Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
divi cika diggera...popravili ste mi dan cika digger vidim da ima i starijih od mene na forumu...od sada cu obratiti vise paznje na vase komentare...jer vjerujem da mnogi ovde mogu nauciti nesto iz vaseg zivotnog iskustva koje tako nesebicno dijelite sa nama ... i cestitam skevrija je k'o med...
rumenko wrote:divi cika diggera...popravili ste mi dan cika digger vidim da ima i starijih od mene na forumu...od sada cu obratiti vise paznje na vase komentare...jer vjerujem da mnogi ovde mogu nauciti nesto iz vaseg zivotnog iskustva koje tako nesebicno dijelite sa nama ... i cestitam skevrija je k'o med...
A sad nam objasni a sta ce tebi taj mladenacki nik???
evo ako insistiras ja cu ga promjeniti...al ne znam sta mu fali..ne sjecam se vise ni kako sam ga izabrao...a 'vako kad gledam i nije nesto...fakat bi ga mogao promjeniti..eto ako ima ko kakvu ideju...
eh da i ja znam kako ubaciti slikicu predstavila bih vam moju malu slatku curicu koja je naravno sa puno pretjerivanja naj sladzi jorki na svijetu (onaj patuljasti) ...
Samo da vidite meda 3 godine, 2,5 kg i puno karaktera
rumenko wrote:evo ako insistiras ja cu ga promjeniti...al ne znam sta mu fali..ne sjecam se vise ni kako sam ga izabrao...a 'vako kad gledam i nije nesto...fakat bi ga mogao promjeniti..eto ako ima ko kakvu ideju...
golmanski_komentator to je meni jednom izletilo slucajno umjesto fudbalski
da ne yebemo temu ovde...diggeru se naslo stene...pa nije red ....pitacu moderatora kako da promjenim nick u djuturum...povremeno treba promjeniti nick...mislim da djeluje osvjezavajuci...odjednom si neko drugi...