Pozdravila? Ssmo to?
Koje ploce kupujemo u nedjelju,?
Smitse, Joe divisin, kles i sta jos?
Krenberise neke i sta jos?
Pri lovi smo, uzimamo sto zelimo
Pozdravila? Ssmo to?
Kakvo savjest i bijeg od nje, ovdje se radi o čistoj trgovačkoj matematici, bez ikakvih emocija osim profitersketramvajtrojka wrote: ↑08/05/2025 22:13
Ove stvari ne kontam u pm, zar smo ovako društvo da na ovaj nacin peremo svoju savjest![]()
![]()
![]()
Al bosnjo i logika nikada nisu isli skupa bojkotovati ce colu od koje rade i zavise bosanske porodice, a sapirati ce savjest sa colom koja se puni u Austriji i švedskoj il kao ova u poljskoj koja je poznata kao bas velika muminska zemlja![]()
![]()
Jedno je da se puni u kjafirskoj zemlji a drugo je da ta firma direktno sarađuje sa Izraelcima. Ova firma kako znam profit šalje za pomoć narodu Palestine. Tako da nije do zemlje u kojoj se puni nego ko je puni. Vidjeli smo u tim državama dosta hrabrih građana po pitanju Palestine čije bi proizvode rado kupovao iako su u kjafirskoj državi koja podržava Izrael. A ovako em popiješ Colu em profit ide Palestini.tramvajtrojka wrote: ↑08/05/2025 22:13
Ove stvari ne kontam u pm, zar smo ovako društvo da na ovaj nacin peremo svoju savjest![]()
![]()
![]()
Al bosnjo i logika nikada nisu isli skupa bojkotovati ce colu od koje rade i zavise bosanske porodice, a sapirati ce savjest sa colom koja se puni u Austriji i švedskoj il kao ova u poljskoj koja je poznata kao bas velika muminska zemlja![]()
![]()
Jarane ti ko da si iz.....ne znma ni ja odakle....tusirnanja nema, samo kupanje nedljom navece......tad se pali bojler jer je jeftina......tusiram se kad se sam sebi cujem
Znam neke koji se peru uoči petka.mali_balon wrote: ↑10/05/2025 14:34
Jarane ti ko da si iz.....ne znma ni ja odakle....tusirnanja nema, samo kupanje nedljom navece......tad se pali bojler jer je jeftina......tusiram se kad se sam sebi cujem
Ne kontam ni ja da neko drobi o dvoličnosti Bošnjaka, a kupuje i reklamira Manjine proizvode. Ali eto, imamo tebe kao dokaz toga.tramvajtrojka wrote: ↑08/05/2025 22:13
![]()
![]()
GTA je institucijamanuchao91 wrote: ↑10/05/2025 15:19 ne kontam hajp oko GTA 6
prije 3 dana izasao trailer vec 258 miliona preleda
414 000 komentara .Obara sve rekorde
Pa ne zaradjuje on od Manje. Njegov izbor na sta ce pare potrositi. Ovi hoce da zarade od Gaze, kao sto su to pokusali i od Srebrenice. Plus napravili nagradnu igru ko ce napisati najbolji citat za Srebrenicu.canvra888 wrote: ↑10/05/2025 15:17Ne kontam ni ja da neko drobi o dvoličnosti Bošnjaka, a kupuje i reklamira Manjine proizvode. Ali eto, imamo tebe kao dokaz toga.tramvajtrojka wrote: ↑08/05/2025 22:13
![]()
![]()
Njegovo je na šta će pare potrošiti, ali nije njegovo onda da listi na raznim temama o dvoličnisti Bošnjaka, a lik ne da troši pare u Manji, nego ih i propagira ovdje na forumu. Prekucao bošnjačku dvoličnost._BataZiv_0809 wrote: ↑10/05/2025 15:47Pa ne zaradjuje on od Manje. Njegov izbor na sta ce pare potrositi. Ovi hoce da zarade od Gaze, kao sto su to pokusali i od Srebrenice. Plus napravili nagradnu igru ko ce napisati najbolji citat za Srebrenicu.canvra888 wrote: ↑10/05/2025 15:17Ne kontam ni ja da neko drobi o dvoličnosti Bošnjaka, a kupuje i reklamira Manjine proizvode. Ali eto, imamo tebe kao dokaz toga.tramvajtrojka wrote: ↑08/05/2025 22:13
![]()
![]()
Ne kupujem ni ja kod Manje iz licnih principa ali ni na Hifi takodjer.
Aahhh Bošnjo, i logika.tramvajtrojka wrote: ↑08/05/2025 22:13
![]()
![]()
![]()