Posjedovanje , da ili ne?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

POENTA: Pusti curu da te vara - sjeba se veza. Nemoj je pustiti da te vara, umrijece. Helem, srece nema ni vako ni nako....

Nije ba POENTA nego PESIMISTA :D :D

Brazzo, gdje si? Uhvatio sam vremena pa ozivljavam sve mrtvo i zivo :D:D:D:D:D
_MaYa_

#52 Re: Posjedovanje , da ili ne?

Post by _MaYa_ »

FortunaBela wrote:Posjedovati nekoga može dovesti do, nestanka savršenstva, neponovljivosti , aaaaa , nažalost , može se uklopiti u svakidašnjost, koja je tako česta....

Kakav je vaš stav u jednoj takvoj vezi?
huh imam t ja tih osoba koje posjedujem, ... ali sam ih pustila ... ali opet :) mogu biti tu kad samo aj to poželim...

opet zvuči okrutno ali kad sam takva osoba, ... ali ne znam u čem je fora ljudi kad se zaljube u mene ne vjerujem da to ikad prodje... aa mozda djelimicno zato jer ja nikad ne iskljucimt e osobe definitivno nego ono , kao furam neke prijateljske odnose... nije sad da ti ljudi ... znaš ono kao umiru zamnom, ali ima ih par... kojim eto mogu raditi šta hoću , naravno do određene granice, a moralne naravno ipak ja nisam iskorištavač

a mislim bolje da ih ja posjedujem nego da ih posjeduje neka kučka koja pojma životu nema... :roll: a od kud znam...
Dezze

#53 Re: Posjedovanje , da ili ne?

Post by Dezze »

FortunaBela wrote:Posjedovati nekoga može dovesti do, nestanka savršenstva, neponovljivosti , aaaaa , nažalost , može se uklopiti u svakidašnjost, koja je tako česta....

Kakav je vaš stav u jednoj takvoj vezi?
Ne da moze, nego hoce :D
Post Reply