Posao u Austriji preko agencije

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
Kaćunak

#1 Posao u Austriji preko agencije

Post by Kaćunak »

Jel neko na ovaj nacin trazio posao, pa ga dobio ili izvisio?
Koliko je ovo sigurno? Ima li uopste ozbiljnih ljudi, koji na taj nacin nekome mogu naci posao?
Naime, u subotu me zove nekakav lik, nakon sto sam ja nekad ranije doduse poslao CV toj agenciji, kao nudi mi posao u Becu. Kaze, plata nije nesto, rekao je i cifru, ali je pocetak, kao najvaznije ti je da pocnes raditi. Rece mi i kakva dokumenta da mu skeniram i posaljem, kao; vozacku, diplomu, uvjerenja o nekaznjavnju i sl.
Govori mi kao nije nikakva suplja, ostavi mi i adresu u Banja Luci, pa kaze da mogu i doci u njihove prostorije i razgovarati s njima..
Navodna agencija je iz Banja Luke. Na prvu sam pomislio da je neki zajeb u pitanju ..i sad to mislim. Nisam nista ni pokusavo to vaditi...danas me zove i kao pita moze li to biti gotovo ove sedmice i dade mi neki broj i email od prevodioca kome da ovo posaljem...ili mozd pravi posla prevodiocu, ili ljudina im prevodilacku agenciju pa sebi pravi posla :lol:
Cak sam mu i rekao da mi njemacki nije na tom nivou da j samostalno mogu obavljati nekakve slozenije poslove. Ali, kaze, da bi paralelno tim isao i na kurs...
Masinski sam inzinjer sa manje od godinu dana iskustva.
Kaćunak

#2 Re: Posao u Austriji preko agencije

Post by Kaćunak »

Hvala vam na odgovorima.

Nabijem vas na quratz.

Prijatno.
Post Reply