Gdje jeftino na more ove godine?

Post Reply
elcaliente

#151 Re: Gdje na more

Post by elcaliente »

bakonja wrote:
elcaliente wrote:
bakonja wrote:Ima li koji savjet za odmor na moru, znaci bas plaza,setnja navecer rivom kraj brodova,puno turista,co to je i sl. :)

Jesi li razmisljao o Hvaru? Brac? Na Hvaru definitivno puno stranih turista, imate gdje izaci ako vam je jedno vece da plesete ako ne onda setnje i riblji restorani. Ja bio na Hvaru isto sa djevojkom ekstra mi je bilo.
Volio bih otici tamo ali sam cuo da su cijene 30% skuplje u odnosu na Makarsku rivieru. :-?

istina. Mada se da naci smjestaj po istoj cijeni, ali cijene napolju su skuplje, ipak je to ostrvo.
elcaliente

#152 Re: Gdje na more

Post by elcaliente »

Trogir ? Pravo lijep gradic. Nema posebne zadave, ali setnja i turisti.
Omis, Primosten.
HardCore

#153 Re: Gdje na more

Post by HardCore »

I ja planiram na coxa :D ako sve bude kako treba :)
antonija

#154 Re: Gdje na more

Post by antonija »

elcaliente wrote:
Ringhio wrote:I ja o istom rasmisljam, Makarska mi je onako, srednja zalost, u opciji Vodice, Budva, Tuska. Trazim neko mjesto gdje su partije konstantne, jer ne idem na more da bi se prevrtao po plazi nego da se iskacem, naslusam dobre muzike, i onda slomljen odem kuci :)

Vidio sam da vodice imaju sredinom iduceg mjeseca festival elektronske muzike 3-4 dan sunbreeze ja mislim da se zove, konto sam to posjetiti ali eto sad citajuci o tome da su plaze pune, da nemas gdje, nesto mi se odjednom i ne ide.

Pomogni Pomognut cu i ja tebi :)
Pa ako ti je do skakanja onda Zrce. od jula do kraja augusta samo festivali.

http://www.papaya.com.hr/

Evo svaki dan neki poznati svjestki DJ.
Nema bezveznijeg mjesta od Zrča.
antonija

#155 Re: Gdje na more

Post by antonija »

elcaliente wrote:Trogir ? Pravo lijep gradic. Nema posebne zadave, ali setnja i turisti.
Omis, Primosten.
Primosten je super, a Vodice jos bolje.

Hvar takodje.
elcaliente

#156 Re: Gdje na more

Post by elcaliente »

antonija wrote:
elcaliente wrote:
Ringhio wrote:I ja o istom rasmisljam, Makarska mi je onako, srednja zalost, u opciji Vodice, Budva, Tuska. Trazim neko mjesto gdje su partije konstantne, jer ne idem na more da bi se prevrtao po plazi nego da se iskacem, naslusam dobre muzike, i onda slomljen odem kuci :)

Vidio sam da vodice imaju sredinom iduceg mjeseca festival elektronske muzike 3-4 dan sunbreeze ja mislim da se zove, konto sam to posjetiti ali eto sad citajuci o tome da su plaze pune, da nemas gdje, nesto mi se odjednom i ne ide.

Pomogni Pomognut cu i ja tebi :)
Pa ako ti je do skakanja onda Zrce. od jula do kraja augusta samo festivali.

http://www.papaya.com.hr/

Evo svaki dan neki poznati svjestki DJ.
Nema bezveznijeg mjesta od Zrča.

Jesi li bila kada u Podacama?
alenthekiller

#157 Re: Gdje na more

Post by alenthekiller »

Tivat, turista ima. Cijene kao u Hrvatskoj, nesto jeftinije nesto skuplje. Plaza dobra, duz obale imas wifi besplatan. Provod ima, mozes do budve sa busom. Rusa, njemaca, francuza... Nema puno nasih niti hrvata. Srba ima ali svi su bas lijepo raspolozeni. Ja kad sam bio igrao je partizan za ulazak u ligu prvaka. Prije 3 godine ja mislim. Usao u kafic, puno srba i crnogoraca. Svi crno bijeli ja crvena havajka kosulja :lol: Odma gledaju, kad sam se predstavio, hoce da im pricam sarajevske sale. Castili me, slavili poslije prolaska. Maksimalno korektno, nema nacionalizma ako neko misli. Super provod po skoro istim cijenam kao u Lijepoj nasoj :D :D
jale

#158 Re: Gdje na more

Post by jale »

ALBANIJA

Za nekih 400 KM mozes biti u hotelu 7 noci, bez dodatnih troskova.

