uplati naravno ko i ima...
Neddo

Post by Neddo »

:x :x :x :x :x :x :x

SARAJEVO SAMPION OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
SARAJVO SAMPION OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
nebi

Post by nebi »

w!t@ wrote:Jel dovoljno sto jedan veliki seljo trazi sponzore od svakog zivog i sto su izgleda konacno nasli nekog generalnog sponzora...A Srajevo barem trazi sponzore u ljudima dobre volje i onima koji vole klub, znaci ko voli taj ce da uplati naravno ko i ima...
Fakat....trazenje sponzora rade sve neki klubovi iz saban-liga:machester,real,milano i sta ti ja znam...a zajam od naroda je zadnji put uzimao Slobo. :D
hananah

Post by hananah »

Nedo, nedo Bog da tako bude :D
w!t@

Post by w!t@ »

nebi wrote:
w!t@ wrote:Jel dovoljno sto jedan veliki seljo trazi sponzore od svakog zivog i sto su izgleda konacno nasli nekog generalnog sponzora...A Srajevo barem trazi sponzore u ljudima dobre volje i onima koji vole klub, znaci ko voli taj ce da uplati naravno ko i ima...
Fakat....trazenje sponzora rade sve neki klubovi iz saban-liga:machester,real,milano i sta ti ja znam...a zajam od naroda je zadnji put uzimao Slobo. :D

daj vec kad pokusavas biti faca i pametan budi al do kraja...
isti taj r.madrid ne trazi sponzore, kao ni milan, naravno kao ni manchester vec sponzori traze njih, a vidi se da nisi upucen u to kako su dosada mnogi navijaci i mnogi ljudi dobre volje spasavali mnoge europske velike klubove...
cuj zajam od naroda, niko ne trazi zajam niti ko kaze da ce ti novci biti vraceni, ali hoce biti vraceni na terenu i kada opet kosevo bude puno kao protiv VELIKOG BESIKTASA, i od autorskih prava reklama u i oko stadiona i svega ostalog...
istina da je Sarajevo primilo 5 komada kuci, ali je uspjelo dati 2 gola u gostima koji se duplo broje, ipak niko nije vjerovao u sjajnih 2-2 u pola Istanbula, gdje ni lazio nije bolje prosao, a chelsea izgubio kuci 2-0...
jedan obicni litex je uspio kod kuce ugurati 7 ejjj rijecima sedam komada, a njima gak 5 komada...matematiku ostavljam vama strumfete i strumfovi...
hananah

Post by hananah »

Pa Strumfete i Strumfovi cesto koriste matematiku, sabiraju pobjede. A pitarcici vi niste ni za nogometa a kamoli matematike. :lol: :lol: :lol: :lol:
nebi

Post by nebi »

ma slabo se mi razumijemo u matematiku,ahbabu,jer mi sabiramo samo nesto 1..2...1...2(mjesto na tabeli).
Eeee,visa matematika treba vama,to su vec dvocifreni brojevi :D
A za finansije...pa vidite da vas vlada opet posalje na turneju,kao u ratu...
da pronosite istinu o Bosni.
Post Reply