Poraz i pobjeda na ,,marakani,,

Tuce

#51 Re: Poraz i pobjeda na ,,marakani,,

Post by Tuce »

Drug_Tito wrote:
No_Comment wrote:Reprezentacija nezavisne drzave Bosne i Hercegovine je veceras porazena na ,,marakani,, ali samo na travnatoj podlozi...na politickom planu ovo je josh jedna i to velika pobjeda drzave Bosne i Hercegovine...tko bi mogao zamisliti i predpostaviti prije desetak i kusur godina...da ce reprezentacija suverene Bosne i Hercegovine u fudbalu- nogometu...sastavljena od igraca Boshnjacke, Hrvatske i Srpske nacionalnosti... gostovati u centru svih problema i izvoru svih zala na ovim nashim prostorima tj Beogradu...i ginuti svi na terenu za svoju drzavu BIH...ovo je josh jedan poraz velikosrpske politike na Balkanu i u Bosni i Hercegovini i dokaz da za ovu zemlju ima buducnosti.... 8)
Ja bi stvarno volio vjerovati u tu tvoju buducnost, da Bosna ima buducnost. Ja bi bio sretniji da Bosna ima buducnost nego da su pobjedili Srbiju. Ali kakva je to buducnost kada citava RS slavi poraz? Bucnost koju ja zamisljam je smjestena u tome sto ce tri naroda nastojati da izvrse isti cilj, sta god da je taj cilj. Uglavnom da bude zajednicki jezik barem na necemu. Ali sve dok su parole "Bosna na kurcu, Srbija na srcu", daleko smo mi od te buducnosti. Ali smo ipak na kurcu da izvines, vazno je na necemu biti.
Nista novo da Srbi slave poraze pa oni slave vec stogodina poraz na Kosovu kao pobjedu jer tako tije kod lopova uvijek voli tudje kao i ovi nasi Kurdi.
Citava SCG se usrala u gace pa doslo stohiljada da vidi tu Bosansku silu jos da udje ona Hasanova u zadnjoj minuti,mi smo osvjetlali obraz casno izgubili a oni ce opet usrat motku kao i do sada,pre prvenstva njbolji a posle svi krivi sem njih, kao i na Kosarkaskom prvenstvu u Beogradu.A ove nase kitonje iz RS dkle god mozes kupiti za litru patoke oni ce uvijek navijati za tudje jer oni i ne znaju ni ko su ni odkud su,jadan narod.
HOOLIGANS

Post by HOOLIGANS »

Pozdrav sa Marakane za R.S. :lol:
http://www.robijasi.com/images/ps/rob.jpg
PR80.

Post by PR80. »

Pitanje za one koji kazu da su srbi bili gadani na Marakani a ne bosanci:

1. Zasto svijetski mediji pisu da je bilo zabranjeno unosenje upaljaca, mobitela i sl. a da su opet srpski navijaci navrnuli na bosanske navijace sa takvim predmetima?

2. Zasto svijetski mediji pisu da su srbi u dijelovima Republike Mrske izlazili na ulice i pjevali "Ubijmo muslimane?

3. Otkud to da se vama srbima unosile kante sa kamenjem a i to je "zabranjeno" bilo?

Providna vam taktika...

Otkud toliko mrznje u vama? - Probudite se vec jednom, obrazujte se i trazite mir i spas u dusama koje nemate sada.

:bih: :bih: :bih: :bih:
Post Reply