Kao broj jedan oca nemam stidi se sebe sta to pricas . Blago majci koja te tako odgojilaDaysleepeR wrote:rodio babo svoje pametno što joj je glava pupa hava pa načuje nešto usput dok oko mlati praznu slamu pa dođe na klix forum da bi dobilo informacije...
Ponovo rat
- ja nisam ja
#51 Re: Ponovo rat
- ja nisam ja
#52 Re: Ponovo rat
Boze sacuvaj lakav smo mi narod. Neko pita nesto sto nimalo nije za smijsnje a vi se zakacite kao pijan plota i ismijavate svakoga i od tragedije ozvrnete salu. I sto je najgore vjerujem da to pisu oni koji su za vrijeme rata ili bili balavci u kolijevci ili negdje u inostranstvu. Oni koji su prezivjeli rat i znaju sta je to sigurno se ne smiju svemu
-
broj dva
#53 Re: Ponovo rat
------ja nisam ja wrote:Danas sam cula par ljudi koji pominju da je zbog moguce situacije moguc ponovni rat . Nisam upoznata sa ovom politikom,kakav rat sada,nije mi jasno sta to plasi toliki narod
Okani se politike, ostavi odraslima, vidi nove cizmice u izlogu a ima i festa za vikend
- muha_sa
#54 Re: Ponovo rat
opusti se i uzivaj u zivotuja nisam ja wrote:Boze sacuvaj lakav smo mi narod. Neko pita nesto sto nimalo nije za smijsnje a vi se zakacite kao pijan plota i ismijavate svakoga i od tragedije ozvrnete salu. I sto je najgore vjerujem da to pisu oni koji su za vrijeme rata ili bili balavci u kolijevci ili negdje u inostranstvu. Oni koji su prezivjeli rat i znaju sta je to sigurno se ne smiju svemu
nek je pasos spreman i ako imas auto nek je pun rezervoar--za ne daj boze
- spreca
#55 Re: Ponovo rat
Ma eno @muha je prezivio dva rataja nisam ja wrote:Boze sacuvaj lakav smo mi narod. Neko pita nesto sto nimalo nije za smijsnje a vi se zakacite kao pijan plota i ismijavate svakoga i od tragedije ozvrnete salu. I sto je najgore vjerujem da to pisu oni koji su za vrijeme rata ili bili balavci u kolijevci ili negdje u inostranstvu. Oni koji su prezivjeli rat i znaju sta je to sigurno se ne smiju svemu
- muha_sa
#56 Re: Ponovo rat
jakakospreca wrote:Ma eno @muha je prezivio dva rataja nisam ja wrote:Boze sacuvaj lakav smo mi narod. Neko pita nesto sto nimalo nije za smijsnje a vi se zakacite kao pijan plota i ismijavate svakoga i od tragedije ozvrnete salu. I sto je najgore vjerujem da to pisu oni koji su za vrijeme rata ili bili balavci u kolijevci ili negdje u inostranstvu. Oni koji su prezivjeli rat i znaju sta je to sigurno se ne smiju svemu........i opet covjek pun optimizma
na stanu blindo vrata pa ko voli nek izvoli--jebe mi se za regal i komodu jal tv u BOJAMA
- spreca
#57 Re: Ponovo rat
to muha ...daj malo optimizma ovim bez istogmuha_sa wrote: jakakorezervoar vazda krcat a pasos i ostali dokumenti u pretincu.
na stanu blindo vrata pa ko voli nek izvoli--jebe mi se za regal i komodu jal tv u BOJAMA
- sema911s
#58 Re: Ponovo rat
da limuzina ne slajdra imam ti dobre lance, namakoih sa nekog vojnog vozila 16", meni nemoguspreca wrote:to muha ...daj malo optimizma ovim bez istogmuha_sa wrote: jakakorezervoar vazda krcat a pasos i ostali dokumenti u pretincu.
na stanu blindo vrata pa ko voli nek izvoli--jebe mi se za regal i komodu jal tv u BOJAMA..........ja sam i skije kupio ako se desi zimi a limuzina zaslajdra
- spreca
#59 Re: Ponovo rat
sema911s wrote:da limuzina ne slajdra imam ti dobre lance, namakoih sa nekog vojnog vozila 16", meni nemoguspreca wrote:to muha ...daj malo optimizma ovim bez istogmuha_sa wrote: jakakorezervoar vazda krcat a pasos i ostali dokumenti u pretincu.
na stanu blindo vrata pa ko voli nek izvoli--jebe mi se za regal i komodu jal tv u BOJAMA..........ja sam i skije kupio ako se desi zimi a limuzina zaslajdra
- spreca
#60 Re: Ponovo rat
ma netrebam to...imam blibdirano autoOtto Skorzeny wrote:
Evo i ja ti doniram dvije pancirne potkosulje i dvoje pancirne duge gace
- muha_sa
#61 Re: Ponovo rat
nisi znao da ima ugradjen kateterOtto Skorzeny wrote:spreca wrote:ma netrebam to...imam blibdirano autoOtto Skorzeny wrote:
kad tad moras izac da malo pisas jesi o tome razmisljao ?
kad stigne na odrediste trehne kesu i vozdra.
- spreca
#62 Re: Ponovo rat
Dok se ne docepam sigurne teritorije ima flasa i papmpersiOtto Skorzeny wrote:spreca wrote:ma netrebam to...imam blibdirano autoOtto Skorzeny wrote:
kad tad moras izac da malo pisas jesi o tome razmisljao ?
- spreca
#63 Re: Ponovo rat
muha_sa wrote:
nisi znao da ima ugradjen kateter![]()
kad stigne na odrediste trehne kesu i vozdra.