jedina je razlika de se kod nas vecinom ispijaju kafe nego se interesuje za pshihicki boljitak putnika...
ma ko ih jebe, sta su i isli u svedsku
Od "psiholoske pomoci" do "ko ih jebe", za samo pola satanovalic wrote:svaki iole malo bolje organiziran aerodrom posjeduje takvu sluzbu... ili medicnsku sluzbu.. koja bi obavezno trebala da prodje specificnu formaciju o takvim slucajevima....
jedina je razlika de se kod nas vecinom ispijaju kafe nego se interesuje za pshihicki boljitak putnika...
Prenj wrote:Od "psiholoske pomoci" do "ko ih jebe", za samo pola satanovalic wrote:svaki iole malo bolje organiziran aerodrom posjeduje takvu sluzbu... ili medicnsku sluzbu.. koja bi obavezno trebala da prodje specificnu formaciju o takvim slucajevima....
uh moram kontaktirati jekana da vidim sta mi je...osjecam se maHmurno, a nisam primirisala alkoholu vec duuuuugggggggoooooooo...horns&drums wrote:Bdale, ja volim da ljuljaal' u glavu
Stockholm - A Swedish woman said on Sunday that she had found a penis in a bottle of ketchup.
Viktoria Ed said she was lucky enough to discover the organ before putting the sauce on her bread rolls, unlike her husband Stefan and their children, Madeleine and Simon.
"It looked like a penis, of an adult if it's human, and medium sized," she said.
"It's disgusting. The top of the bottle was intact, as if it had just left the factory. We would like to know how this thing ended up in a ketchup bottle."
The Godegaarden brand ketchup was made in Turkey and distributed in Sweden by the company Axfood. The shop where the ketchup was bought on Friday has thrown out the rest of its stock.
"I will never buy this brand again, it's finished," vowed Ed.
Police have taken the object for analysis. - Sapa-AFP
blue033 wrote:Uslijedio je brz odgovor od braće Turaka![]()
![]()
![]()
![]()
Stockholm - A Swedish woman said on Sunday that she had found a penis in a bottle of ketchup.
Viktoria Ed said she was lucky enough to discover the organ before putting the sauce on her bread rolls, unlike her husband Stefan and their children, Madeleine and Simon.
"It looked like a penis, of an adult if it's human, and medium sized," she said.
"It's disgusting. The top of the bottle was intact, as if it had just left the factory. We would like to know how this thing ended up in a ketchup bottle."
The Godegaarden brand ketchup was made in Turkey and distributed in Sweden by the company Axfood. The shop where the ketchup was bought on Friday has thrown out the rest of its stock.
"I will never buy this brand again, it's finished," vowed Ed.
Police have taken the object for analysis. - Sapa-AFP
horns&drums wrote:Rekao sam LJUBOPITLJIVA, nabavi cvike![]()
Mirci, tebe ne bih ni briferom dotakao
Nemam para
Tempora, uz svo duzno postovanje, mi ne mozemo pomoci u takvoj situaciji. Mozemo je prokomentirati i tu se uglavnom zavrsavaju nase mogucnosti. Znam, reci ces "nekad je bolje i ne komentirati uopce" i ja se slazem, ali je malo tesko traziti razumijevanje od ljudi koji su ostali bez razuma, i sad se cupaju kako znaju i umiju. Ne mogu ja imati toliko razumijevanja za necije psihicke tegobe, kada nosim svoju fizicku. Kada imam oziljak za kojeg lazem da je oziljak iz osnovne skole od sestara, i za kojeg me je stid JAVNO priznati da je nastao od ruke mog prvog komsije.tempora wrote: Naravno, niko od vas ne nosi njihovu sudbinu, niko ne nosi strah i neizvjesnost, pa je i nemoguce ocekivati od vas da imate i trun razumijevanja za tudje nedace.
Blago tebi, meni ne googla danas nista sem foruma...eto ti belaja, neki dan radi sve sem foruma, danas radi samo forumblue033 wrote:Pa napisao na google "Koji k...c hoce ovi Svedjani?" i pojavilo se:)mIRCerka wrote:
![]()
![]()
blue, gdje nadje ovo?
tempora wrote:Izuzev novalic, ne mogu a da ne primjetim koliko malodusnosti ima u pojedinim postovima te koliko nepoznanice o pravilima ponasanja u okvirima ovakvih slucajeva.
Po svim mogucim konvencijama ili zakonima, jedan azilant se ne smije deportirati iz zemlje ukoliko zemlja iz koje potjece nije proglasena sigurnom.
Naravno, da sve evropske zemlje vrse deportaciju izbjeglih, bez obzira na odredjena pravila kojih se trebaju pridrzavati.
U Holandiji, koja u zadnje tri godine vrsi naj suroviju cistku azilanata, zakonom je uredjeno da se deportiranima na glavu moze staviti sljem, na lice brnjica te na ruke lisice, zbog njihove licne sigurnosti.
Za gospodu ovdje, koja ne potjecu iz Iraka, Avganistana, Sierra Leone, Konga ili bilo kojih drugih ratnih zarista, naravno da je tesko i zamisliti da se radi o kojekakvim psihickim traumama.
Holandija je u prosloj godini imala 100 000 ilegalaca, a vec ove godine broji 250.000, azurnom politikom ministarstva za imigraciju i naturalizaciju.
Redovni skandali u sabirnim centrima tj "povratnim centrima" ( citaj zatvorima) u kojima se zatvaraju majke sa djecom, maloljetnici te odrasli, nerijetko ukazaju na "batinanje" tj fizicko i psihocko maltretiranja onih koji cekaju na izgon.
Advokati mnogih, zaduzeni za procedure, nerijetko i ne znaju ko im je klijent. A azilanti ne rijetko i ne bivaju obavijesteni o tome da se aspolutno ne nalaze u proceduri.
Porodice sa djecom koja su rodjena ovdje i zive vec po 12/15 godina, duzni su da se vrate u zemlju odakle dolaze, bez obzira na posljedice i ne garancije o tome da li ce ostati zivi ili biti zatvoreni pri povratku.
Iz ove zemlje vracani su ljudi u najvecim ratnim stihijama a sluzbenici ministarstva se dobrano trude da istima ucine zivot nimalo laksim i sigurnijim.
Naravno, niko od vas ne nosi njihovu sudbinu, niko ne nosi strah i neizvjesnost, pa je i nemoguce ocekivati od vas da imate i trun razumijevanja za tudje nedace.