Portal vam je šizofreno-psihopatičan

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

mali jomu

#51 Re: Portal vam je šizofreno-psihopatičan

Post by mali jomu »

Portal i forum Klix-a su daleko najbolji narodni lijekovi za sve bolescine koje neko ima, bez pardona sve lijece...

Mene je na primjer izlijecio svakom psovanja sve i svasta od prvog koljena do daleko u buducnost..., pa sam lagano u ljecnjickom prelazu poceo samom sebi sve i svasta psovat jos gore nego svima drugim... narocito kad se brijem, prodjem kraj ogledala, prodjem pored nekog izloga pa se gledam na staklu, prodjem pored reda auta pa se gledam na prozoru...

i onda se neprimjetno izljecio, samo jednom rano ustao i poceo se smijat bez ijedne psovke, dobar pravo... svugdje letim i skakucem sav nasmijan sve zahvaljujuci portalu Klix i njegovom forumu, hvala :thumbup: :sretan:

Klix i forum je najbolji narodni lijek... provjereno :thumbup:
hAZNADAR

#52 Re: Portal vam je šizofreno-psihopatičan

Post by hAZNADAR »

BHCluster wrote:
Sve su pokusali, od banovanja, brisanja teme, pa do brisanja pdf, kad stoka nece da slusa. Ipak ovo je privatni forum, zbog budale moze odgovarati vlasnik.
I sa tim boldiranim prica zavrsava,... nikakva toboza profesionalnost, ravnopravnost, etika, kvalitet,... ovo je privatni forum po necijem privatnom ukusu,.. gdje je moderacija raja istih svjetonazora a clanstvo ili se buni pa fasuje, ili mudro suti, ili se uvlaci moderaciji. Kao par dezurnih trolova i hejtera sto lajkuju Cmolju sta god da napise. Ovo je kafana gdje gazda zaposljava konobare a konobari tretiraju goste kako im je ceif.

Nezgodno je samo sto je igrom slucaja ovaj privatni forum zbog komercijalnosti portala postao i najveci - pa time i najinteresantniji za raspravu. S'bzirom na sve. Nista nije idealno i sve ima svoju cijenu.
L u c i f e r

#53 Re: Portal vam je šizofreno-psihopatičan

Post by L u c i f e r »

Koristenje hvoruma treba naplacivati
emric

#54 Re: Portal vam je šizofreno-psihopatičan

Post by emric »

I za forum nisu u stanju da daju par stotina jednokratno pa postave nešto u skladu s vremenom.

Guze nas s ovim besplatnim phpBB-om koji je u stilu i dometima SSSR-a.

Xenforo za 160 dolara ti da sve što moderan korisnik treba: funkcionalnost, praktičnost, brzinu, support, sve. Ako je jednoj firmi puno 160 dolara onda je bolje da se ugasi na vrijeme.
Cherry-Cherry

#55 Re: Portal vam je šizofreno-psihopatičan

Post by Cherry-Cherry »

Jedini razlog što Klix postoji je taj što nema konkurenciju.
Edin H.

#56 Re: Portal vam je šizofreno-psihopatičan

Post by Edin H. »

L u c i f e r wrote:Koristenje hvoruma treba naplacivati
I to žestoko. :oops:
insomnia78

#57 Re: Portal vam je šizofreno-psihopatičan

Post by insomnia78 »

Hocel biti ista cijena za dijasporu
L u c i f e r

#58 Re: Portal vam je šizofreno-psihopatičan

Post by L u c i f e r »

"Nakon što je portal Klix prošle sedmice predstavio cijene za koristenje foruma pojasnjeno je ko će biti dio loyalty programa i koristenje foruma plaćati 6 KM, a ko će se smatrati dijasporcem i za koristenje foruma izdvojiti 200 KM. Administrator u čijoj je nadležnosti Forum Mujo Čmoljić kazao nam je da će 6 KM plaćati svi državljani sa prebivalistem u BiH, a ostali 200 KM."
spreca

#59 Re: Portal vam je šizofreno-psihopatičan

Post by spreca »

L u c i f e r wrote:"Nakon što je portal Klix prošle sedmice predstavio cijene za koristenje foruma pojasnjeno je ko će biti dio loyalty programa i koristenje foruma plaćati 6 KM, a ko će se smatrati dijasporcem i za koristenje foruma izdvojiti 200 KM. Administrator u čijoj je nadležnosti Forum Mujo Čmoljić kazao nam je da će 6 KM plaćati svi državljani sa prebivalistem u BiH, a ostali 200 KM."
ja mislim da ovi juzni i istocni treba da placaju bar 12 maraka a peMzionerima treba dati popust :mrgreen:
bingov buraz

