Portal Saff.ba postao jedan od najutjecajnih portala u Sarajevu?
-
kolegione
#1 Portal Saff.ba postao jedan od najutjecajnih portala u Sarajevu?
Ko su ljudi koji stoje iza tog projekta?
Sta su njihove agende?
Kako su uspjeli priskrbriti toliki utjecaj.
U kontekstu su uspjeli "dedektovati" mnoge islamofobe (Vuk Bacanovic, ona mala sa dildom, ect...)
Uspjeli su izvrsiti pritisak na univerzitetske profesore...
Pogurali au mnoge stavove u Sarajevu kao mainstream.
Izgurace i ovu dzumu za nase studente (Allah ih nagradio)
Odredjuju sta ce se igrati u nacionalnom pozoristu ect...
Imaju veci utjecaj od mnogo citanijih portala.
Mislim naravno na specificne drustvene procese u nasem gradu...
Sta su njihove agende?
Kako su uspjeli priskrbriti toliki utjecaj.
U kontekstu su uspjeli "dedektovati" mnoge islamofobe (Vuk Bacanovic, ona mala sa dildom, ect...)
Uspjeli su izvrsiti pritisak na univerzitetske profesore...
Pogurali au mnoge stavove u Sarajevu kao mainstream.
Izgurace i ovu dzumu za nase studente (Allah ih nagradio)
Odredjuju sta ce se igrati u nacionalnom pozoristu ect...
Imaju veci utjecaj od mnogo citanijih portala.
Mislim naravno na specificne drustvene procese u nasem gradu...
Last edited by kolegione on 09/10/2016 17:37, edited 1 time in total.
- Acid25
-
aratet
#3 Re: Portal Saff.ba postao jedan od najutjecajnih portala u Sarajevu?
Ima i onaj Akos portal, koji je u zadnje vrijeme uticajan i aktuelan u bliskoistokizaciji BiH:
- insomnia78
-
kolegione
#5 Re: RE: Re: Portal Saff.ba postao jedan od najutjecajnih portala u Sarajevu?
Da li ti mislis da nemaju jak uticaj ja sam se frapirao ovom pricom o predstavi, oni su inicirali onam i onaj mars bula kroz titovuinsomnia78 wrote:
Ljudi fakat proguraju pricu i dobiju sto zele.
- Acid25
#6 Re: Portal Saff.ba postao jedan od najutjecajnih portala u Sarajevu?
Di si Šekspire tebraaratet wrote:Ima i onaj Akos portal, koji je u zadnje vrijeme uticajan i aktuelan u bliskoistokizaciji BiH:
- insomnia78
#7 Re: RE: Re: RE: Re: Portal Saff.ba postao jedan od najutjecajnih portala u Sarajevu?
Pretjerivanje. Uostalom presucujes, nadam se slucajno ulogu katolicke crkve i hrvatskih medija u dogadjanjima oko predstavekolegione wrote:Da li ti mislis da nemaju jak uticaj ja sam se frapirao ovom pricom o predstavi, oni su inicirali onam i onaj mars bula kroz titovuinsomnia78 wrote:
Ljudi fakat proguraju pricu i dobiju sto zele.
-
kolegione
#8 Re: Portal Saff.ba postao jedan od najutjecajnih portala u Sarajevu?
Po pokrenutim incijativama|hajkama 100% ucinak.
A vi oricajte sta hocete.
Prijetnje poznati rukopis?
A vi oricajte sta hocete.
Prijetnje poznati rukopis?
- insomnia78
#9 Re: Portal Saff.ba postao jedan od najutjecajnih portala u Sarajevu?
Ne osvrnu se ti na ulogu KC u zabrani predstave?
-
kolegione
#10 Re: RE: Re: Portal Saff.ba postao jedan od najutjecajnih portala u Sarajevu?
Ne opterecavam se njima nisam otvorio temu o konkretnom slucaj nego, ovo je hronoloski gledano.insomnia78 wrote:Ne osvrnu se ti na ulogu KC u zabrani predstave?
Niti citam njihove portale tipa ovog naseg,ni saff.ba nisam bas citao ali malo sam ih propratio zaista ljudi mobiliziraju svoje citatelje.
Ne ulazim ni u ispravnost njihovih incijativa, nego me iznenadjuju kako uspjevaju.
- insomnia78
#11 Re: Portal Saff.ba postao jedan od najutjecajnih portala u Sarajevu?
Nismo bas najpametniji narod
- Gojeni H
#12 Re: Portal Saff.ba postao jedan od najutjecajnih portala u Sarajevu?
Kad je Saff uspio sprijeciti dolazak bilo koje srpske pjevaljke u bilo koji veci grad u BiH?
Kakvo pretjerivanje u davanju uloge novini koja ima ogranicen uticaj medju veoma ogranicenim brojem ljudi.
Zato im mediji dizu rep kao da se radi o Time-u.
Kakvo pretjerivanje u davanju uloge novini koja ima ogranicen uticaj medju veoma ogranicenim brojem ljudi.
- insomnia78
#13 Re: Portal Saff.ba postao jedan od najutjecajnih portala u Sarajevu?
Ne mozes se dosjetiti zasto?
-
kolegione
#14 Re: RE: Re: Portal Saff.ba postao jedan od najutjecajnih portala u Sarajevu?
ma nije tema otvorena radi ideoloskih rasprava, to nije bar moja intencija.insomnia78 wrote:Nismo bas najpametniji narod
ali 132 najposjeceniji site moze da mobilizira ljude da vrijedjaju napadaju prijete.
Svi citamo klix.ba i ljudi nam serviraju korupciju ili bilo sta takvo i nista...
