Ponovo rat

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

ja nisam ja

#51 Re: Ponovo rat

Post by ja nisam ja »

DaysleepeR wrote:rodio babo svoje pametno što joj je glava pupa hava pa načuje nešto usput dok oko mlati praznu slamu pa dođe na klix forum da bi dobilo informacije...
Kao broj jedan oca nemam stidi se sebe sta to pricas . Blago majci koja te tako odgojila
ja nisam ja

#52 Re: Ponovo rat

Post by ja nisam ja »

Boze sacuvaj lakav smo mi narod. Neko pita nesto sto nimalo nije za smijsnje a vi se zakacite kao pijan plota i ismijavate svakoga i od tragedije ozvrnete salu. I sto je najgore vjerujem da to pisu oni koji su za vrijeme rata ili bili balavci u kolijevci ili negdje u inostranstvu. Oni koji su prezivjeli rat i znaju sta je to sigurno se ne smiju svemu
broj dva

#53 Re: Ponovo rat

Post by broj dva »

ja nisam ja wrote:Danas sam cula par ljudi koji pominju da je zbog moguce situacije moguc ponovni rat . Nisam upoznata sa ovom politikom,kakav rat sada,nije mi jasno sta to plasi toliki narod
------
Okani se politike, ostavi odraslima, vidi nove cizmice u izlogu a ima i festa za vikend
muha_sa

#54 Re: Ponovo rat

Post by muha_sa »

ja nisam ja wrote:Boze sacuvaj lakav smo mi narod. Neko pita nesto sto nimalo nije za smijsnje a vi se zakacite kao pijan plota i ismijavate svakoga i od tragedije ozvrnete salu. I sto je najgore vjerujem da to pisu oni koji su za vrijeme rata ili bili balavci u kolijevci ili negdje u inostranstvu. Oni koji su prezivjeli rat i znaju sta je to sigurno se ne smiju svemu
opusti se i uzivaj u zivotu :-D

nek je pasos spreman i ako imas auto nek je pun rezervoar--za ne daj boze :D
spreca

#55 Re: Ponovo rat

Post by spreca »

ja nisam ja wrote:Boze sacuvaj lakav smo mi narod. Neko pita nesto sto nimalo nije za smijsnje a vi se zakacite kao pijan plota i ismijavate svakoga i od tragedije ozvrnete salu. I sto je najgore vjerujem da to pisu oni koji su za vrijeme rata ili bili balavci u kolijevci ili negdje u inostranstvu. Oni koji su prezivjeli rat i znaju sta je to sigurno se ne smiju svemu
Ma eno @muha je prezivio dva rata :mrgreen: ........i opet covjek pun optimizma :lol:
muha_sa

#56 Re: Ponovo rat

Post by muha_sa »

spreca wrote:
Ma eno @muha je prezivio dva rata :mrgreen: ........i opet covjek pun optimizma :lol:
jakako :thumbup: rezervoar vazda krcat a pasos i ostali dokumenti u pretincu.
na stanu blindo vrata pa ko voli nek izvoli--jebe mi se za regal i komodu jal tv u BOJAMA :D
spreca

#57 Re: Ponovo rat

Post by spreca »

muha_sa wrote: jakako :thumbup: rezervoar vazda krcat a pasos i ostali dokumenti u pretincu.
na stanu blindo vrata pa ko voli nek izvoli--jebe mi se za regal i komodu jal tv u BOJAMA :D
to muha ...daj malo optimizma ovim bez istog :lol: ..........ja sam i skije kupio ako se desi zimi a limuzina zaslajdra :lol:
sema911s

#58 Re: Ponovo rat

Post by sema911s »

spreca wrote:
muha_sa wrote: jakako :thumbup: rezervoar vazda krcat a pasos i ostali dokumenti u pretincu.
to muha ...daj malo optimizma ovim bez istog :lol: ..........ja sam i skije kupio ako se desi zimi a limuzina zaslajdra :lol:
da limuzina ne slajdra imam ti dobre lance, namakoih sa nekog vojnog vozila 16", meni nemogu
spreca

#59 Re: Ponovo rat

Post by spreca »

sema911s wrote:
spreca wrote:
da limuzina ne slajdra imam ti dobre lance, namakoih sa nekog vojnog vozila 16", meni nemogu
:thumbup: vidis na to sam zaboravio :lol:
spreca

#60 Re: Ponovo rat

Post by spreca »

Otto Skorzeny wrote:

Evo i ja ti doniram dvije pancirne potkosulje i dvoje pancirne duge gace :-D
ma netrebam to...imam blibdirano auto :lol:
muha_sa

#61 Re: Ponovo rat

Post by muha_sa »

Otto Skorzeny wrote:
spreca wrote:
Otto Skorzeny wrote:

kad tad moras izac da malo pisas jesi o tome razmisljao ?
nisi znao da ima ugradjen kateter :?

kad stigne na odrediste trehne kesu i vozdra.
spreca

#62 Re: Ponovo rat

Post by spreca »

Otto Skorzeny wrote:
spreca wrote:
Otto Skorzeny wrote:

kad tad moras izac da malo pisas jesi o tome razmisljao ?
Dok se ne docepam sigurne teritorije ima flasa i papmpersi :lol: :lol: :lol:
spreca

#63 Re: Ponovo rat

Post by spreca »

muha_sa wrote:
nisi znao da ima ugradjen kateter :?

kad stigne na odrediste trehne kesu i vozdra.
:kiss: iskustvo nije nimalo skupo :mrgreen: :lol:
Locked