#60 Re: Portal vam je šizofreno-psihopatičan

Post by bingov buraz »

Ko napravi dva nicka i bude banovan treći dobije džabe.
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#61 Re: Portal vam je šizofreno-psihopatičan

Post by Bobi »

insomnia78 wrote:Hocel biti ista cijena za dijasporu
Proporcionalno BDP :mrgreen:
Guadalajara

#62 Re: Portal vam je šizofreno-psihopatičan

Post by Guadalajara »

bingov buraz wrote:Ko napravi dva nicka i bude banovan treći dobije džabe.
sta ima englez... :D
Edin H.

#63 Re: Portal vam je šizofreno-psihopatičan

Post by Edin H. »

Bobi wrote:
insomnia78 wrote:Hocel biti ista cijena za dijasporu
Proporcionalno BDP :mrgreen:
Neka aplikanti posalju platnu listu :oops:
zposao

#64 Re: Portal vam je šizofreno-psihopatičan

Post by zposao »

bingov buraz wrote:Ko napravi dva nicka i bude banovan treći dobije džabe.
Nadasve mudar i državnički potez Uprave!

A pardon nije ovo tema o kongresu...jao mene
ho oponopono

#65 Re: Portal vam je šizofreno-psihopatičan

Post by ho oponopono »

Image
L u c i f e r

#66 Re: Portal vam je šizofreno-psihopatičan

Post by L u c i f e r »

Ja bih zamolio za tišinu, i da ne naprdjujete o glupostima.

Ako nekoga ne zanima ovaj prijedlog da se hvorum placa, može otići na kafu ili izaći malo napolje.
emric

#67 Re: Portal vam je šizofreno-psihopatičan

Post by emric »

Komentari pojedinih uljuljanih zombija i "reakcija" administracije su samo mikro primjer zašto ljudi Balkana žive upravo onako kako zaslužuju, čak malo i s povlasticama.

Ogrezlo u mokraći sve, po glavi popišano bez reakcije. Svaka čast! :lol:
SmokingMan

#68 Re: Portal vam je šizofreno-psihopatičan

Post by SmokingMan »

Ni pokoj mu dobroj duši talijan nije bio pošteđen psihijatrijskih slučajeva.....Da imam mogućnost ja bi tužio ovaj portal....

https://www.klix.ba/vijesti/bih/odata-p ... /191003036
carpathia

#69 Re: Portal vam je šizofreno-psihopatičan

Post by carpathia »

Prije je komentare bila i zanimljivo čitati, sad su postali bolesni i nacionalno obojeni.
Inače, forum je baš grohnuo. Nema više dobrih forumaša čije sam postove sa užitkom čitao, nekada aktivne teme su pale na dno, poneko nešto ubaci pametno ali slabo je to sve, zadnjih 20 dana se nema šta pročitati.
emric

#70 Re: Portal vam je šizofreno-psihopatičan

Post by emric »

Maloprije na vijest o Tuđmanu lik napisa "ratni zločinac i fašista",
a moderatori mu brže-bolje izbrisaše komentar. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

S druge strane se kenja po državi, po svemu našem, moderatori odobravaju i šute....

Jad i čemer.
neko_sa_strane

#71 Re: Portal vam je šizofreno-psihopatičan

Post by neko_sa_strane »

emric wrote: 09/09/2019 14:08 Dajete mogućnost registracije za komentiranje, a onda sasvim normalne komentare jednostavno brišete. Napišeš nešto, osvježiš stranicu, a komentara nema.

S druge strane, divljaci koji tamo pričaju o klanju sasvim normalno opstaju i koriste neke rupe u kodovima da napucavaju svoje komentare na vrh.

Šta vam je, gospodo Jong-un s Klixa, u čemu je problem?