- Acid25
#15 Re: RE: Re: Portal Saff.ba postao jedan od najutjecajnih portala u Sarajevu?
Slabo si popratio.kolegione wrote:Ne opterecavam se njima nisam otvorio temu o konkretnom slucaj nego, ovo je hronoloski gledano.insomnia78 wrote:Ne osvrnu se ti na ulogu KC u zabrani predstave?
Niti citam njihove portale tipa ovog naseg,ni saff.ba nisam bas citao ali malo sam ih propratio zaista ljudi mobiliziraju svoje citatelje.
Ne ulazim ni u ispravnost njihovih incijativa, nego me iznenadjuju kako uspjevaju.
-
kolegione
#16 Re: Portal Saff.ba postao jedan od najutjecajnih portala u Sarajevu?
Sirija je na nogama aj zdrao
-
zenit dozic
#17 Re: Portal Saff.ba postao jedan od najutjecajnih portala u Sarajevu?
Zar jos niste skontali ko je doticni postavljac teme
I vi njemu nasli objasnjavat i pravdat se
I vi njemu nasli objasnjavat i pravdat se
-
kolegione
#18 Re: RE: Re: Portal Saff.ba postao jedan od najutjecajnih portala u Sarajevu?
Vjerujem da vi bolje znate, ali fascinacija ostaje, kako tako malen portal uspije pokrenuti i izgurati 5-6 incijativa, raspametiti te neke (islamofobe) ili napadati profesore ili evo zbog insomnije ucestvovati u ikdanju predstave.Gojeni H wrote:Kad je Saff uspio sprijeciti dolazak bilo koje srpske pjevaljke u bilo koji veci grad u BiH?
Kakvo pretjerivanje u davanju uloge novini koja ima ogranicen uticaj medju veoma ogranicenim brojem ljudi.![]()
Napraviti mars bula, itd itd...
- salik79
#19 Re: Portal Saff.ba postao jedan od najutjecajnih portala u Sarajevu?
Gojeni H wrote:Kad je Saff uspio sprijeciti dolazak bilo koje srpske pjevaljke u bilo koji veci grad u BiH?
Kakvo pretjerivanje u davanju uloge novini koja ima ogranicen uticaj medju veoma ogranicenim brojem ljudi.![]()
Dodao bih, ogranicenim u svakakom pogledu
A sto se Timea tice, u konacnici, imaju oni barem jednu dodirnu tacku...
-
kolegione
#20 Re: RE: Re: Portal Saff.ba postao jedan od najutjecajnih portala u Sarajevu?
Ko je molim te proavijetli mezenit dozic wrote:Zar jos niste skontali ko je doticni postavljac teme![]()
I vi njemu nasli objasnjavat i pravdat se [emoji38]
Zasto bi se meni neko pravdao nema logike, pricamo meni fenomen kako uspjevaju ljudi sigurno bolje znaju.
A ti me prosvijetli ko sam da znam
-
aldinjo
#21 Re: Portal Saff.ba postao jedan od najutjecajnih portala u Sarajevu?
Problem je što pišu protiv šija.salik79 wrote:Gojeni H wrote:Kad je Saff uspio sprijeciti dolazak bilo koje srpske pjevaljke u bilo koji veci grad u BiH?
![]()
Dodao bih, ogranicenim u svakakom pogledu![]()
- insomnia78
#22 Re: RE: Re: Portal Saff.ba postao jedan od najutjecajnih portala u Sarajevu?
Ne vole šije?[emoji1]salik79 wrote:Gojeni H wrote:Kad je Saff uspio sprijeciti dolazak bilo koje srpske pjevaljke u bilo koji veci grad u BiH?
[emoji106]
- salik79
#23 Re: Portal Saff.ba postao jedan od najutjecajnih portala u Sarajevu?
Problem je sto pisu protiv svih muslimana koji ne slijede njihovu ideologiju, finansiranu od strane Al-Sauda. Jedina je razlika sto je kontra jednih frontalni, a kontra drugih proxy napad. Ko to ne vidi, ili je slijep, ili budala (izuzmemo li one sa platne liste).aldinjo wrote:Problem je što pišu protiv šija.salik79 wrote:Gojeni H wrote:Kad je Saff uspio sprijeciti dolazak bilo koje srpske pjevaljke u bilo koji veci grad u BiH?
![]()
-
Bodkin
#24 Re: Portal Saff.ba postao jedan od najutjecajnih portala u Sarajevu?
Prvo, zar su se trudili? Drugo, zasto bi sprijecili? Trece, kako ce sprijeciti dolazak u vecim gradovima gdje su hrvati i srbi vecina? I peto, jel ovom logikom trebalo sprijeciti merlina da pheva u begesu? Eto, dosta pitanja za vecerasGojeni H wrote:Kad je Saff uspio sprijeciti dolazak bilo koje srpske pjevaljke u bilo koji veci grad u BiH?
A i ja sam misljenja da saff nema nikakav utjecaj.
-
Hafis
#25 Re: Portal Saff.ba postao jedan od najutjecajnih portala u Sarajevu?
Šta će ba spriječiti.
Ovdje kod nas samo još nije Era Ojdanić nastupao od čitave ekipe, a kažu mogao bi navrnuti ove jeseni....i mislim još i Cune....zajebaje ga nešto giht u zadnje vrijeme
Ovdje kod nas samo još nije Era Ojdanić nastupao od čitave ekipe, a kažu mogao bi navrnuti ove jeseni....i mislim još i Cune....zajebaje ga nešto giht u zadnje vrijeme
Last edited by Hafis on 09/10/2016 20:32, edited 1 time in total.