Ima dosta ponuda, da sad ne reklamiram neku.
antonija

#159 Re: Gdje na more

Post by antonija »

Jesam, nisu losi, ali previse mirni.
elcaliente

#160 Re: Gdje na more

Post by elcaliente »

antonija wrote:
Meni zvezebe pravo, izdrzao jedan dan i pobjegao. Za mene do sada najbezveznije mjesto.
antonija

#161 Re: Gdje na more

Post by antonija »

elcaliente wrote:
antonija wrote:
Meni zvezebe pravo, izdrzao jedan dan i pobjegao. Za mene do sada najbezveznije mjesto.
Zasisi, dal si dosao na more da se odmoris i uzivas, ili da svaku vece partyas pa se jos vise umoris nego kakav si dosao.
BihYankee

#162 Re: Gdje na more

Post by BihYankee »

Ko ima malu djecu a ne podnosi velike vrućne - od srca preporucujem Orebić i plažu Trstenica(pijesak ,povjetarac,palme)

http://www.mulic.info
ice2cube

#163 Re: Gdje na more

Post by ice2cube »

Juzna Amerika zakon
kurty

#164 Re: Gdje na more

Post by kurty »

greska :-D
nino90

#165 Gdje na more

Post by nino90 »

koje su odprilike cijene smjestaja, hrane i pica na tim destinacijama gdje se vazda partija? ( pag, zrce)
-maggie-

#166 Re: Gdje na more

Post by -maggie- »

Mene zanima koje mi mjesto možete preporučiti... Idemo nas nekoliko drugarica, možda čak i neki prijatelj krene (ali draže nam je same). Negdje gdje nema puno seljačina, gdje možeš normalno ljetovati da te niko ne zamara. Je li neko bio u Ulcinju? Kažu da je tamo odlično... Nisam nikad prije bila u CG, pa su mi potrebne informacije! :) :) Hvala unaprijed!
AlenKurt

#167 Re: Gdje na more

Post by AlenKurt »

-maggie- wrote:Mene zanima koje mi mjesto možete preporučiti... Idemo nas nekoliko drugarica, možda čak i neki prijatelj krene (ali draže nam je same). Negdje gdje nema puno seljačina, gdje možeš normalno ljetovati da te niko ne zamara. Je li neko bio u Ulcinju? Kažu da je tamo odlično... Nisam nikad prije bila u CG, pa su mi potrebne informacije! :) :) Hvala unaprijed!
Primošten dominira. Možeš biti u Primoštenu, a ako ti je tamo bezveze skokneš do Vodica, Solarisa :thumbup: ili Trogira. Aurora pet minuta pješke (http://www.youtube.com/watch?v=fF7N6-f72wY), Hacienda 40 minuta (http://www.youtube.com/watch?v=dRvm2BnI9Mw). Apartmani nisu skupi.
-maggie-

#168 Re: Gdje na more

Post by -maggie- »

AlenKurt wrote:
-maggie- wrote:Mene zanima koje mi mjesto možete preporučiti... Idemo nas nekoliko drugarica, možda čak i neki prijatelj krene (ali draže nam je same). Negdje gdje nema puno seljačina, gdje možeš normalno ljetovati da te niko ne zamara. Je li neko bio u Ulcinju? Kažu da je tamo odlično... Nisam nikad prije bila u CG, pa su mi potrebne informacije! :) :) Hvala unaprijed!
Primošten dominira. Možeš biti u Primoštenu, a ako ti je tamo bezveze skokneš do Vodica, Solarisa :thumbup: ili Trogira. Aurora pet minuta pješke (http://www.youtube.com/watch?v=fF7N6-f72wY), Hacienda 40 minuta (http://www.youtube.com/watch?v=dRvm2BnI9Mw). Apartmani nisu skupi.
A dosadila mi više Hrvatska, al' eto, možda i ove godine odem tamo. Hvala na savjetu! :)
ice2cube

#169 Re: Gdje na more

Post by ice2cube »

Mogul' i ja :D
mahalik

#170 Re: Gdje na more

Post by mahalik »

mene buni u turističkim aranžmanima da li onu cijenu npr piše dvokrevetna/trokrevetna soba 1350KM karakteriše ta soba ili po osobi jer dole ispod piše aerodromska taksa po osobi 194KM
Znači da li može npr 2 trokreventne osobe za 2*1350KM ili sam ja nešto pobrkao
Dead Man Walking

#171 Re: Gdje na more

Post by Dead Man Walking »

Ova Grcka dobro pravo izgleda, al valja dobaciti do tamo. Kakve su opcije za prevoz (iskljucujuci osobni automobil :D )?

