Warashii wrote:Enticer wrote:U Hrvatsku na more ne bih isao da oni meni plate, a ne ja njima. Imate opciju za Tunis. Gradovi Susa (Sousse) i Hammamet su odlicni na odmor. Smjestaj im je jeftiniji nego u Hrvatskoj, a tek klopa da prste polizes... Hrana im je takodjer daleko jeftinija nego u Hrvatskoj.
JA sam mislio da smo ovo rascistili nekad davno.
Daj mi molim te otprilike reci koliko treba novca za dvije osobe da ostanu 15 dana?
Sa svim, spavanje, prevoz i hrana.
Ja sam prosle godine isao u Sousse u Tunis autom u privatnom aranzmanu, znaci ne preko nekih agencija. Tako da ne znam koliko kosta prevoz. Bio sam u hotelu 4 zvijezdice, hotel odmah na plazi mora, soba s pogledom na more, all inclusive, oko 100 EUR po danu za dvije osobe. Jedes i pijes koliko hoces, cak su i alkoholna pica ukljucena izuzev onih vrlo skupih...
Imaju razne sadrzaje koje vodi team animation, preko dana, fubal, odbojka na plazi, vaterpolo, gadjanje lukom i strijelom it.itd...tako da nikad nije dosadno. Navecer takodjer imaju zabavnih programa. Budu i trbusne plesacice
Nisam jeo van hotela, ali znam da su cijene veoma popularne, pica najbolja nije vise 7-8 nasih KM...
Mozda ako budes isao organizovano sa nekom agencijom bude i jeftinije o ovoga...