Drago mi je sto si ovo napisala jer i mene zanima sve o Peljescu, sva mjesta, ako je neko ljubazan da ispise sveBIONA wrote:Da li je neko od vas isao na Peljesac - Lovista? zanimaju me generalno iskustva i cijene naravno
I Cavtat i Mlini takodjer
Drago mi je sto si ovo napisala jer i mene zanima sve o Peljescu, sva mjesta, ako je neko ljubazan da ispise sveBIONA wrote:Da li je neko od vas isao na Peljesac - Lovista? zanimaju me generalno iskustva i cijene naravno
Fino, samo 2007. godina. Ja bih malo svjezije misljenjeBIONA wrote:Ima i ovdje nesto http://www.klix.ba/forum/ljetovanje-na- ... 39140.html
Išao prije nekoliko godina... Idealno za porodice s djecom. Veoma mirno, ima puno hlada i generalno plaža je lijepa.tap3ah75 wrote:Jel` ko išao u mjesto Promajna??? Neko mjestašce izmađu Makarske i B.Voda.
Vrijedi li tamo ići s djecom??
Pelješac i Korčulacharrrmed wrote:Drago mi je sto si ovo napisala jer i mene zanima sve o Peljescu, sva mjesta, ako je neko ljubazan da ispise sveBIONA wrote:Da li je neko od vas isao na Peljesac - Lovista? zanimaju me generalno iskustva i cijene naravno
agent_zero wrote: Pelješac i Korčula![]()
Naravno za one koji očekuju odmor, razgledanje prirode, starina na Korčuli i sl. Ko očekuje živost i provode Makarske, Zrća, CG i sličnih destinacija, za te definitivno nije Pelješac i Korčula.
Ovo su mjesta za odmor i relaksaciju.
I moj glas za Korculu- odusevila me, posebno stari dio grada, plaze manje-vise...ljudi su za 10, atmosfera, ali i hranaDr.Mr.Fr. wrote:agent_zero wrote: Pelješac i Korčula![]()
Naravno za one koji očekuju odmor, razgledanje prirode, starina na Korčuli i sl. Ko očekuje živost i provode Makarske, Zrća, CG i sličnih destinacija, za te definitivno nije Pelješac i Korčula.
Ovo su mjesta za odmor i relaksaciju.
jesul uredili scepan polje ikad?Kuvet wrote:Sarajevo- Foča- Šćepan Polje- Nikšić - Podgorica - Tunel "Sozine" - Sutomore- Bar... nekih 5 sati puta.. To je ja mislim najkraci put..
Juce isao u podgoricu, i ta dionica je losa, neiskusnim vozacima ne bi preporucioKuvet wrote:Asfaltiran je put cijeli. Vala kad se autobusi mimoilaze, ne znam sto ne bi auta
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Obrati paznju na sofer sajbu, ako je napuknuta znaju vratiti za to. Ako je napuknuta, ili negdje udarena, da je to ocigledno velike cu prilike da ce te vratiti sa granice kad to uoce. Drugo, sva signalizacija ti mora biti ispravna, zmigavci, farovi, stop svjetla. Zatamljena stakla bi ti mogla napraviti problem isto, kao i probusen auspuh, jer hrvati imaju zajeban zakon o razini buke u saobracaju, i znam da motoriste znaju cesto zaustavljati i mjeriti decibele.dijabola wrote:E ovako, ja i 2 jarana trebamo na more sad 22.-og u Herceg Novi, Igalo vjerovatno. Pošto nisam našo drugu temu na ovom forumu ovdje ću da pitam neke stvari. Prvo, mislili smo ići autom, ali je auto starije (84. god. i ne izgleda nimalo atraktivno) i zanima me jel postoje neka ograničenja na hrvatskoj i crnogorskoj granici koja auta smiju preći (ovo će mi bit prvi put da idem autom pa ne znam šta i kako), odnosno jel me smiju tek tako isključit iz saobraćaja ili vratit sa granice samo zato što im se auto čini neatraktivnim, starim, ili nešto treće. Drugo, kakva su ograničenja u vezi toga šta se smije prenijeti preko granice, cigare i tako to. Treće, za koliko se otprilike može naći trokrevetna soba, a za koliko neki manji apartman dole u Igalu. Dalje, jel neko bio u dole i kakvi su utisci (noćni život, sadržaj, raja?). Eto toliko, ako je neko bolje upućen bio bih zahvalan na odgovorima.
Ja sam se upravo vratio iz CG, prvi put bio dole i isao bas tim putem u gluho doba noci, jos mi je suvozac zaspao, a ja onom pustahijom vozim, jeste malo put zeznut ali moze se...zvrk wrote:jesul uredili scepan polje ikad?Kuvet wrote:Sarajevo- Foča- Šćepan Polje- Nikšić - Podgorica - Tunel "Sozine" - Sutomore- Bar... nekih 5 sati puta.. To je ja mislim najkraci put..
joj strave nase kad idosmo prije vise od 5 godina...
jos nocu...
niko puta ne zna... aman
Peljesac: Bili dvije godine zaredom u Zuljani...mjesto malo, kuca na plazi, more cisto, bijeli pijesak,ma prekrasno...ali cijene KATASTROFA..malo je reci deranje...charrrmed wrote:Drago mi je sto si ovo napisala jer i mene zanima sve o Peljescu, sva mjesta, ako je neko ljubazan da ispise sveBIONA wrote:Da li je neko od vas isao na Peljesac - Lovista? zanimaju me generalno iskustva i cijene naravno
slobodann wrote:Kako god, nalijepse su Hrvatske plaze'

SMJESTAJ iznad ili ispod magistrale ?cuske wrote:PODACI
Nocenje 8 Eura
Plaza fina voda bistra kanalizacije im idu u septicke ne idu u more
Mirno porodicno mjesto, a ima puno hladovine...
Sarajevo - Podaci punih 200 Kilometara
Voznje s autom treba 3 sata, a ako vam je 1.9SDI motor potrosit ce te samo 15L goriva na Relaciji Sarajevo - Podaca - Sarajevo
SRETNO!!!