Ima li neko iskustva sa pjescanim plazama po Hrvatskoj, gdje ih ima i kakvi su utisci?
plejka2

#172 Re: Gdje na more

Post by plejka2 »

-maggie- wrote: Negdje gdje nema puno seljačina, gdje možeš normalno ljetovati da te niko ne zamara. Je li neko bio u Ulcinju? Kažu da je tamo odlično...
Ko ti kaze da je tamo odlicno slago te.Upravo se kosi sa ovim tvojim "da nema puno seljacina".....
Ulicinj leglo siptarluka.

Fataj se ti hrvatske i kakvog otoka ako bas hoces odmor.
Ringhio

#173 Re: Gdje na more

Post by Ringhio »

elcaliente wrote:
Ringhio wrote:
elcaliente wrote:@Ringhio

Tebi je najbolje otici i vidjeti svojim ocima. Ja sam na Zrce isao 2001-2005 i super mi je bilo. Ove godine idem radi samog ostrva Paga jer je stvarno super, otici cu na Coxa na Big Beach party.
To da je vise komericijala nego prije to je normalno jer se razglasilo. A ti svakako ides radi partya tamo ces to moci 24/7. To sto raja govori nije kako prije ili ima krkana to je sve rekla kazala i to ima svugdje.I krkani hoce da se zabave. Ja znam ono staro Zrce sa Papyom I Calipsom samo tako Zrce vise nikada nece biti, sasvim je normalno da se razvija. E sada da je to tako lose i da su samo muskarci nebi se to Zrce po citavom svijetu reklamirao i sve godine obaralo rekorde. Nemoze nikako biti da od 50 000 posjetitelja bude 49000 muskaraca, mislim to su price za malu djecu.
Ako se ide radi treba i ako hoces nesto pokupiti obavezno svaku noc, onda se ne ide ni u Makarsku,Vodice, Budvu ni na Zrce. Ide se u mala mjesta gdje trebe nemaju nista raditi poslije 00h i gdje ima eventualno jedna diskoteka. Ja sam u takvim mjestima najvise treba pokupio. U Makarskoj ces tuki pokupiti jer ih milion muskarca napadne i citavu noc imaju da hodaju, Buba preko dana pa iz Marinete u Deep dok se okrenes svanulo i nije to vise to. Drugi dan ponovo isto, za 7 dana dvije trebe pokupis, jebes to.

Davno su prosla vremena kad sam ja kupio, i trudio se da kupim :) idem s djevojkom. No posto vidim da o Zrcu znas dosta, te o Pagu, da izvidim kakve su cijene smjestaja ? Ja bih dole s autom pa neznam kako to hoda.
Ja sam preko neta nasao ove godine posto me mrzi da trazim kada dodzem smjestaj, volim sa mirom da dodzem i smjestim se. Znaci prve kuce do mora i do plaze, apartman sa pogledom na more i terasa, 2 sobe, kuhinja, TV Sat, klima, 300 metara od centra , za 3 osobe 55EUR. Parking gratis u dvoristu , to mi je bilo vazno. Ne idem prvenstveno radi Zrca jer vodim djevojku sa sobom, otici cemo izaci na par poznatih Dj ono radi provoda, ostalo zelimo da se odmorimo i obidzemo sto vise od ostrva. Za one koji neznaju Zrce je uvala izvan Novalje, Novalja je mirna poslije 00h, ima samo Cocomo jako fin disko-bar, se svjestki poznatim Coctail majstorima.
Ima li kakva kucica tako u komsiluku :) gdje si pronasao to ? Tako nesto bi i meni odgovaralo posto cu i ja sa djevojkom.
elcaliente

#174 Re: Gdje na more

Post by elcaliente »

Pa ima kuca milion pored, to je prva cesta do mora, samo ni ja neznam nikoga tamo, a nisam nikada do sada ni bio u ovom dijelu Novalje. Dio grada je Gaj.

ovdje sam nasao:

http://www.novalja-pag.net/hr/index.html

a neka moja raja je uzela ovdije sobe, 35EUR dvokrevetna sa kupatilom.

http://www.novalja-pag.net/kristina/
Last edited by elcaliente on 20/06/2012 11:51, edited 1 time in total.
-maggie-

#175 Re: Gdje na more

Post by -maggie- »

ice2cube wrote:
Mogul' i ja :D
Pa hajde, preporuči! :D
Post Reply