Posmatranje od strane komsije, sta ciniti

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

glossyB

#26 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti

Post by glossyB »

BigAng zato sto su balkoni blizu, a i kad vani me vidi samo gleda i dobacuje, smjehulji se, i ostale gluposti
Big Ang

#27 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti

Post by Big Ang »

glossyB wrote:BigAng zato sto su balkoni blizu, a i kad vani me vidi samo gleda i dobacuje, smjehulji se, i ostale gluposti
to nisi napisala u prvom postu
što nisi?
zaboravila?
dinooh

#28 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti

Post by dinooh »

karanana wrote:drugo je to gledanje a drugo je kad stari gleda i poteze se dole.
Image
nginxell

#29 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti

Post by nginxell »

glossyB wrote:Vec dva-tri mjeseca komsija u zgradi preko puta moje posmatra konstantno sta radim, ja stojala na balkonu, sterala ves, ili u sobi bila, ne znam vise sta da radim, starija je osoba u pitanju nekih 75-80 godina....
lijepo kupis novi stan i odselis :D
glossyB

#30 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti

Post by glossyB »

Pet do trinest wrote:Nije napisala ni da dobacuje,vidis da na osnovu nasih komentara izmislja i dodaje....
sramota,gledas starce a nama kontru prosipas.
sto bi to radila pa nije mi 10 godina , nisam sve pisala jer mi se nije cinilo bitnim samo me zanimalo moze li se policija umjesati ili ne.
salik79

#31 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti

Post by salik79 »

dinooh wrote:
karanana wrote:drugo je to gledanje a drugo je kad stari gleda i poteze se dole.
Image

Zakljucak :arrow: glanca cipele :D
salik79

#32 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti

Post by salik79 »

glossyB wrote:
Pet do trinest wrote:Nije napisala ni da dobacuje,vidis da na osnovu nasih komentara izmislja i dodaje....
sto bi to radila pa nije mi 10 godina , nisam sve pisala jer mi se nije cinilo bitnim samo me zanimalo moze li se policija umjesati ili ne.

E, da ti je 10 godina onda bi se mogli umjesati, ovako jok.
Big Ang

#33 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti

Post by Big Ang »

glossyB wrote:
kaka policija, mi smo tu :D
Pjanic15

#34 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti

Post by Pjanic15 »

glossyB wrote:
Pa onda mu fino odeš na vrata sa momkom/bratom/rođakom i pitaš u čemu je problem, da prestane, nema tu šta policija.
Pjanic15

#35 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti

Post by Pjanic15 »

Ne može taj ni kašike podić, kamol puške, prdonja stari. :lol:
glossyB

#36 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti

Post by glossyB »

Pet do trinest wrote:
glossyB wrote:
Kako moze glavna stvar da ti se ne cini bitnim?Ako te neko tek tako posmatra ne mozes nista ako te vrijeđa mozes mu opalit prijavu i zvat policiju sto zna i malo dijete,zar smo mi potrebni da ti to kazemo?
da sam znala ne bi pitala
Pjanic15 wrote:
glossyB wrote:
Pa onda mu fino odeš na vrata sa momkom/bratom/rođakom i pitaš u čemu je problem, da prestane, nema tu šta policija.
hvala na ideji
Pjanic15

#37 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti

Post by Pjanic15 »

Pet do trinest wrote:Ideja nije cemu jer onda i on tebi moze opalit prijavu zbog uznemiravanja...
Kad bi se tako po vratima dolazilo....ihhh
Pa tako se to rješava oduvijek, kakva prijava kakva policija, pa koliko samo gorih slučajeva ima po ulici, gdje psihički bolesnici koji napadaju žene i sve prolaze nekažnjeno i slobodno ulicom hodaju dalje. Na vrata fino i začas se to riješi.
karanana

#38 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti

Post by karanana »

na vrata i prijavis ga nani.

mada, ako je zanimljivo i ja bih gledao. sad ne znam igra li ti ulogu to da gleda neko mladji, da li bi bio problem, ili je situacija sada ruzna jer gleda matorac od 80 godina.
Pjanic15

#39 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti

Post by Pjanic15 »

Pet do trinest wrote:
Pjanic15 wrote:
Pet do trinest wrote:Ideja nije cemu jer onda i on tebi moze opalit prijavu zbog uznemiravanja...
Kad bi se tako po vratima dolazilo....ihhh
Pa tako se to rješava oduvijek, kakva prijava kakva policija, pa koliko samo gorih slučajeva ima po ulici, gdje psihički bolesnici koji napadaju žene i sve prolaze nekažnjeno i slobodno ulicom hodaju dalje. Na vrata fino i začas se to riješi.
Đe se rijesava na divljem zapadu?Primitivan nacin gdje mozes najebat bez potrebe,ovo je dosta lakse,bezbjednije i kad ga opalis po đepu vise nece.Najlakse prebit nekog i glumit silu al onda postoje posljedice....
Nema potrebe da fantaziraš o pravnoj državi kada ovo jeste "divlji zapad", naveo sam primjer sto puta gorih slučajeva, a oni će se kao baviti nekakvim napaljenim dedom. Ako sam ne riješiš stvar, niko ti neće riješiti. Niko nije rekao da ga treba prebiti, nego verbalno opomenuti par puta, dok se valjda ne opameti.
Pjanic15

