Posebno mi se gade forumi koje redovno pratim

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

pustopoljina

#26 Re: Posebno mi se gade forumi koje redovno pratim

Post by pustopoljina »

ne mislim da smo anonimni :shock: mislim da nas gil grisom i horacio kejn mogu bRez problema naci.
djana h

#27 Re: Posebno mi se gade forumi koje redovno pratim

Post by djana h »

Iza svakog nick-a postoji covjek i gledam da ne uvrijedim i ponizim.Nije vazno sto mu neznam ime ili mjesto boravka,iz postova saznam neke bitnije stvari.
Sto se tice misljenja o forumima nekih osoba kojim a nista nije dovoljno dobro,no comment.Ko voli neka izvoli,ja forume redovno posjecujem i aktivna sam tamo gdje osjetim dobru vibru i gdje ima pametnih i dobrih ljudi. :thumbup:
ProS

#28 Re: Posebno mi se gade forumi koje redovno pratim

Post by ProS »

ako slusas ja l sviras rock,alternativu,haman si i pametan,dok si drukciji

obuces se u crno,postanes nesfacen i obvezno uz to ide tvoje sfacanje umjetnosti nastale u holivudu :P

ne znam ni ko je to,ako je pjevac,valjda bi triba pivat onda :?
tako i fudbalac igrat,a ne davat prognoze i kako ce se vatreni trudit,ali je takav nogomet,pa sta bude,bude,ali ce igrat i dat sve od sebe... :-)
senjor

#29 Re: Posebno mi se gade forumi koje redovno pratim

Post by senjor »

Problem koji ljudi nisu uspjeli spoznati a u vezi foruma jeste predrasuda.Nije tacno da postovi nekog forumasa/ce otkrivaju njegovu/njenu licnost.,mada se dobija dojam...onako ponekad da je neko "idiot".Imali smo prilike vidjeti na ovom forumu da predrasude padaju u vodu kad su forumasi u pitanju...to se vidjelo na jednoj temi posvecenoj onom momku iz Bratunca.Humanizam i ljudskost koja je izbijala iz pojedinih forumasa ide u prilog ovoj gore tezi.Ja licno upoznao sam jednog forumasa koji je naprosto ziva enciklopedija... a na forumu je uvjek bio na zacelju.

ps
Zapamtite da bi, ma koliko se razlikovali po forumskim pravilima svi mi mogli zajedno onako privatno kahvenisati i lijepo se druzit'.
djana h

#30 Re: Posebno mi se gade forumi koje redovno pratim

Post by djana h »

Naravno,ljudi ima i ovakvih i onakvih.Mislim da ljudi koji su inace pametni mozda ne dolaze od izrazaja na forumu jer im je lijeno tipkati ili se jednostavno ustrucavaju iznijeti svoje misljenje.Ali ipak se iz par recenica moze vidjeti i stepen kulture i nivo obrazovanja.Nema tu puno prostora za foliranje.Svrha foruma je raspravljanje na datu temu.Prema tome,ne mora znaciti da ako se neko ovdje ne slaze i ima razlicito misljenje da ne bismo s njim uzivo sjedili u drustvu.Uvijek privatno kazem poznanicima ne ljutite se sto vam na forumu kazem to i to,jer to je moje misljenje i ja ga moram napisati,a ovamo privatno mi cemo naci teme gdje se slazemo. :thumbup:
pupa hava

#31 Re: Posebno mi se gade forumi koje redovno pratim

Post by pupa hava »

ja NAJvolim kada se ljudi sa mnom ne sloze :D na prvu :D
na drugu :D jednostavno nemaju izbora :D
pupa hava

#32 Re: Posebno mi se gade forumi koje redovno pratim

Post by pupa hava »

ostro i na prvu wrote:
pupa hava wrote:ja NAJvolim kada se ljudi sa mnom ne sloze :D na prvu :D
na drugu :D jednostavno nemaju izbora :D
:D