Posljednja nada za Hilary: Barack Obama sa turbanom na glavi

Post Reply
Lesli Eldridž

Post by Lesli Eldridž »

jeza u ledja wrote:Fakat lik nije dobar.
Ne prebacuj svoje frustracije na mene. Aščare si pokvaren i nisi dobar. Dok je takvih podanika kao što si ti biće ove vlasti. :D
almir_pasa

Post by almir_pasa »

Ma ljudi dragi. Niti crnac niti zena moze biti predsjednik amerike.
Nikada nije bilo niti ce ikada biti.

Republikanci ce uzeti izbor tj. onaj levat Mcain.
Lesli Eldridž

Post by Lesli Eldridž »

almir_pasa wrote:Ma ljudi dragi. Niti crnac niti zena moze biti predsjednik amerike.
Nikada nije bilo niti ce ikada biti.

Republikanci ce uzeti izbor tj. onaj levat Mcain.
Ja mislim da si u pravu. Jebiga svijet je daleko od savršenstva.
xyz2007

Post by xyz2007 »

Republikanci ovaj put nece moci pobjediti.

Moja prognoza bice to Hilari Klinton. Poslije nje, na sljedecim izborima pobjedice Obama.
artzy

Post by artzy »

Lesli Eldridž wrote:
basta sljezove boje wrote:
jeza u ledja wrote: :roll: :roll:
Ufff.....crnac pa crnac, musliman pa musliman.... ne moze pa ne moze....gdje vam je optimizam?

Sinoc gledam neki izvjestaj o tome kako Arapi i muslimani u svijetu reaguju na to sto Huso ucestvuje na izborima. Kaze komentator ovo je vecini prvi put da ti ljudi spoznaju i onu stranu Amerike za koju do sada nisu ni znali da postoji. I vecini je drago zbog toga. Na kraju je komentar bio da bi samo eventualni dolazak Obame u Bijelu Kucu predstavljao ogroman zaokret u percepciji o SAD u svijetu.
Obama nije musliman, otac mu je bio Kenijac-musliman-ateist, ali su se roditelji razveli kad je imao 2 godine. Cak je bilo i price kako je u Indoneziji isao u muslimansku vjersku skolu sto je opet valjda jos jedan pokusaj diskvalifikacije. Pitajte nekog iz Chicaga uostalom, Obama je u UCC, mainline church
Jeste musliman. Tačnije rođen je u muslimanskoj familiji. Sada je zvanično promijenio religiju, a je li stvarni vjernik, ko to zna. Nije ni bitno, predsjednik sigurno neće biti.
Sta vam je ljudi? Nije Obama crnac... :lol: :lol: :lol:
artzy

Post by artzy »

xyz2007 wrote:Republikanci ovaj put nece moci pobjediti.

Moja prognoza bice to Hilari Klinton. Poslije nje, na sljedecim izborima pobjedice Obama.
Image
Post Reply