Ako vam je portal tehnički tako šupalj možda je vrijeme da zaposlite par mladih ljudi da to srede? Ljudima treba posao, a vama očigledno treba pomoć.
Portal je katastrofa. Trebali bi uposliti više pravih novinara a ne piskarala i naravno lektora.
neko_sa_strane

#72 Re: Portal vam je šizofreno-psihopatičan

Post by neko_sa_strane »

stetoskop wrote: 11/09/2019 15:04 Ja prijavio par komentara nekog srbina što vrijeđa na nacionalnoj osnovi i širi govor mržnje i umjesto njemu, meni dadoše trajni ban.
Nikakvo pravilo nisam prekršio, već sam bio nepodoban. Njima odgovaraju vrijeđanja i prepucavanja.
Naziv portala je klix što znači da im odgovara nacionalističko prepucavanje jer povećavaju broj klikova.
karanana

#73 Re: Portal vam je šizofreno-psihopatičan

Post by karanana »

uzas. odroni i propalice. i onda se cude kad im neko dodje i hoce da ih polomi u redakciji ili na ulici.

na tekstu od prije 2-3 dana
https://www.klix.ba/magazin/film-tv/fil ... /191208090
o kultnim filmovima iz ex-yu, ja sam o filmu ko to tamo peva napisao:
previse filozofije u tekstu i nekom prenesenom znacenju na danas. balkan je uvijek bio isti, primitivan i zaostao tako da nikakvu toplu vodu film ne otkriva o drustvu. treba samo reci: ko to tamo peva i maratonci - dva najbolja filma bivse jugoslavije svih vremena. nakon toga ide i balkanski spijun. a koja im je zajednicka poveznica: veliki, najveci DANILO BATA STOJKOVIC
minutu nakon toga sam banovan.
tamo imaju vendetu protiv mene jer ih tiho i lagano podjebajem ali to ne mogu podnijeti pa me banuju bez razloga. bio sam na 15. nicku ali valjda sad moras preko facebooka ili googla da se registrujes. e to necu. ali bitno je da im onaj neki bulevar ratka mladica svaki dan pise takve poganstine ali za njega nema problema. djubrad pogana prodana. polomicu ih kad ih vidim na ulici. garant ce sad objaviti na naslovnoj o prijetnji novinarima njihove posrane redakcije.
neko_sa_strane

#74 Re: Portal vam je šizofreno-psihopatičan

Post by neko_sa_strane »

:bih:
Obzirom da se interesujem o političkim prilikama u komšiluku više puta sam naletio na članke na klixu koji su lažne vijesti tabloida u Srbiji poput najodvratnijeg među njima Informera prenijeli kao stvarne događaje što je naravno rezultiralo ogavnom raspravom na nacionalnoj osnovi.
Uostalom sam klix je poput tabloida, online verzija Dnevnog Avaza, tariguz novina. Novinari Klixa su nepismeni, neobrazovani, vrlo neinformisani i hitno im je potreban lektor da ispravlja njihove gramatičke greške. Klix je depresivni tabloidni portal koji ne obiluje nikakvim korisnim informacijama.
Last edited by neko_sa_strane on 10/12/2019 21:50, edited 1 time in total.
Hajvan

#75 Re: Portal vam je šizofreno-psihopatičan

Post by Hajvan »

karanana wrote: 10/12/2019 21:29 uzas. odroni i propalice. i onda se cude kad im neko dodje i hoce da ih polomi u redakciji ili na ulici.

na tekstu od prije 2-3 dana
https://www.klix.ba/magazin/film-tv/fil ... /191208090
o kultnim filmovima iz ex-yu, ja sam o filmu ko to tamo peva napisao:
previse filozofije u tekstu i nekom prenesenom znacenju na danas. balkan je uvijek bio isti, primitivan i zaostao tako da nikakvu toplu vodu film ne otkriva o drustvu. treba samo reci: ko to tamo peva i maratonci - dva najbolja filma bivse jugoslavije svih vremena. nakon toga ide i balkanski spijun. a koja im je zajednicka poveznica: veliki, najveci DANILO BATA STOJKOVIC
minutu nakon toga sam banovan.
tamo imaju vendetu protiv mene jer ih tiho i lagano podjebajem ali to ne mogu podnijeti pa me banuju bez razloga. bio sam na 15. nicku ali valjda sad moras preko facebooka ili googla da se registrujes. e to necu. ali bitno je da im onaj neki bulevar ratka mladica svaki dan pise takve poganstine ali za njega nema problema. djubrad pogana prodana. polomicu ih kad ih vidim na ulici. garant ce sad objaviti na naslovnoj o prijetnji novinarima njihove posrane redakcije.
:lol: :thumbup:

mozda da se tema otvori o tim ljudima- slike, informacije

to su ipak krivci za trovanje i sirenje mrznje.

nisu oni beznacajna pojava. zbog zarade, podstrekavaju i sire mrznju.
Locked