Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
petunija wrote:Evo ja ne kontam ovu promjenu nikova.
Kad si već tu, respo, možeš li pojasniti
I, hvala nisam za kafu
Kad te trajno banuju kako ces drugacije pisati nego promjeniti nik
Fazon je sto neko odmah kaze kao ja moj prijasnji nik je taj i taj dok neki sute dok se ne provali
Njanjavi wrote:Ne kontam depilirano zemsko vala al nikako.
Jepemu mater ostavi barem crticu, brcice, bilo sta, ma ne mora ni dole, barem podpazuh ne brij par dana, il noge, sta god.
Doslo je dotle da se radujem ko malo djete ako ima koju dlaku na bradavicama.
Jepala vas depilacija sve odreda!
Izvini, al sto se tice zenska, podrzavam jedino to da ima kosu, obrve i trepavice
Njanjavi wrote:Ne kontam depilirano zemsko vala al nikako.
Jepemu mater ostavi barem crticu, brcice, bilo sta, ma ne mora ni dole, barem podpazuh ne brij par dana, il noge, sta god.
Doslo je dotle da se radujem ko malo djete ako ima koju dlaku na bradavicama.
Jepala vas depilacija sve odreda!
Izvini, al sto se tice zenska, podrzavam jedino to da ima kosu, obrve i trepavice
supercali wrote:Pointa nervira sto je pitao 1000 puta a nema ni jednog potvrdnog odgovora
Jesam priznajem, toliko sam nesiguran u sebe da anonimno preko foruma pozivam trebe na kafe. Pa kad ne upali okrenem na zajebanciju. Super fol, moram priznati.
Point. wrote:
Kakve veze ima mrtav Musolini sa mnom i kako da ga pratim? Ukoliko mislis na tim koji simpatisem, odmah da ti kazem da se ne gubis bezveze.
Point. wrote:
Kakve veze ima mrtav Musolini sa mnom i kako da ga pratim? Ukoliko mislis na tim koji simpatisem, odmah da ti kazem da se ne gubis bezveze.
Point. wrote:
ne kontam rodjena sarajka i van funkcije joj vodo kotlić .............ne kontam žena od iznad 50 godina i nezna napraviti ručak, ne kontam da neko moože imati toliko godina a ne radi joj sudoper i odvod u stanu................a mene zove papankom................ u mojoj ladici bar 30 komada gaća i potkošulja..................... a kod nje tobe jarabi ............ne kontam zašto sam ja papanka a ona sarajka i to turbo
ti mozes samo pokusavati igrati Risiko. (zar ti ne bi trebao pisati Risk ili Riziko? zanimljivo da ga i ja pisem kao ti...) elem, bio bi donji u 9 od 10 partija...
moja tetka wrote:ne kontam rodjena sarajka i van funkcije joj vodo kotlić .............ne kontam žena od iznad 50 godina i nezna napraviti ručak, ne kontam da neko moože imati toliko godina a ne radi joj sudoper i odvod u stanu................a mene zove papankom................ u mojoj ladici bar 30 komada gaća i potkošulja..................... a kod nje tobe jarabi ............ne kontam zašto sam ja papanka a ona sarajka i to turbo
postoje dvije opcije kada ovoliko napisa o njoj. ili joj smeta sto joj zabadas previse nos u njene stvari ili sto imas premalo postova na forumu. meni treca ne naumpada...
ti mozes samo pokusavati igrati Risiko. (zar ti ne bi trebao pisati Risk ili Riziko? zanimljivo da ga i ja pisem kao ti...) elem, bio bi donji u 9 od 10 partija...
moja tetka wrote:ne kontam rodjena sarajka i van funkcije joj vodo kotlić .............ne kontam žena od iznad 50 godina i nezna napraviti ručak, ne kontam da neko moože imati toliko godina a ne radi joj sudoper i odvod u stanu................a mene zove papankom................ u mojoj ladici bar 30 komada gaća i potkošulja..................... a kod nje tobe jarabi ............ne kontam zašto sam ja papanka a ona sarajka i to turbo
postoje dvije opcije kada ovoliko napisa o njoj. ili joj smeta sto joj zabadas previse nos u njene stvari ili sto imas premalo postova na forumu. meni treca ne naumpada...
Kad sam to igrao, ima najmanje 10 godina. Vise volim sah.
postoje dvije opcije kada ovoliko napisa o njoj. ili joj smeta sto joj zabadas previse nos u njene stvari ili sto imas premalo postova na forumu. meni treca ne naumpada.
ma ja eto jedini problem što nemam postova dobro je ba