Ponedjeljak
Moderator: anex
-
callmethebreeeze
bas je super. jos jedna sedmice u sluzbi mamonu je pocela, sunce se probija kroz oblake i sve mirise na proljece iako je januar, a najbolje od svega je sto je i vikend radniDena wrote:Evo ga opet
-
pita_zeljanica
februar..a ja nisam jos ni kile smrsala.. 
- djugum
I tako 2000 puta i kraj zivota. Da li je moguce da je to svarno tako, prije mi vrijeme nije tako brzo letilo. A i zivot mi nije bio tako monoton dok sam studirao, a sad zivim od petka do petka, od problema do rjesenja problema pa do slijedeceg problema. Uvijek se nadam da cu se nekako iscupati iz te rutine, a strah me je da se ne probudim jedno jutro i shvatim da mi je 20 najboljih godina proslo i bude sve kasno...Dena wrote:I opet!!!!Dena wrote:I konacno.....PETAK!!!!!!!!!!
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
Ja cu samo da se upisem ovdje kao neko ko voli ponedjeljak al tek od ove sedmice
prije ga nisam mogla smislit

- Dori
Znas kako se kaze:djugum wrote:I tako 2000 puta i kraj zivota. Da li je moguce da je to svarno tako, prije mi vrijeme nije tako brzo letilo. A i zivot mi nije bio tako monoton dok sam studirao, a sad zivim od petka do petka, od problema do rjesenja problema pa do slijedeceg problema. Uvijek se nadam da cu se nekako iscupati iz te rutine, a strah me je da se ne probudim jedno jutro i shvatim da mi je 20 najboljih godina proslo i bude sve kasno...Dena wrote:I opet!!!!Dena wrote:I konacno.....PETAK!!!!!!!!!!
"Zivot ti se desava dok ti planiras nesto drugo"
@ladyblue18: Jel' to gotovo sa ucenjem?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
Deno draga ne prisjedaj na muku narodu
A nije gotovo sa ucenjem...ni blizu
Al uci se bolje od ponedjeljka

A nije gotovo sa ucenjem...ni blizu
Al uci se bolje od ponedjeljka