#40 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti

Post by Pjanic15 »

Pet do trinest wrote:
Pjanic15 wrote: Nema potrebe da fantaziraš o pravnoj državi kada ovo jeste "divlji zapad", naveo sam primjer sto puta gorih slučajeva, a oni će se kao baviti nekakvim napaljenim dedom. Ako sam ne riješiš stvar, niko ti neće riješiti. Niko nije rekao da ga treba prebiti, nego verbalno opomenuti par puta, dok se valjda ne opameti.
A sta ako taj dedo ima nekog veceg mangupa od tog sto dođe da ga opomene pa iz toga izbije veci belaj jer mu se dolazilo na vrata i prijetilo?
Ne fantaziram ja nista nikad neznas koga on ima "za leđima"...
U zivotu trebas ponekad razmislit....
Dobro ti bi sad napravio treći svjetski rat, možda ima unuka radi u NATO, pa će joj bombardovati zgradu... :-) Da ima nekog grdosiju, odnosno ako ga pošalje na vrata, onda policiju uključiti...
madridist

#41 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti

Post by madridist »

Ako to bas toliko napadno provocira snimi mobitelom zalijepi na net pa ces vidjet kad se procuje kako ce matori otkacit,mora imat nekog od djece ili unuka koji ce to vidjeti..
Dr_dre

#42 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti

Post by Dr_dre »

Mislim da u ne moze nista i da sama voli kad se neko pali na nju pa makar to bio i matorac.
Sjecam se moje kone kad sam bio balo kakve je poze namjerno pravila.
Ako gledas onda si seljacina a ako ne onda si peder.
Pjanic15

#43 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti

Post by Pjanic15 »

Pet do trinest wrote:
Pjanic15 wrote: Dobro ti bi sad napravio treći svjetski rat, možda ima unuka radi u NATO, pa će joj bombardovati zgradu... :-) Da ima nekog grdosiju, odnosno ako ga pošalje na vrata, onda policiju uključiti...
Nikakav treci svijetski samo razmisljanje,ako neces belaj nemoj ga ni pravit....ako hoces ok idi po vratima pa radi stvari za koje je neko drugi placen,mozda fasujes metak gratis....
Nek nam javi eto koje će godine riješiti problem ako bude išlo preko policije, to je komedija, ali hajde baš da vidimo.
Big Ang

#44 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti

Post by Big Ang »

To je Muha ba. Garant. Ne boj se. On je b.o. :lol: :D
Hemera

#45 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti

Post by Hemera »

glossyB wrote:Vec dva-tri mjeseca komsija u zgradi preko puta moje posmatra konstantno sta radim, ja stojala na balkonu, sterala ves, ili u sobi bila, ne znam vise sta da radim, starija je osoba u pitanju nekih 75-80 godina....
Jesil gola bila?
Šalim se,ma dobro u tim godinama,štaće osim da škilji od tamo iz kuće,mislim dok se okrene oko sebe da je zaboravio šta je radio. :D
detroit-mercy

#46 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti

Post by detroit-mercy »

Vidjet ces i ti kad dodjes u njegove godine :( ostaje ti samo da gledas :skoljka: . De makar ponekad zaradi sevapa pa nako bez majice na balokon izadji :mrgreen: .
detroit-mercy

#47 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti

Post by detroit-mercy »

glossyB wrote:BigAng zato sto su balkoni blizu, a i kad vani me vidi samo gleda i dobacuje, smjehulji se, i ostale gluposti
Curo draga zapamti da bez starca nema udarca :mrgreen: . Podaj mu, sevapa ces zaraditi :mrgreen: .
JThomas

#48 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti

Post by JThomas »

ja pročitao komisije.

pa reko' ono za radnu sposobnost, ili psihijatrija, kako izganjati kakvu penziju, guzovaču... :skoljka:
sokkia

#49 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti

Post by sokkia »

JThomas wrote:ja pročitao komisije.

pa reko' ono za radnu sposobnost, ili psihijatrija, kako izganjati kakvu penziju, guzovaču... :skoljka:
:lol: :lol: :lol:
avetinja

#50 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti

Post by avetinja »

Daj dedi da se omrsi, možda mu je to zadnji put. :mrgreen:
Post Reply